AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 12 jan 2014, 10:43

Nemogu da shvatim koliko čovjek treba biti glup da nakon utakmice sa Atalantom kaže da je Nocerino igrao dobro. I opet on i Binjo imaju prednost ispred Polija i Saponare :twisted:
Samo dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Pametnom dosta.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 12 jan 2014, 11:39

muxa je napisao/la:Nemogu da shvatim koliko čovjek treba biti glup da nakon utakmice sa Atalantom kaže da je Nocerino igrao dobro. I opet on i Binjo imaju prednost ispred Polija i Saponare :twisted:
Samo dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Pametnom dosta.

:D

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jan 2014, 12:11

Ako ne bude nekih većih promijena u narednih 15-ak dana, Milan će na Atletico sa Nocerinom na sredini terena. :lol:

More than 70 Japanese journalists will attend ‪"Sassuolo- Milan‬" hoping for Honda's debut. :D
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 jan 2014, 12:26

Nema brige, uvaljat će im Atleti 3-4 komada i već u prvoj utakmici riješiti pitanje prolaska dalje. Za onog smrada na klupi je sve rečeno. Sve je uništio čega se dohvatio. Razorio je Milan k'o kuga Evropu u 14. vijeku.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jan 2014, 12:29

Prvo me zanima da li će uspjeti dobiti sljedeće 4 utakmice, jer raspored ne može biti bolji i lakši. Jer ako nije sposoban dobiti tih nekoliko narednih mečeva onda očekujem da nas Atletico pregazi.
-Rui Costa-

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 13:10

Apart from Stam, Crespo could also become a part of Milan's coaching staff under Seedorf next season (he would then coach the strikers).
Sve su to sjajna imena samo je pitanje kako ce se snaci kao treneri.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 jan 2014, 13:14

Alegri je totalno pogubljen lik, moraš biti toliki degen da Nocerina gurneš u prvih 11 a Kristante i Poli da ostanu na klupi. Bonera na stoperu :roll:

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jan 2014, 13:17

francobaresi je napisao/la:Ako ne bude nekih većih promijena u narednih 15-ak dana, Milan će na Atletico sa Nocerinom na sredini terena. :lol:

More than 70 Japanese journalists will attend ‪"Sassuolo- Milan‬" hoping for Honda's debut. :D
Poznavajuci mistera on nece ni uvesti Hondu tako da bi ti novinari mogli izvisit :grin:

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 13:30

Moguca postava za vecerasnju utakmicu

slika

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 jan 2014, 13:33

Ma ubacit ce ga bar nekih 5 minuta, za raju. Necemo odmah na startu da zute naljutimo. :mrgreen:

Joj gledao sam i ja sinoc Atletico, nema nama hljeba. Jedino se uzdati na odbranu i kontre, ali kod nas je problem sto nemamo igraca koji mogu odraditi bar jedno od to dvoje. :mrgreen:
Jos nema Muntarija i Montoliva da ih bar malo lome na sredini, u odbrani puse na sve strane, sve su prilike da ce Nocerino ugledati prvih 11... ma kakvi. Ne treba odustajati prije samog pocetka, ali nista od ovog.

Meni je muka kad vidim kome Saponara i Poli griju klupu. Pa jebooo gaaaaa. :roll:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 12 jan 2014, 13:44

Corriere dello Sport reports that Mexes wants to return to France - more specifically Monaco.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jan 2014, 13:51

macak88 je napisao/la:
Corriere dello Sport reports that Mexes wants to return to France - more specifically Monaco.
Neka ide onda Mexes umjesto njega dovesti Astorija ili N'kouloua iz Marseja.

A Muntari ce moci igrati protiv Atletika.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 12 jan 2014, 13:52

Ja bi najradje rastjerao sve ove nase stopere i doveo pomenuti dvojac.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 12 jan 2014, 14:12

betton je napisao/la:Ja bi najradje rastjerao sve ove nase stopere i doveo pomenuti dvojac.
Ma mnogi bi tako ali ne ide to tako :) uglavnom Mexes ako ode ostace 4 stopera(Vergaru ne racunam jer je mlad)
Silvestreu posudba do kraja sezone, nadam se da ga nece otkupiti.Eh ne znam kako ce se Rami pokazati pa mozda njega i otkupimo.Tako znaci ostaju 3 stopera Bonera,Zapata,Rami i onda ce nam faliti dva stopera, tako da je moguce da na ljeto dovedemo dva dobra stopera.A ovi stoperi nisu ni skupi ja mislim da bi ih Galliani obojicu(Nkoulou i Astori)
mogao dovesti za oko 25 miliona,ali pitnje je koliko smo spremni uloziti.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 jan 2014, 16:00

Curva Sud who boycotted Sassuolo-Milan due to excessive ticket prices is attending the Primavera derby to support Pippo Inzaghi's boys.
Usput da kazem da nasi momci vode,Inter - Milan 0:2 ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jan 2014, 16:10

Večeras igramo protiv ekipe koja ima najlošiju odbranu ligu, u prosjeku primaju 2 gola po meču a napad im je očajan, zabili su samo 17 golova. Sve su to podaci koji idu na stranu naše ekipe, ali sa ovim Milanom se nikad ne zna.
Može se desiti da večeras utrpaju par komada Sassuolu a isto tako mogu da izgube ili odigraju neriješeno bez ikakvog razmišljanja. :mrgreen:

Edit: Slika sa derbija naše Primavere. 8-)

slika
-Rui Costa-

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 12 jan 2014, 16:51

Bronzetti is in Turkey where he is trying to reach an agreement with Besiktas for Zaccardo on behalf of Milan. :P
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 12 jan 2014, 17:21

Maestro^^ je napisao/la:Bronzetti is in Turkey where he is trying to reach an agreement with Besiktas for Zaccardo on behalf of Milan. :P
Samo da se rijesimo ovih ubleha,da se formira respektabilna ekipa od igraca koji su dostojni nositi sveti dres. 8-)
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 jan 2014, 17:45

Primavera je otresla shinter, valjda ovi mogu Sassuolo

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 12 jan 2014, 18:28

Pippo radi jako kvalitetno sa Primaverom, u dosadašnjih 12 mečeva lige, ima skor od 9 pobjeda,1 neriješen meč te dva poraza. Gol razlika je 30-8 !! U kupu je uspio osigurati mjesto u 1/4 finalu ako se ne varam, odnosno izborio je plasman u 1/8 finala LP-a.
Mislim da je pomalo nepravedno što su Galliani i Berlusconi odlučili da prvi tim preuzme Seedorf a ne Pippo. Jer Inzaghi već sada ima skoro 2 godine iskustva u trenerskom poslu, naravno nije isto biti trener juniora i prvog tima ali s' obzirom da čovjek radi odličan posao, trebali su mu dati šasnu. S' druge strane Seedorf je bez ikakvog iskustva, odnosno sa trenerskog kursa će direktno na klupu Milana, suviše riskantan potez. Mada nikad se ne zna..
-Rui Costa-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []