Pogurati ih stime da oni reprezentaciju daju pare da nose njihove dresove?Cepi1981 je napisao/la:Zbilja mi je nejasno kako vecina vas svrsava na robovlasnicke gigante tipa Nike, Adidas itd. Sto se nebi mogla neka domaca kompanija progurati preko nase repke, primjer recimo Borac Travnik ili neka druga. Kreirati ili pak kopirati kvalitetnu fudbalsku opremu nije atomska fizika.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Dres reprezentacije BiH
-
edgardavids
- Kontakt:
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Lijepa je to ideja ali je neizvodivo, osim ako nema neka domaca firma koja bi platila savezu jednako kao sto bi platio Adidas i jos im redovno isporucavali svu opremu, za sve selekcije, od malecnih pionircica do zenskih reprezentacija.Cepi1981 je napisao/la:Zbilja mi je nejasno kako vecina vas svrsava na robovlasnicke gigante tipa Nike, Adidas itd. Sto se nebi mogla neka domaca kompanija progurati preko nase repke, primjer recimo Borac Travnik ili neka druga. Kreirati ili pak kopirati kvalitetnu fudbalsku opremu nije atomska fizika.
Za velike firme to je nikakav trosak dok bi domace firme bankrotirale na licu mjesta.
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- sagitarius
- Kontakt:

"Ma de pogledajte kako je ovo ruzno, pa isto pidzama, ne bi kopao u ovome.. bezveze cemo se sramotit na SP"

"E ovo je sto nama treba, klasicno, bez neki šara, nekih glupi boja.Nike pravi najbolje, jednostavno tako su lijepi da komotno mozes i u grad s njim."
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
sagitarius je napisao/la:Logika neki forumasa :
"Ma de pogledajte kako je ovo ruzno, pa isto pidzama, ne bi kopao u ovome.. bezveze cemo se sramotit na SP"
"E ovo je sto nama treba, klasicno, bez neki šara, nekih glupi boja.Nike pravi najbolje, jednostavno tako su lijepi da komotno mozes i u grad."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
al me nasmijasagitarius je napisao/la:Logika neki forumasa :
"E ovo je sto nama treba, klasicno, bez neki šara, nekih glupi boja.Nike pravi najbolje, jednostavno tako su lijepi da komotno mozes i u grad s njim."
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ovo je živa istina nači.calcio je napisao/la:Ima tu istine
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Arapi tu pumpaju pare..Razbojnik je napisao/la:Centre forward je napisao/la:Ovaj bi se inatio sa Adidasom, Nikeom i sl., najvećim sportskim brendovima kod kojih god. promet višestruko premašuje i sam budžet ove naše jadne države. Nema veze što je velika stvar kada se za tebe zanimaju najveći, onda znaš da nešto vrijediš na sportskom planu, jer se uklapaš u njihovu tržišnu strategiju,a i time ne promovišu samo sport nego državu u cjelini al' hajd bitno je pokazat' zube; krv nam našu ilirsku a i slavensku da se razumijemo.
Adidas ima Mađarska, Nike ima Estonija.. pa na sportskom planu te ekipe ne vrijede pisljiva boba![]()
A Belgija dođe u BURRDA (ozbiljno, tako im se zove sponzor) dresu, i proseta se grupom
- Romanista10
- Kontakt:
Upravu si. Sve sami fudbalski znalci taktike ,transfera i inace dogadjanju u svijetskom fudbalu.pisac je napisao/la:Kad procitam "mozes i u grad u njemu" bude mi jasno ko sve pise na ovom forumu
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Dvije garniture dresova koje su mi se svidjele su ona protiv Francuza u Parizu, i ona garnitura kada je mladi Bešić debitovao, protiv Mexica u Americi. Sve ostalo je za zaborav po mom ukusu.
Sada, naravno, kada smo otišli na to veliko takmičenje, smatramo da zaslužujemo robu first class. Što se mene tiče, može ostati i Legea, ako će dati dovoljno novca, i pristupiti drastično ozbiljnije pravljenju dresove jedne selekcije koja će igrati na velikom takmičenju, i koja trenutno znači nešto u svijetu nogometa.
Dakle, ucjenjivali su, davali sta su htjeli, i sada kao, pa eto, da produzimo.
I nikada oni ne mogu platiti kao Adidas ili Nike, nikada. A o nekim kvalitetima da ne pricamo.
Samo sam rekao da, ako mogu da ispune uslove koje tražimo, možemo uzeti u obzir sve ponuđeno, od bilo koga.
- Romanista10
- Kontakt:
A koji su ti uslovi koje trazimo. Jesi li ti svijestan da Legea nikada nece imati materiale iste kvalitete kao adidas, nike. A da o samoj tehnici proizvodnje da i ne govorimo. Sta treba da se uce na nama mozda ??zizu1991 je napisao/la:Naravno da se trebaju naplatiti ti idiotluci, svega toga se sjećam.
Samo sam rekao da, ako mogu da ispune uslove koje tražimo, možemo uzeti u obzir sve ponuđeno, od bilo koga.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Pročitaj 2 X ako ti prvi put nije bilo jasno šta sam napisao pa se onda pravi pametan. Nemam namjeru objašnjavati nekome ko čita da odgovori, a ne da razumije.Romanista10 je napisao/la:A koji su ti uslovi koje trazimo. Jesi li ti svijestan da Legea nikada nece imati materiale iste kvalitete kao adidas, nike. A da o samoj tehnici proizvodnje da i ne govorimo. Sta treba da se uce na nama mozda ??
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, bhfanatic14, BordoArmy88, BosnianRahatluk, CHR, Cwirek, denza, drakemayelover, dzemil, edvaE2, Elddar, FerdinandF, galia95, GIBRA, HariTz, Imamkarbarum, itatabisine, Jegres, kakarut, Kaunas, kolezeljovac, kontra, kovacic, lol89, Majstorinho, moreno123, Mostarska, nedimmmm1337, Principatus, Proximic, Rauber33, RaymondRed, Sheyi, signalidunapark, StevieG8, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Venom, VolimBiH96, Zaboljesutra i 286 gostiju.