-Toronto - Brooklyn Nets - H2 (-8,5) - KV 1.85
Pobjeda Brooklyna uz uračunat hendikep. Mislim da Brooklyn ne može do 6. uzastopne pobjede, ne znam kako će stara ekipa moć da podnese head-to-head utakmice, vrlo je visoka kvota na pobjedu Brooklyna (3.60) pa oni koji smiju, neka i to igraju, ali mislim da neće izgubiti sa 9 razlike... Tako da ovo može biti neka sigurica.
-Joe Johnson (20,5) - OVER KV. 1.85
Heatu u prvoj četvrtini utrpao 22 poena... nemam šta da dodam...
-Wizards- Rockets - H2 (+3,5) - KV 1.85
Duel 6. tima zapadne i 6. tima istočne konferencije. Nemam šta da kažem osim da ovo ne bi trebao biti težak posao za Rocketse, posebno jer Harden dere guzove, ima prosjek od 29 koševa u prošloj sezoni protiv Wizardsa, no problem je možda izostanak Parsonsa. Međutim, pobjeda im je neophodna pa mislim da će ovo biti preko 4 razlike za Rocketse.
-Detroit- Phoenix - BPG2 - KV 1.85 (101,5)
Nema šanse da Phoenix da 102 koša dobroj obrani za njihove standarde, Detroitu, a prošle sezone su im dali samo 77 koševa, a primili su čak 117. Ovdje možete igrati i 1.
-D. Nowitzki - UNDER (21.5) KV. 1.85 Lak zadatak za Dallas, tako da ne vjerujem da će Dirk ići preko a posebno zato što ove sezone je rijetko kad išao preko 21 poena
SRETNO