to je ista vrsta licemjerstva kao situacija u kojoj ti stan/kuća moraju biti čisti jer ne daj boze moce neko doći u goste a oko stana(zgrade) ili kuće pomor svega! bez ljutne na off-u!soccerfan je napisao/la:Mi Bosanci i Hercegovci imaju jedan ogroman kompleks kojega nikako da se rjese a to je da ih uvijek ali bas uvijek vise radije tuda nesreca nego vlastita sreca. I to nas *ebe da prostite na izrazaju. I tako nas narod vise zanima s kim je Dzeko (koji je postigao vise za svojih 27 godina nego sto ce neki za jos 100), kakva mu je zena, sta je radila, sta nije radila, "zabija li", "ne zabija li", jel postena. I tako to ide u krug. A Dzeku i Amru realno boli briga sta besposlicari pricaju po netu. Eto taman ce komentar jednog naseg dusebriznika natjerati Dzeku da raskine sa Amrom. Hoce hoce, ali malo sutra. A Amra je iskreno primjer uspjesne svjetske djevojke. Da ima dijete i sta cemo sad? Razapeti je zbog toga? Zena se posteno bori i zaraduje sebi i svome djetetu. Ali hajd ti to dokazi bosancu. Nemres vala pa taman se na glavu posadio.Head je napisao/la:Citam komentare nas Bosanaca,fakat nas ima mentalno poremecenih.Mene stid ono citati,mogu misliti kako se tek osjeca Dzeko kad cita sta pisu o njegovoj djevojci.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Udjem na ovu temu i citavu stranicu citam o amri..ne mogu da vjerujem..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
slobodno preimenujte stranicu u "Amra Silajdžić" 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je nas mentalitet, zabijanje surle gdje joj nije mijesto, sve nas se tice, sve ono sto ne bih trebalo. Cast izuzetcima ali vecina je zagrizla u te ruzne obicaje. Imas recimo zenturaceodu na kafu da bi pro muzevirile cistocu, raspored, sta se skuhalo itd, bolest opaka. A onda ono proklestvo kada meni ne ide neka nikome ne ide. "Komsije idu na more trebali bi i mi". Naselje u kojem trenutno zivim 5 godina ne poznajem niti i jednog komsiju imenom, samo ono hi, bye, how are you, dok kod nas bi mu znao i krvnu grupu, i kolika mi mu je plata u netu, i maticni broj i sve ostalo.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
- Kontakt:
Jbg dok vi komentarisete o Amri, Dzekson lezi na njoj, tuca je i misli na vas, pa vi vidite ko je u boljem polozaju 

- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim (nadam se) da ce i danas poceti sa Dzekom i Negredom u napadu. U 15:05 igraju.
I ja vjerujem da će igrati od početka, iz razloga što se Aguero tek oporavio, i takvog ga sigurno neće gurnuti u vatru odmah.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jbg dok vi komentarisete o Amri, Dzekson lezi na njoj, tuca je i misli na vas, pa vi vidite ko je u boljem polozaju

15.10.2013.
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Negredo, Dzeko
4-IN-A-ROW
CITY XI: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Negredo, Dzeko
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
Idemo po gol danas Edine. 

Igraaaa TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Demichelis, Kolarov, Nasri, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Negredo, Dzeko
dobro je
- Romanista10
- Kontakt:
SAD ili NIKAD. Samo nedo bog da proigra Negreda. Vec tri puta mu je asistirao red bi bio da ovaj vrati koju. U sta cisto sumnjam. Negredo ko nesto dodaje ali daleko je to od 100% sansi. Danas se njih dvojica bore za poziciju drugog napadaca. A Negredo je vec u velikoj prednosti. Zato Dzeko soliraj ko sto si dosad, zadnje dvije godine. A ako ne udje dodat ce Nasri, Yaya ili Kola koju zicericu. Samo opustenoooooo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ako bude solirao kao što je 'solirao' zadnje tri godine, neće biti dobro.Romanista10 je napisao/la:Zato Dzeko soliraj ko sto si dosad, zadnje dvije godine.
i molim te nemoj mi postavljat acu pejovića, barem ne ovdje na temu.
što se tiče edina samo neka nastavi igrati kao dosad, najbitnije je da učestvuje u igri, a kada je s loptom neka radi šta mu je najprirodnije, bilo to asistiranje, šutanje, soliranje ili nešto deseto..
Hajde neko stream ali sopcast 

evo ti lista pa traži sebi sopcast http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:Hajde neko stream ali sopcast
- NoName
- Kontakt:
Valjda Krul neće braniti kao u prvoj.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
ajde dzekson bar 2 golcica