Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Burberry46 » 11 jan 2014, 13:53

Pogba treba ostati jos, rano je prodavati ga, ali u buducnosti mislim da ce Veratti doci kad tad
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 11 jan 2014, 16:27

Nekad u budućnosti očekujem formaciju sa jednim napadačem i jebozovnim veznim redom i krilnim igračima.
Allegri je gospodin!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 16:43

dovoljno je pogleda gdje su najjaci Real, Bajern, pa eto i Barcelona, Arsenal, Celzi...valjda se po tom vidi kako se igra danasnji fudbal, a to su moderni, brzi ofanzivni vezni i krilni igraci..a mi ni jednog brzog igraca nemamo :D Sebu stigne stoper od 190 sunce ti je.em :D

Pogba je haman pa Parizanin, od njeg cemo tesko ocekivati da ne ode u PSG..ako dobijemo 60 (i vise) miliona moze biti zadovoljni..mada bi ja presretan bio sa Verati, Pastore/Moura i AKO se uzme jos sta novca..

nekako je sudbina da se taj transfer desi u nekom obliku, ovaj je Juventino i talijan , ovaj je "Parizanin" i francuz.

ali u ovoj sitauciji na trzistu postoje dva igraca (Di Marija i Mata) od kojih nam jedan ne smije pobjeci ako zelimo da vidimo konkurentan Juve.

sto se tice Vidica, sigurno da je bolji od svih nasih stopera (osim Barze, s njim je tu negdje) ali 32 god predstavljaju ozbiljan problem...ako ce Anjeli dati pare za klasnog lijevog beka, Matu i desno krilo ja bi sad potpisao i Vidica jer bi to znacilo da pravimo iskorak u LP naredne sezone a on ima u nogama jos tu jednu/dvije sezone da dijeli minute sa Barzom..ali ako nece biti drugih velikih transfera na 2-3 goruce pozicije onda ne treba ni Vidic.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 jan 2014, 17:48

Jel ti misliš da je Mata brz?
Ja te volim, volim Željo..

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 11 jan 2014, 17:50

Ali mi je najjace kada neko ovako baci iz rukava igrace tipa Pastore, Lavezzi i slicne limitirane kloceve.
Recimo, isti su bili klocevi i u navodnom naponu snage u Italiji, a ne sada.

Di Maria je osrednji igrac, kao i Benzema npr. kojeg su ne tako davno pojedinci prizeljikivali ovdje.

Nama ne treba otpad iz Pariza, nama treba suhi kvalitet kao i to da jednom Pogbi Juventus ne bude stanica u Pariz.
Zna se da od Juventusa nema 3-4 bolje destinacije za karijeru, a Pariz i slicni to nisu niti ce ikada biti.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 17:59

Mata je dvaput brzi s loptom u nogama od svakog naseg igraca osim Pogbe kad uhvati korak ;) a , za sad, bolje razmislja s loptom u trku i od Pogbe.

a Pastorea bih volio da vidim kod nas kao backup igraca, moze pomoci kao kreativni vezni (kad nema Pirla/Veratija nadam se u buducnosti), a moze i odmijeniti lijevo krilo..daleko je bolji igrac od svakog naseg rezerviste..bar jedan takav igrac u svkaoj liniji (naravno po mogucnosti i kvalitetniji) nama treba biti backup a ne Padoin, Djovinko, Pepe itd itd.

opet ste upali u onaj nacin razmisljanja karakteristican za ovaj forum toko svakog prelaznog roka: " 'ta ce nama pojacanja, mi smo giganti , ne trebaju nama pojacanja kad imamo najjace igrace u svakoj liniji" ...dal je to melanholija jer smo svi svjesni da su ovo mastanja i naglabanja na forumu i da nema prevelike nade za prava pojacanja pa et da se ne zanosimo puno, ili ono fkt neko vjeruje u "nemjerljivi internacionalni kvalitet" ovako prije svega spore ekipe.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 jan 2014, 18:37

Jesi li ti ikad gledao Matu? Čuj brži od svakog našeg igrača sa loptom :smajlikojiseklanja:

Ima on izuzetno dobar osjećaj za igru, može biti i krilo i igrati u sredini, ali reći da je brži od svih naših igrača ( ne računajući Pogbu ) je smiješno.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 jan 2014, 18:44

a ja ba , kakav Mata flopcina teska..apsolutno nepotreban

ko su ti brzaci kod nas , zivo me interesuje :D Pogba, donekle Asa i ?

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 jan 2014, 18:51

Ja ne vidim da sam negdje u svom postu napisao da je Mata flop, da nam ne bi bio pojačanje. Ali, ti izgleda voliš da kontriraš ljudima, pa ispravljaš ih čak i onda kada nisi u pravu. Ja sam napisao da Mata ima izuzetan osjećaj za igru, i to je njegova glavna karakteristika. Nekad je malo lijen na terenu, što ti se dokazuje ove sezone jer je kod Moua pao u drugi plan, a bio je starter. Kod Moua igraju radnici, koji se stalno bore za lopte, a dok Mata samo čeka da primi loptu i proslijedi je drugom igraču ( igraču do sebe, ili asistencija ). Doduše, nerijetko se ubaci iz drugog plana i zabije gol.
Što se tiče ovog dijela ko je brži od Mate, ima tu dosta igrača, pa i Vidal je brži od njeg, Asamoah, Gio, Tevez, Quaglia, Licht.

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 12 jan 2014, 00:04

Zaboravio si Kaseresa al' Konte jedino krila traži i to je to. Nikakav Pastore ba.
Allegri je gospodin!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 12 jan 2014, 01:20

Ma prizeljkuju se levatine teske, cuj Di Maria muka mi kad ga vidim a tek kad cujem da ga neko smatra kvalitetnim igracem i pojacanjem. Za Matu se slazem i treba iskoristi ovo sad sto Mou ne racuna na njega bar ne sto se tice startera te to sto nije bas previse klubova zagrijano za njega tako da bi se mozda povoljno mogao i dobit. @Pogba problem je u klubu a ne u igracu jer cisto sumnjam da ce se odbiti ponuda od 60+ mil. za njega iako definitivno treba da se tim oko njega gradi.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 08:48

Gazzetta Confirmed: Pirlo says 'YES' to Juventus. All done, Pirlo has agreed a two-year contract extension with Juventus.Pirlo's new contract with Juve: a two-year contract until 2016 with 4 million per year ( including bonuses ). The official agreement for Pirlo's contract extension could come soon after Juventus - Inter, scheduled for February 2
Pirlo's salary during his career at Brescia, Inter, Milan and Juventus
slika
8-)
There are many offers for Quagliarella & Vucinic, but all are on loan and Juventus will not let them go on a loan contract. [via TS]
pametno..ne treba ih pustati na posudbu...samo prodaja...da se sto prije rijesimo nekih..

danas protiv Cagliaria...moguce formacije za tu utakmicu:
slika
slika
slika
slika
De Ceglie and Motta remain on the market while Giovinco, Peluso & Padoin are not on the market and will not leave Juventus [via TS]
:oops:

pa sve ovo treba da ide iz Juventusa...em bi se uzelo nekih para za njih, em bi se oslobodili njihovih plata... :cry:
Juventus are interested in Alvaro Morata, Conte wants him and Juventus could bring him to Turin in the next summer (via GdS)
wtf :roll:
Luciano Moggi: Pirlo and Pogba, both will stay at Juventus. Juve could get Lamela or Menez in the next summer. [Libero]
Ovo bi bilo ok :mrgreen:
In February, Marotta will meet with Lichtsteiner, Barzagli & Chiellini 's agent to discuss about their contract with Juve. [GdS]
Puno price malo rada. Trebalo bi ovo ici brze. Nije mi jasno zbog cega se cejfi ovoliko :roll:

Kljucni igraci moraju dobiti nove ugovore a ovih prosjeka se rijesiti. Dovesti jos par kvalitetnih i da napadnemo na novu titulu.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 12 jan 2014, 11:02

:lol: :lol: :lol:

slika
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 11:35

Juventus to go for Benzema
Juventus will try to buy Karim Benzema from Real Madrid this summer if they sell Paul Pogba, reports in Italy have claimed.

AS cites a report from Gazzetta dello Sport that says Madrid will sign Luis Suarez from Liverpool, leaving Benzema out of favour at the Santiago Bernabeu.

Juve hope to exploit the potential arrival of Suarez by swooping for Benzema, but only if in-demand midfielder Pogba is sold first.

Pogba has attracted attention from the likes of Paris Saint-Germain and while the Serie A champions want to hold on to the France international, a big-money offer would force their hand.

But Juve would use the Pogba money to beef up their strike force, which already contains Carlos Tevez and Fernando Llorente.

Should Suarez move to Madrid then Benzema could be made available, although Juve are also considering Diego Costa, as well as a move of their own for Suarez.

Mirko Vucinic will be made available by Juventus, who could alternatively approach Mario Mandzukic or Robin van Persie.
izvor: http://www.football-espana.net/39356/ju ... go-benzema" onclick="window.open(this.href);return false;

:roll:
Manchester City want to sign former Manchester United player Paul Pogba From Juventus (Daily Star)
neka aukcija pocne...pocetna cijena 80 mil 8-)
Zadnja izmjena: macak88, dana/u 12 jan 2014, 11:38, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 12 jan 2014, 11:36

Inace se spominje da smo ponudili 15 miliona za Moratu, nije neki igrac, ali je oportunista u sesnaestercu i bio bi fina alternativa Nandu.

A i godinama nemamo mladog napadaca i krajnje je vrijeme da se to promijeni.

Benzema je panj, sreca pa je patka.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 11:49

Puno 15 mil za Moratu :roll:

btw sto se tice tog igraca
GdS reporting that Juventus representatives have flown to Madrid in an attempt to try & convince Real ST Morata to join Juve
izgleda da su nasi bas ozbiljni :roll:
SKY's latest Juve 11 vs Cagliari: (3-5-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente.
Nando zabija danas.
Lichtsteiner & Chiellini to receive 3 year deals that will keep them at the club till 2017 while Barzagli will get a 2 year deal till 2016.
posteno...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 12 jan 2014, 12:31

Previše je 15 miliona za Moratu, ali baš previše.

Danas na tiket idu Vidal i Llorente 8-)

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 12 jan 2014, 12:33

Danas poseban tiket na Juve :mrgreen:
Allegri je gospodin!

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 13:05

Trenutno na stadionu

slika

Samo 4.800 navijaca ce biti na stadionu. Nadam se da ce Cagliari konacno zavrsiti sa stadionom.

Primavera: Highlights Siena-Juventus 1-4
[youtube][/youtube]
Primavera pobjedila ali ove sezone i ne briljira bas.

Jos malo

slika
slika

Santa Elia i nije u bas najboljem stanju tako da i nije cudo sto je dopusteno samo 5000 navijaca na stadionu

slika
Juve Ultras already chanting "Noi non siamo napoletani" (We are not Napoletani) at the Sant'Elia
slika

:mrgreen:
Chiellini, Vidal & Tevez is a yellow away from suspension
najbolje to mozda danas rijesiti

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 14:09

XI OFICIAL JUVE (3-5-2): Buffon; Cáceres, Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah; Tévez, Llorente.

Forza Juve 8-)

slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.