čokolada
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mikado je čokolada svih
čokolada
.
čokolada
Čestitke Slobodi na odlično urađenom poslu dovođenjem Ćire na poziciju šefa stručnog štaba. BH Telecom Premijer ligi treba jedna jaka Sloboda, jer iskreno, kome se gledaju utakmice protiv Obarske, Leotara, Viteza, Olimpica...
Što se tiče naših mlađih igrača, moram vam reći da i niste baš najbolje izabrali. Huseibašić je plašljiv, izbjegava duele i kod nas nije apsolutno ništa pokazao, dok se napadač Plakalo nije uspio izboriti za prikladnu minutažu na 21 utakmici iako je pored Komazeca na papiru jedini napadač u kadru. Bolje da ste dogovorili Osmanagića, Čulova, Karića ili Vusljanina, koji su kod nas na izlaznim vratima, a od kojih bi sigurno imali itekako koristi u borbi za povratak u Premijer ligu.
Još jednom, puno sreće Slobodi i Fukarama i vidimo se iduće godine aBd na Tušnju i Koševu.
Što se tiče naših mlađih igrača, moram vam reći da i niste baš najbolje izabrali. Huseibašić je plašljiv, izbjegava duele i kod nas nije apsolutno ništa pokazao, dok se napadač Plakalo nije uspio izboriti za prikladnu minutažu na 21 utakmici iako je pored Komazeca na papiru jedini napadač u kadru. Bolje da ste dogovorili Osmanagića, Čulova, Karića ili Vusljanina, koji su kod nas na izlaznim vratima, a od kojih bi sigurno imali itekako koristi u borbi za povratak u Premijer ligu.
Još jednom, puno sreće Slobodi i Fukarama i vidimo se iduće godine aBd na Tušnju i Koševu.
Zanimljivo, pošto je do sad sve radila samo opština Tuzla. Nadam se da si upravu, da budemo na Tušnju imali neke fajde od toga.aleksandar_veliki je napisao/la:Sasa je odigrao glavnu ulogu u ovom transferu, a sluzbeno nece doci u klub, no cujem da uveliko pomaze klubu oko pronalska nekih sponzora, investitora koji ce malo usminkati Tusanj...Coraco je napisao/la:Nevjerovatna vijest, da je ne komentarišem i ja, već su je svi prežvakali.![]()
Ja se nadam dolasku i Saše Vugdalića u klub, jer se nešto i o tome pričalo. Ali nisam siguran pošto Husić izjavi da neće biti sportskog direktora do novog statuta na ljeto. Informacije, ako neko ima ?
Uz Ciro,dobra pojacanja,zelim pun Tusanj i pun sjever Fukara..da zagrmi 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- moustapha
- Kontakt:
Ovo sto radi Sloboda i vise je nego pozitivno za bh nogomet. Cestitke od srca i da slijedece godine zaigrate premier ligu gdje vam i jeste mjesto. Uvijek mi je draze gledate ekipe koje imaju tradiciju i navijace, nego hodati po nekim selima.
#divovi
Au još zanimljivije, navrati češće pun si ti informacija
ako je ovo faraon urgirao, štetu je veliku do sad pravio - ne pomažući nam.
ako je ovo faraon urgirao, štetu je veliku do sad pravio - ne pomažući nam.
A sta ovo citam mozda nas Mujkic napusti,covjek nam je bas valjao ovu polusezone,ja bih ga ostavio.. 
Mozel mi neko reci jel Azmir Husic vecinski vlasnik kluba sa 51 % ?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Klub je gradski kolko se ja razumijem, tj vlasnik je opstina, on je samo predsjednik upravnog odbora.fukara87 je napisao/la:Mozel mi neko reci jel Azmir Husic vecinski vlasnik kluba sa 51 % ?
Nemamo vlasnika. Klub je udruženje.fukara87 je napisao/la:Mozel mi neko reci jel Azmir Husic vecinski vlasnik kluba sa 51 % ?
@aleksandar_veliki
Naleti nekad sa informacijama,nemoj da skrtaris..Ima li istine u ovome da nas Mujkic napusta i koga planiraju dovesti umjesto njega.. covjek nam valjao i da ga se tako lako rijese?
Naleti nekad sa informacijama,nemoj da skrtaris..Ima li istine u ovome da nas Mujkic napusta i koga planiraju dovesti umjesto njega.. covjek nam valjao i da ga se tako lako rijese?
Znam da su neki iz Gracanice pisali da on kod nad prima velike pare, pa ako u tome ima istine onda jedino da mu nisu htjeli vise davat te pare, da su mu ponudili manje a on nije prihvatio, to je moje nagadjanje.harry_90 je napisao/la:@aleksandar_veliki
A sto se tice zamjene, ako dodje Kapic mislim da bi trebao bit adekvatna zamjena, uz Plakala i Huseinbasica mislim da bi bilo dovoljno, mada ja imam neki osjecaj da ce nama doc neki igrac da cemo svi past na guzicu kad dodje.
Jos nesto, evo samo dokaza koliki je marketinski trik dovodjenje CIre.

Zadnja izmjena: klasik, dana/u 11 jan 2014, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
Hvala Robijasima na podrsci
maloprije kod jarana kad mi pokazu grupu Robijasa na fb kako nam cesittaju na dovodjenu Cire i igraca..podrska iz Zenice mnogo znaci..hvala puno 
E vala kad smo vas "pogurali" sa dva igraca red je da vam i posaljemo Karića 
prijatelj me ubjedjuje da je Azmir Husic vecinski vlasnik sa 51 % i hoce da se okladi samnom, kaze na zadnjem sastanku udruzenja bilo to
sta da uradi ? da li da ga skinem gola ?
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Cime se bavi, tj. kako je dosao do novca Azmir Husic?
Kako god, vidim da se pozitivne stvari desavaju u klubu. Sto brzi povratak u PL, i da napokon napravite klub koji dolikuje gradu kao sto je Tuzla.
Kako god, vidim da se pozitivne stvari desavaju u klubu. Sto brzi povratak u PL, i da napokon napravite klub koji dolikuje gradu kao sto je Tuzla.
Ima firmu u Americi (Kentaky) bavi se kamionima i tako to.AdiRajvosa je napisao/la:Cime se bavi, tj. kako je dosao do novca Azmir Husic?
J.e.b.es skidanje uzmi mu pare kad je tutkun neki, ne postoji zakon o privatizaciji klubova u BiH, vidiš da su ovi iz Sarajeva izmjenili statut da zaobiđu zakon i dovedu Malezijca. Samo oni trenutno imaju takav statut.fukara87 je napisao/la:prijatelj me ubjedjuje da je Azmir Husic vecinski vlasnik sa 51 % i hoce da se okladi samnom, kaze na zadnjem sastanku udruzenja bilo tosta da uradi ? da li da ga skinem gola ?
Dakle uzmi mu pare
Nemoj njega ziv bioaS_Roma je napisao/la:E vala kad smo vas "pogurali" sa dva igraca red je da vam i posaljemo Karića
Dosta nam je bio jedan Karic za ovu sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.