Snooker: The Masters, 1/8 finala
Mark Selby - Mark Davis / over 8.5 @1,61
Jednom riječju,
zgrožen sam kvotom na Davisa od čak 4.00! Mislim, Selby je favorit, al kako je moguće podcijeniti toliko igrača koji je prije par dana whitewashao (dobio 3-0) Neila Robertsona (trenutni broj 1 na rank ljestvici) i Barrya Hawkinsa [runner up SP-a 2013. (izgubio od O'Sullivana u finalu)]..
Pa kad dvojicu takvih imena osramotite na snooker stolu, zar je red da bez borbe ispadnete sa prestižnog turnira kao što je Masters?!? Selby nije nepobjediv, dapače.. Sve što Davis treba napraviti je osvojiti 3 frejma, a mislim da je itekako u stanju za jedan takav pothvat, ipak je stari lisac, neće dozvoliti fijasko.
Stuart Bingham - John Higgins / over 9,5 @2.04
Što se ovog para tiče, drugi bet osim overa ne postoji. Tko god vam kaže drukčije - laže!

Što reći o Higgi, staroj varalici. Četiri puta svjetski prvak, bio je prvi na rank ljestvici skoro 4 godine, što ne znam jeli itko osim njega učinio. 7 maksimalnih breakova ostvario tokom karijere, a neki bi lijevo jaje dali da bar jedan naprave za života.. Vidim sada da mu je inkas od turnira oko 6 milijuna britanskih funti sve skupa.. Kad sam maloprije rekao varalica, nije bilo iz zayebancije, 2010. su otkrivene snimke na kojima jasno i glasno prodaje svoje mečeve. Nakon svega toga, vratio se 2011. i osvojio svoj 4. naslov svjetskog prvaka.. A što reći, strašan lik! Mada, uvjerenja sam da mu Bingham vrlo lako može pomutiti planove večeras. Iako u dosadašnjim međ. omjerima John uvjerljivo vodi, mislim da se serija prekida noćas pobjedom Stuarta. Ali, pošto je meč više nego težak za ikakvu suvislu prognozu, over frejmova je moj izbor. Znači, najmanji rezultat mora bit 6-4 za nekoga. Rizik je, ali kvota me mami, a nešto se mora odigrat!
Ukupna kvota:
3,295 (marathonbet)
majestic24 je napisao/la:
svaka cast brate
mislim da si ti jedini igrao over na broj koseva u ovom mecu bullsa i bobcatsa,mda je bila i grania niza nego u ostalima.
mene su sjebali na 2 tiketa
Hvala brajo, a spustio sam granicu sam do ove kvote. Al svejedno bi ušlo over. Šteta, ne daj se, večeras u nove pobjede!