Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pa normalno da mora ici gledati.
I sta treba da bude je;
Vedo Dzeko
Sejo Miske Pjanic
X
x Spahic Nadarevic X
Ovako ce se sa Sejom naj bolje Vedo da iskoristi. Dzeko, Miske, Pjanic.
Spahic i Nadarevic moraju biti iza. A ove X-ove treba ganjati/traziti. Defazivni vezni, Rahimic ostario, Bajramovic
nazalost opet povrijedjen. Jahic moze tu pomoci, a i Ljevakovic bi mozda bila dobra opcija.
Onda opet tesko za bekove. Kad bi Papca vratili.. Berberovic, mozda ili nekog od mladje raje zvati pa nebil nesto izaslo.
I sta treba da bude je;
Vedo Dzeko
Sejo Miske Pjanic
X
x Spahic Nadarevic X
Ovako ce se sa Sejom naj bolje Vedo da iskoristi. Dzeko, Miske, Pjanic.
Spahic i Nadarevic moraju biti iza. A ove X-ove treba ganjati/traziti. Defazivni vezni, Rahimic ostario, Bajramovic
nazalost opet povrijedjen. Jahic moze tu pomoci, a i Ljevakovic bi mozda bila dobra opcija.
Onda opet tesko za bekove. Kad bi Papca vratili.. Berberovic, mozda ili nekog od mladje raje zvati pa nebil nesto izaslo.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:

zašto onda kapelo trči od stadiona do stadiona i gleda rooneya, lamparda,.....i druge

pape je ozbiljan selektor i to se primijeti u odnosu na onog blaževića koji je više vremena proveo gledajući pjevaju muzički talenti

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
bezbeli će radiri novu reklamu za mikado na bajernovoj areni
Kao prvo, o Dzeki, Misketu, Spahi, Pjani, Vedi znaju sve i ptice na grani. Znaci odma trosenje vremena i novca na bezvezne stvari. Uostalom koje je on osobine imao da bude selektor.
NE POZNAJE NITI JEDNOG IGRACA (sramota). NIJE GLEDAO UTAKMICE NASE REPKE -TRAZIO JE DA MU DAJU KASETE (sramota). SAZNAO KROZ 7 DANA DA CIRO NIJE VISE SELEKTOR (sramota). ZIVI U FRANCUSKOJ, A NIKADA NIJE OTISAO NA NEKU UTAKMICU DA MAKAR POZDRAVI NASEG SPAHU I PJANICA (sramota). PRISTAJE DA MU BUDE SREDOJEVIC POMOCNIK A I NE POZNAJE GA, REKLI MU DA JE KAO DOBAR, NIJE NAPRAVIO SVOJ KRUG LJUDI,OSOBLJE (sramota). NIKADA SE NIJE ZANIMAO ZA NASU REPREZENTACIJU DO SADA, NITI NUDIO POMOC, KAO NI SVOM BIVSEM KLUBU FKS (sramota). NEGOV FOND RIJECI I SPOSOBNOST KOMUNIKACIJE NIDJE VEZE (sramota). Ima jos puno toga, ne mogu se svega sjetiti.
A sto se tice Capela i poredjena s njim, njemu je sve servirano. On NE MORA pronalaziti nove igrace, kod njih se zna ko je gazda i ko ce igrati. A mi imamo 5-6 igraca a ostatak je POSAO selektora, ostatak treba pokrpit. Znamo mi svi ko je Dzeko. Pusti Dzeku idi trazi kojeg stopera i slicne.
Pun forum neznalica...
NE POZNAJE NITI JEDNOG IGRACA (sramota). NIJE GLEDAO UTAKMICE NASE REPKE -TRAZIO JE DA MU DAJU KASETE (sramota). SAZNAO KROZ 7 DANA DA CIRO NIJE VISE SELEKTOR (sramota). ZIVI U FRANCUSKOJ, A NIKADA NIJE OTISAO NA NEKU UTAKMICU DA MAKAR POZDRAVI NASEG SPAHU I PJANICA (sramota). PRISTAJE DA MU BUDE SREDOJEVIC POMOCNIK A I NE POZNAJE GA, REKLI MU DA JE KAO DOBAR, NIJE NAPRAVIO SVOJ KRUG LJUDI,OSOBLJE (sramota). NIKADA SE NIJE ZANIMAO ZA NASU REPREZENTACIJU DO SADA, NITI NUDIO POMOC, KAO NI SVOM BIVSEM KLUBU FKS (sramota). NEGOV FOND RIJECI I SPOSOBNOST KOMUNIKACIJE NIDJE VEZE (sramota). Ima jos puno toga, ne mogu se svega sjetiti.
A sto se tice Capela i poredjena s njim, njemu je sve servirano. On NE MORA pronalaziti nove igrace, kod njih se zna ko je gazda i ko ce igrati. A mi imamo 5-6 igraca a ostatak je POSAO selektora, ostatak treba pokrpit. Znamo mi svi ko je Dzeko. Pusti Dzeku idi trazi kojeg stopera i slicne.
Pun forum neznalica...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Capellov i Papetov posao se ne razlikuje ni po cemu, jedina razlika je sto Capello ima veci fond igraca i vecu platu. Sve drugo je isto.
Cuj sve mu servirano i zna se ko ce igrati... pa zasta ce im Capello onda, mogli su nekog levata pokupiti sa ulice
Cuj sve mu servirano i zna se ko ce igrati... pa zasta ce im Capello onda, mogli su nekog levata pokupiti sa ulice
Capelo sve igrace ima u jednoj ligi. I njegovo je samo da prati tu ligu i odabere najboljih 20. On je na SLATKIM mukama, za razliku od selektora BiH, koji m "izmislli" neke igrace za neke pozicijecalcio je napisao/la:Capellov i Papetov posao se ne razlikuje ni po cemu, jedina razlika je sto Capello ima veci fond igraca i vecu platu. Sve drugo je isto.
Aj ljudi al vas ima sto mozete srat i u svemu trazit negativu
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Ma brate ne trazim negativu, samo navodim cinjenice, koje su se desile i koje se desavaju. A to ne mora nista znacit da nam nece ici u kvalifikacijama. Mozda cemo imati puno srece. A neki ovdje znaju odma napadat i srat, a cinjenice koje sam naveo se ne mogu "pobiti", one su stvarne. Samo neki ljudi ih nisu sve opaziliseha je napisao/la:Aj ljudi al vas ima sto mozete srat i u svemu trazit negativu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pape ima, za razliku od engleza, sve igrace razbacane po Evropi i njegovo je da ih prati i izabere najboljih 20. Sto upravo i radi, tako da neznam u cemu je problem.szlaja je napisao/la:Capelo sve igrace ima u jednoj ligi. I njegovo je samo da prati tu ligu i odabere najboljih 20. On je na SLATKIM mukama, za razliku od selektora BiH, koji m "izmislli" neke igrace za neke pozicijecalcio je napisao/la:Capellov i Papetov posao se ne razlikuje ni po cemu, jedina razlika je sto Capello ima veci fond igraca i vecu platu. Sve drugo je isto.
ZIVI U FRANCUSKOJ, A NIKADA NIJE OTISAO NA NEKU UTAKMICU DA MAKAR POZDRAVI NASEG SPAHU I PJANICA (sramota). Navedi mi barem jedan razlog zasto bi moro se ic upoznavat snjima veca je on licnost sto se tice fudbala trebali bi oni njega trazitszlaja je napisao/la:Ma brate ne trazim negativu, samo navodim cinjenice, koje su se desile i koje se desavaju. A to ne mora nista znacit da nam nece ici u kvalifikacijama. Mozda cemo imati puno srece. A neki ovdje znaju odma napadat i srat, a cinjenice koje sam naveo se ne mogu "pobiti", one su stvarne. Samo neki ljudi ih nisu sve opaziliseha je napisao/la:Aj ljudi al vas ima sto mozete srat i u svemu trazit negativu
NIKADA SE NIJE ZANIMAO ZA NASU REPREZENTACIJU DO SADA, NITI NUDIO POMOC, KAO NI SVOM BIVSEM KLUBU FKS (sramota). Pa sta nije pomogo ni NK Krivaji gdje zapoceo u Zavidovicima ... Ko da je to njegova duznost to je duznost grada ...
NE POZNAJE NITI JEDNOG IGRACA (sramota). Ne poznaje ni njega jedan igrac
NIJE GLEDAO UTAKMICE NASE REPKE -TRAZIO JE DA MU DAJU KASETE (sramota). Gledo je utakmice barem one protiv Portugala, to svaki ozbiljan trener selektor trazi radi bolje analize i pregledavanja utakmica
SAZNAO KROZ 7 DANA DA CIRO NIJE VISE SELEKTOR (sramota) Nije on novinar da mora biti u toku desavanja
.
.
.
PRISTAJE DA MU BUDE SREDOJEVIC POMOCNIK A I NE POZNAJE GA, REKLI MU DA JE KAO DOBAR, NIJE NAPRAVIO SVOJ KRUG LJUDI,OSOBLJE (sramota). Eh ovo je jedina stavka koja me iznenadila kod njega... Al jbga kao kaze da se dosad uspjesan pokazo i ako covjek nema nekog boljeg u vidu svom sto da ga ne ostavi .... Mada je i bolje to nego trazit nekog ne provjerenog
Joj ogovora, hehe. Pa eto ne poznaju ni igraci njega, ni on igrace, nije ni patriota. I gdje su tu osobine selektora. Jel nam takav treba?
Nije joj odgovora nego je to sto bi tarik reko cinjenica ... Pa sta fali upoznat ce se i sta ako nije patriota ... Nije mi ni Capelo bogami neki Englez , a ni Vaha mi se bas ne cini da gaji neki patrioticam prema Slonovaci xDszlaja je napisao/la:Joj ogovora, hehe. Pa eto ne poznaju ni igraci njega, ni on igrace, nije ni patriota. I gdje su tu osobine selektora. Jel nam takav treba?
Ko da je Vaha toliko "poznavo" Drogbu Tourea bla bla il npr Capelo Lamparda, Terrya ...
Zadnja izmjena: seha, dana/u 19 jan 2010, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja rasprave...i jos Capella Englesku stavljate kao primjer neki
a BOSNA nema zakon o sportu kao 1
svaka njemu cast ako nesto uspije u ovom sportu kraj ovakog naroda mada mislim da su ovo pojedinci a nakraju kad bas zaglibi dzaba mu i razultati bice nije pobijedio NJEMACKU,SPANIJU...samo pobijedjuje male repke ...Ciri sam davno kapu skino..i hvala mu 

Pa sta ako nema zakon o sportu... Ovdje se govori o selektoru a ne o zakonima .fabio je napisao/la:Ja rasprave...i jos Capella Englesku stavljate kao primjer neki![]()
a BOSNA nema zakon o sportu kao 1
svaka njemu cast ako nesto uspije u ovom sportu kraj vakog naroda...Ciri sam davno kapu skino..i hvala mu
- bosanac723
- Kontakt:
Mora da ti je rodbina neko iz kaveza. Ti izgleda imas mnogo problema pa ti je tesko skontat da kao selektor njegov posao je da obilazi igrace i da prati njihove nastupe, nije vazno jel to Dzeko, Miske, Spaha, Pjana. Njegovo je da ih prati, i sto bolje analizira, jer jedino na taj nacin moze postavit najbolju formaciju i dati nam najbolju sansu da stignemo do cijla, a to je odlazak na EP. Nevidim sta je tu lose sto je pitao za snimak utakmica? ja sam svaku utakmicu pratio i nesjecam se svakog poteza, niti sta je ko uradio, i sto nebi on kao selektor uze snimke, lijepo pregledao svaku utakmicu, dao analizu o svakom igracu i kako su igrali. Ima mnogo detalja sto se promasi kad se utakmica gleda uzivo, jer adrenalin buba, svi drhtimo i cekamo taj gol i pobjedu, al' on kao sto pametni ljudi rade, uzme snimke i odradi pravu analizu. Reci mi molim te kako ti znas da Safet nije zelio da napravi svoj krug ljudi, a da mu to jednostavno nije dao kavez? Ti si neki novi lik na forumu i ocigledno si uzeo da pises samo kako bi ostavio svoj trag i nesta rek'o, iako sve sto si naveo je s*ranje. Kako ti znas da ga nije Reprezentacija interesovala?? To sto on nije htio da bude guzotvor i da ga karaju svi redom, covjek je bio realan i reko je kako stvari stoje. I dan danas nije situacija mnogo bolja, jedini razlog sto je sad pristao da bude selektor je zbog toga sto su se malo stvari promijenile i sto je sada mozde 5% vise dozvoljeno selektoru da dise i da radi kako on misli da je ispravno a ne kako kaze onaj ovcar ili guzoliz iz kaveza. Safet je taj sto treba da bira igrace i da odlucuje o tome ko ce igrat a ko nece. Neznam koliko dugo pratis reprezentacija, mozda se sjecas Jakirovica, Kerkeza, Halilovica?? Mislis da bi jedan pametan selektor i strucnjak kojem je dozvoljeno da bira igrace koji su sposobni za odradit zadatak izabrao te igrace(?)? Iskreno mi reci sta on ima pomagat FKS? jeste njihov bivsi igrac i jeste jedan od najveci zvijezda, al' da on dodje i gubi zivce u korumpiranoj ligi kao sto je PL i da ima problema sa lopovima koji su u upravi FKS, sto bi dolazio? Ja se kladim na zivot da on u srcu nosi FKS, al' svi znamo da nema rada s lopovima i da biu on na kraju propao i svi bi ga blatili. Kako je to Capellu sve servirano? mozda jeste ako mislis u smislu da vecina igraca Engleske repke igra u Engleskoj, a pored toga nista mu nije servirano. On opet mora ici po tekmama i izabrat ko ce igrat a ko nece. Priznajem da jeste druga situacija kod nas, al' u smislu koliko vec dokazani igraca imamo. Safet mora isto kao i Capello ici i izabrat koje igrace ce stavit u repku a koje nece. To kako je Capellu servirano je glupo, sjecas li se Mclarena? isti su igraci tad bili tu i opet se Engleska nije kvalificirala na EP. Poenta je da svi se igraci moraju pratiti, stalno se moraju analize radit, i mora se znati postavit tacna formacija, SVI SE PRATE.szlaja je napisao/la:Kao prvo, o Dzeki, Misketu, Spahi, Pjani, Vedi znaju sve i ptice na grani. Znaci odma trosenje vremena i novca na bezvezne stvari. Uostalom koje je on osobine imao da bude selektor.
Pun forum neznalica...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
trebali su izabrati Borceta za selektora...zna igrace...igraci znaju njega...mozda je i Munib bio dobar izbor..i tu vlada medjusobno poznavanje...szlaja je napisao/la:Joj ogovora, hehe. Pa eto ne poznaju ni igraci njega, ni on igrace, nije ni patriota. I gdje su tu osobine selektora. Jel nam takav treba?
Reci mi Zlaja sto to onda klubovi kad hoce da vide nekog igraca ODU NA LICE MJESTA i gledaju ga UZIVO?? TV ti tu dodje da vidis osnovu...
Ja ipak mislim da Pape treba da obilazi nase igrace i da ih gleda na djelu...drugacije je kad ode na utakmicu i 90 minuta prati samo Dzeku..Misketa..Vedu...Seju..Pjanica......mi (vecina) opet znamo kakvi su kad su blizu lopte (iliti u kadru) a ovo je vec druga prica..Naravno da pored toga treba ici i gledati manje poznate igrace...
A ovo sto su mu "uvalili" Borceta za pomocnika...samo se nadam da ce Borce imati manje posla nego kod Cire,tj. da ce ipak Pape raditi glavni posao...
@bosanac723 De uzalud ti trud vidi sta je meni reko nakon sto sam mu i ja na slican nacin situaciu objasnio 

- bosanac723
- Kontakt:
Odo glavom u zid, prije cu zid probit nego njemu nesta objasnit.seha je napisao/la:@bosanac723 De uzalud ti trud vidi sta je meni reko nakon sto sam mu i ja na slican nacin situaciu objasnio

When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Glupo je sad pricati o tome kako je i gdje isao Susic. A jos gluplje je porediti Capella i Englesku sa Susicem i BiH ... Ako je izabran za selektora valjda on zna sta treba raditi, uostalom za to i jest placen. To sto smo mi svi prizeljkivali Barbareza ne daje nam pravo da osudjujemo Susica.
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
-
- Kontakt:
K.R.A.T.K.O I J.A.S.N.OLara je napisao/la:Glupo je sad pricati o tome kako je i gdje isao Susic. A jos gluplje je porediti Capella i Englesku sa Susicem i BiH ... Ako je izabran za selektora valjda on zna sta treba raditi, uostalom za to i jest placen. To sto smo mi svi prizeljkivali Barbareza ne daje nam pravo da osudjujemo Susica.
jedan od jacih postova na ovoj temi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.