Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- NekiTamoLik
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
ni ja Mirzu ne razumijem ponekad on je 4 jbte a 99% vremena provodi na trici
premalo poena iz reketa a bgm i skokova za jednu cetvorku
premalo poena iz reketa a bgm i skokova za jednu cetvorku
kad snimas taj file ne snimaj ga kao .txt nego all files i radicemirzatele je napisao/la:imao vlc kopirao citav onaj text u notepad,prebacio u vlc-lua-sd a i dalje nema nista u Vlc kad udjem,jbg

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
more, falaHDstreamNets je napisao/la:pokusaj update vlc, pa javi.kokuz je napisao/la:e meni ne radi ništa, ni preko playlista, nit preko ovih linkova za vlc![]()
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nije bio prva , al kasnije uso , imo jednu blokadu u odbrani dobar u napadu los.AlQammar je napisao/la:Auuuuuuuuuuuuu nmg da vjerujem nisam skonto da igra Babuka kakav kiks
.![]()
Jel bio u prevoj ?? igra li ?
Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
prokisnjava DC.esprit24 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/
igrao sam dvicu na nets-e...koja sam ja budalaNK/RK Krivaja je napisao/la:prokisnjava DC.esprit24 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/

Kindže, kindže...
Link je strava. Konacno da uzivan gledajuci jednu NBA utakmicu 

-
- Kontakt:
pokusaj ovaj put da ne kopiras, vec prati drugu metodu (save link as).. moze biti da ti je jos spasen kao .txt. (pogledaj moj pocetni post danas, ne prati uputsva sa imgura nego rucno napisana).mirzatele je napisao/la:imao vlc kopirao citav onaj text u notepad,prebacio u vlc-lua-sd a i dalje nema nista u Vlc kad udjem,jbg
Hvala PašaFreaza je napisao/la:Nije bio prva , al kasnije uso , imo jednu blokadu u odbrani dobar u napadu los.AlQammar je napisao/la:Auuuuuuuuuuuuu nmg da vjerujem nisam skonto da igra Babuka kakav kiks
.![]()
Jel bio u prevoj ?? igra li ?

Sad cu da razbijem ovo staklo . :-D
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zalise ovu mladu pivom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
http://w" onclick="window.open(this.href);return false; ww.re zultati.com/kosarka/esprit24 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- NekiTamoLik
- Kontakt:
drunk ball

- ZlatniLjiljan92
- Kontakt:
Svako ko ima problema sa VLC player pratite ove korake:
nadjite hosts-file u system32/drivers/etc ili ukucajte %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts u Windows Start.
otvorite hosts-file sa editorom ili notepadom u kopirajte ovo na kraju texta u hosts-file:
192.241.136.149 nlsk.neulion.com
Save, i poslije toga, restartujte VLC-player i treba da radi
nadjite hosts-file u system32/drivers/etc ili ukucajte %SystemRoot%\system32\drivers\etc\hosts u Windows Start.
otvorite hosts-file sa editorom ili notepadom u kopirajte ovo na kraju texta u hosts-file:

dvicu na nets-e, dvicu na knciks-e, dvicu na rockets-e i keca na mavs-eAdibhf88 je napisao/la:igrao sam dvicu na nets-e...koja sam ja budalaNK/RK Krivaja je napisao/la:prokisnjava DC.esprit24 je napisao/la:Ljudi znal neko sta je sa utakmice Washington-Houston igro sam je na kladionici :/

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
blatche pogodi snajku loptom 

-
- Kontakt:
ZlatniLjiljan92 je napisao/la:Svako ko ima problema sa VLC player pratite ove korake:
ne savjetujem nikako
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
prosu pivu po curi, haha vidi sudija brise loptu
NekiTamoLik je napisao/la:drunk ball![]()
![]()

biti ovako glup kao pp i jj, nemoguce. 
Sent from my ST18i using Tapatalk

Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.