NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SheldonCooper
- Kontakt:
Re: NFL
Vratiše se Coltsi, sad im je bitno odbranit ovaj napad. Ukoliko ostanu u dometu jednog TD u ovoj četvrtini imaju šanse za pobjedu, ukoliko se Patriotsi odvoje na 10 bit će veoma teško a sa 14 mislim da Brady i ekipa to neće ispustiti
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
hahahahaha
Kakav double leg takedown, ali nema zastavice.
Kakav double leg takedown, ali nema zastavice.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Sad nema zastavice, zanimjlivo. Smetljari.
Da se ne bi zakuhalo, čuj podapinjanje Smetljara da se svira.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Kako su sudci sad ostetili Coltse 
gledaj podapeo mu covjek sudije nista
jao govana ovo vec smijesno postaje
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
A sad su i Coltsi i sami sebe pobjedili , Tomica ni jedan pass za TD
odbrana Coltsa od trcanja je blago receno katastrofa 
Bravo Collinsu...
Hajmo sada ovo zavrsiti sa TD-om...
Hajmo sada ovo zavrsiti sa TD-om...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
TD Ridley mislim da je sada konacno gotovo, ili ce nas Luck iznenaditi ponovo nekim nemogucim pasovima...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- randy_moss
- Kontakt:
Jamie Collins out party! 
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Jooj ludila od tekme hehe satrali smo ih, mokar sam ko cep, evo tek sad sam se nakacio na highway, sat vremena ti treba da izadjes sa parkinga sreca autoput je odma tu. Jooj cjedi iz mene fasovat cu upalu pluca ali nije ni bitno samo neka Patsi melju sve. Sljedeci je najvjerovatnije Denver, pa onda finale sa Seattle najvjerovatnije, bit ce zeznuto ali imam neki osjecaj da cemo napokon cetvrti prsten ove godine uzeti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
- randy_moss
- Kontakt:
Jos jedan nas! JEEEEEEEEEEEE!Cepi1981 je napisao/la:Jooj ludila od tekme hehe satrali smo ih, mokar sam ko cep, evo tek sad sam se nakacio na highway, sat vremena ti treba da izadjes sa parkinga sreca autoput je odma tu. Jooj cjedi iz mene fasovat cu upalu pluca ali nije ni bitno samo neka Patsi melju sve. Sljedeci je najvjerovatnije Denver, pa onda finale sa Seattle najvjerovatnije, bit ce zeznuto ali imam neki osjecaj da cemo napokon cetvrti prsten ove godine uzeti.
Al' brate, da ti znas sta bi ja sve dao da sam na tvom mjestu..
Pa burazeru bujrum hehe, ja cu nam skontati tikete.
jooj jeste li vidjeli Blounta masina cojk'
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
- randy_moss
- Kontakt:
Eh, da vidimo sta ono rekosmo..Mig_Mig je napisao/la:Tako je prijatelju, Apsolutni ste favoriti, bas u svakom segmentu igre ! Sve je spremno da nas unistite !randy_moss je napisao/la:Bit ce zanimljivo vidjeti sta smo isplanirali, koje matchupe u odbrani.
Moguce je da Talib 70% vremena provede u matchupu s Hiltonom, a da Fletcher/Collins vode brigu o Fleeneru.
Ako bi se Fleener pokazao prevelikim zalogajem, Talib bi ga mogao preuzeti, a na Hiltonu ostane Dennard/Ryan uz allignment McCourtya na strani gdje je Hilton.
Sto se running gamea tice ovaj Indy mi najvise baca na Baltimore. Ne vjerujem da bi s tim trebali imati nekih narocitih problema.
Sto se mora samo uzeti u obzir jeste da Donald Brown cesto izlazi na 4-5 yd checkdown koji, ako slomi koji tackle, ode za prvi down.
Natjerati Indy da igra dink-and-dunk i drzati contain na tackleovima kako Luck ne bi pomislio da je Mickey Vick. Kad zivis od big playsa, i umires od big playsa.
U napadu ocekujem dobre doze Blounta i Ridleya u "22" formaciji sa Mulliganom, Hoomanawanuiem i Develinom.
Trio koji cijepa atome, ne drva.![]()
Darius Butler poznat kao ocajan outside corner, i iz vremena u Patriotsima jos ocajniji u run supportu.
I veceras naravno, ocekuje se i Scheiße na forumu, iz znanih razloga.![]()
1) Proveo je 100% vremena nasuprot Hiltona, dok se igrao man-to-man Hilton je imao 2 hvatanja za cca 30ak yds. Kad se preslo na zonsku odbranu imao je vise uspjeha u podrucjima koja su cuvali safetiesi.
2) Collins 1 na 1 protiv Fleenera u endzoni na fade routeu na rezultatu 12:21 kad je Indy morao pucati field goal, i pravi INT na pasu Lucka prema Fleeneru i prelama utakmicu.
3) 60ak yardi dopusteno.
4) Nismo imali problema.
5) Iz dink-and-dunka 2 INT-a, 2 recicemo na intermediate routes.
6) Luck trcao jednom za cca 5 yardi.
7) Driveovi koji nisu imali neke pasove od 20, 25+ yardi su najcesce zavrsavale puntovima.
8) Slika objasnjava.

Ispade ja prijatelju 8/8 na pretpostavkama, a ti mene ismija.
ima nas jos ovdje koji pratimo i navijamo za NErandy_moss je napisao/la:Jos jedan nas! JEEEEEEEEEEEE!Cepi1981 je napisao/la:Jooj ludila od tekme hehe satrali smo ih, mokar sam ko cep, evo tek sad sam se nakacio na highway, sat vremena ti treba da izadjes sa parkinga sreca autoput je odma tu. Jooj cjedi iz mene fasovat cu upalu pluca ali nije ni bitno samo neka Patsi melju sve. Sljedeci je najvjerovatnije Denver, pa onda finale sa Seattle najvjerovatnije, bit ce zeznuto ali imam neki osjecaj da cemo napokon cetvrti prsten ove godine uzeti.![]()
Al' brate, da ti znas sta bi ja sve dao da sam na tvom mjestu..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Vi se baš opustili na ovoj temi.
napominjem da će se psovke i vrijeđanja kažnjavati banovima.
Boga ti? Gdje si ti vidio, ovdje psovku i vrijeđanje? vrijednu bana?admin je napisao/la:Vi se baš opustili na ovoj temi.
Max Allegri
- superfreak
- Kontakt:
- superfreak
- Kontakt:
Jucer 2/2, za danas idemo sa San Franciscom i San Diegom. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.