FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

RiverPlate
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la RiverPlate » 12 jan 2014, 00:59

firefirefirely je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la: teren je iza Bilinog Polja po kvalitetu.
slika
slika

:roll:
Ko ti trese kavez Šabane?
Grbavica naš je Hram!!!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 12 jan 2014, 00:59

slika
slika

jos da si pametan pa pogledao kad je slikano dobro bi bilo...

http://b*fudbal.ba/bih-vijesti/bh-telecom-premijer-liga/item/5776-grbavica-poput-wembleya-travnjak-nikad-bolji.html" onclick="window.open(this.href);return false;

umjesto zvjezdice napisi h pa pogledaj
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jan 2014, 01:03

slika
slika

haha e tu sam te cekao! Ove slike su pred utakmicu sa Borcem, a ti me ispravi ako nije tacno. A zna se koliki je snjeg bio pao u Sarajevu pred tu utakmicu. Utakmica se odigrala i teren je bio osposobljen, a samo sedam dana prije se igrao derbi na Gradskom stadionu protiv Olimpica. Sjeti se te utakmice i terena. Mi u Banja Luci imamo puno bolji stadion, ali se netrudimo da odrzavamo teren, koji je glavni sastojak fudbala. Zato mi je krivo, ja iskreno priznam.

Iskreno se nadam da si navijac Zeljeznicara, jer si cisti primjer o cemu ja govorim u vezi trenutnih navijaca Zeljeznicara.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 12 jan 2014, 01:25

Jest pred utakmicu s borcem,al prije godinu dana cini mi se.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jan 2014, 01:31

Ako je pred Borac onda je sad u novembru bilo, prosle godine naravno. :D

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 12 jan 2014, 01:59

Ja bi bio zadovoljan da se ugovor produzi sa Tomićem i da prvotimci odrade jake pripreme.Dok je AO tu ne treba brinut ;)

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 12 jan 2014, 02:22

neroazzuro je napisao/la:Jest pred utakmicu s borcem,al prije godinu dana cini mi se.
nije pred Borac, nego pred utakmicu sa sirokim koja je odigrana 10.3.2012 god.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 12 jan 2014, 02:53

MrRiccoli je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:Jest pred utakmicu s borcem,al prije godinu dana cini mi se.
nije pred Borac, nego pred utakmicu sa sirokim koja je odigrana 10.3.2012 god.
Onda sam ja pogrijesio, uz put teren na Gradskom u martu 2012 je bio kao na Wembley. 8-)

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 jan 2014, 09:47

samoposmatram je napisao/la:
slika
slika

Stipu gatiBo!!! Da si našao neku sa "traktorima" na terenu mi bi ti opet rekli to je naš ponos! I hvala bogu da je tako da možemo na sva usta da se hvalimo (jedini pošteni klub koji u svom vlasništvu ima stadion, terene i prateće objekte)... to je naše, da je "oranica" naše je i nikad se Grbavice necemo stidiiti!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 12 jan 2014, 10:43

Samo 1664 navijača su postali članovi a pola godine prošlo kako se članske prodaju.. Po meni veliko razočarenje..
BUDI ŽELJO !!!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 12 jan 2014, 10:47

Ja kad vidim šta pišete o Grbavici, i kad čujem kako se neko šprda na ovaj račun. Pa šta je ona i narod oko nje proživio. Iskreno nisam iz Sarajeva, al treba imati poštovanja. Šta je urađeno dobro da i imamo stadion. Možda me otac vodio na moje prve utakmice Željezničara, al to i nije bila neka ljubav, kad sam vidio šta je ovaj klub preživio više sam se zainteresovao. Tako da sad Grbavica izgledala kao da se 'koride' održavaju na njoj ili utakmice Premijer Lige BiH za sve Željovce će ona biti "nešta".

A onda Željin stadion gledam i vidim ponos tvoj, život ću dati, al' tebe nedam, nikom te nedamo!
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jan 2014, 10:58

champions1921 je napisao/la:Samo 1664 navijača su postali članovi a pola godine prošlo kako se članske prodaju.. Po meni veliko razočarenje..
Ako pocne online prodaja ovo ce se pocevati sigurno.

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 12 jan 2014, 11:13

terabajt je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Samo 1664 navijača su postali članovi a pola godine prošlo kako se članske prodaju.. Po meni veliko razočarenje..
Ako pocne online prodaja ovo ce se pocevati sigurno.
Smijem se kladiti da će i to funkcionisati kao i forum na zvaničnoj.. Malo smo neozbiljni kod najbanalnijih stvari.. Al hajde, nadati se da će i to doći na svoje vremenom..
BUDI ŽELJO !!!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 jan 2014, 12:10

malo stare skole

slika

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 12 jan 2014, 12:40

sergejevic je napisao/la:@boccaccio
Sjecam se kada je mali Zolotic slomio nogu, bas sam gledao po sjeveru oko sebe(na sjeveru koji je sinonim za sve lose sto se tice Zelje) ljudi su plakali gledajuci njega na zemlji. Sjecam se da se mnogo psovalo nekoj doktorici jer nije odmah usla u teren. Ljudi vole previse Zelju, vole ovu djecu i stvarno ne znam odakle toliko price o psovanju i pritisku sa sjevera. Znam, svaku utakmicu sam svjedok psovanja Svraki, Stanicu, Jamaku, Selimovicu, ali to su vec "igraci" odrasli ljudi i formirane licnosti na koje to sve ne bi trebalo uticati kao na ove mladice. Sigurno Zoloticu, Fejzicu, Bajicu, Sadikovicu nece psovati, naravno sve dok se vidi da zele. Psovke ce biti upucene Kerli, Svraki, Jamaku i starijim, i mislim svaki los potez svako ko voli Zelju opsuje nesto, sad je sasvim druga stvar sto neko dodje na sjever samo da broji psovke koje u vecini slucajeva igraci niti cuju, niti znaju za njih. Naravno ljudi kao ljudi cesto pretjeraju, ali mislim da i ovi drugi pretjeruju. Stvarno imam jednog druga, jedan od onih ljudi koji samo psuju, u svakoj prilici, kada treba i kada ne treba, i meni cesto bude neugodno pored njega. Takodjer taj isti covjek je medju prvima koji su postali clanovi kluba, kupcima godisnje, dresova, salova i sl. Nismo svi isti. To je samo moje misljenje i vidjenje te situacije oko priska, i rekao bih da je poprilicno preuvelicano to sve oko sjevera. Ranije sam zelio napisati ovo za sjever, mada si ti poprilicno upravu sto se tice pritiska, ali to je do osobe, neko podnosi pritisak, neko bude bolji pod pristiskom, neko padne, tako da je malo do publike.

Mi vec u prvom timu imamo(ako zaboravimo na trenutne povrede) Benjamina Colica, Josipa Kvesica koji je kao vrlo mlad dosao kod nas, Zolotica, Sadikovica, Bajica i Hodzica koji pored Kerle, Jamaka, Stanica i Svrake okosnica ove ekipe. Rezultati nam nisu trpili i ne znam zasto bi sada pala rezultatiski uz nove klince. Naravno moze se desiti, na pocetku sezone smo lose igrali i gubili bodove, ali sve smo bolje igrali, a ovi novi momci su putem kupili iskustvo i samopuzdanje. Potrebno je odricanje za sve, nekoliko puta je iz kluba naglaseno da titula nije prioritet, svi su to prihvatili i to je bila cijena koju smo spremni platiti. Tako ulazimo i u drugu polusezonu, iako smo prvi, titula nije prioritet, ubacili smo nove mladice, neki su nam otisli, mozda dodje jedan ili dva igraca, mozda niko i to je to.

Shvatio sam sta o cemu ti pises i vjerovatno je ispravniji tvoj nacin od mog, ali ja nekako volim da gledam ove mladice, bukvalo kao da su moja djeca, gledam ih kako fudbalski odrastaju, postaju ljudi i igraci, i ja vjerujem u njih. Oni to mogu, mogu izdrzati pritisak, mogu nam donjeti titulu mozda i ove godine, ali zato narednih nekoliko hoce sigurno.
Molim te da me pogresno ne shvatis,pa da kontas da sam ja citirao tvoj post kao neku repliku na tvoje razmisljanje.Zapravo sam samo htio jos malo da se nadovezem na tebe,ne kao replika,nego kao mozda produzeno razmisljanje,neko moje licno,sto u sebi mislim a naglas ,eto,razmisljao,pa napisao.
Vezano za pritisak,spomenuo sam sjever,medjutim nije mi bila poenta da naglasavam tu tribinu kao problematicnu.Tamo na sjeveru je uvijek,i prije rata bilo "glasno" na taj nacin,to su sve ljudi koji vole Zelju i zeljinu djecu,i iako sam spomenuo pritisak sa sjevera,mislio sam opcenito na pritisak koji klub sa sobom nosi,a publika se s tim naravno srodila.
U ovome svemu sto si napisao,ja sam potpuno blizak tvom razmisljanju ,osim jedne stvari.A to je da je u redu da gledamo nasu djecu,po cijenu da ne uzmemo titulu.
Ne mogu tu da se slozim.Ja hocu titulu bez obzira ko igrao.Evo vidis,ja vec sam namecem taj pritisak.Cak i ako nikad nisam opsovao na utakmici.Mi smo klub koji ne moze izaci u javnost sa stavom kako nama titula nije prioritet trenutno.Mi nemamo taj luksuz.Zato smo valjda i najveci klub.I najtrofejniji klub.Sa najvise navijaca..

Zato ja cijelo vrijeme potenciram krpljenje ekipe,gdje mi sa mozda pet kompletiranih pozicija uzmemo titulu.Svaka nam cast pa mozemo tako.
Sada smo dosli u poziciju da podmladjujemo ekipu.Svakako se slazem da je to potrebno,da nasa djeca moraju i trebaju dobiti sansu,jer se skoluju za to tolike godine,vole taj klub,i ako imaju kvalitet onda trebaju da potpisuju ugovore.Medjutim,ovo je ocigledan potez i stav kada se nema para.Onda je i lakse da se gleda na to kako titula nije prioritet.Mi da bi zivjeli moramo stvarati i prodavati igrace.Ali isto tako moramo ici na titule.Nisam uvjeren da ce potpisom npr 8 juniora titula biti na Grbavici.Neka naravno tih 8 juniora,dabogda ih potpisalo sada 20.Ali da bi ti juniori napredovali i dozivjeli punu afirmaciju,oni moraju postepeno da ulaze u igru,a njih neko kroz utakmice na terenu od saigraca koji su kvalitetni mora da podrzi.A onda tek dolazi publika,koja ce svakako da podrzi mladost,ali ne po svaku cijenu.Sta ce meni mladost na terenu ako sam ja sedmi na tabeli.To je moja poenta.Sreca pa smo prvi trenutno,inace bi vec sada bilo mnogo nezadovoljstva,i podrska mladima ne bi bila tako velika.Oduzio sam sa ovim...uglavnom,neka mladih,podrska mladima...ali ja bih i nekog starijeg i iskusnog da dobijemo,ko ce davati rezultate,a uz koga ce ova omladina znatno da napreduje.Imamo par takvih igraca,ali mislim da je to nedovoljno.Da bi npr.Sadikovic dao svoj puni potencijal na terenu,treba mu neko ko nije Zolotic,vec neko mnogo iskusniji.Tako onda vazi i za Zolu,i za Bajica,i za Aru i za sve ove sada sto su potpisali.Ako se slucajno okliznu sa rezultatima,to moze biti opasno po njihovu mladost.Na nama je svakako da im damo podrsku!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

BlagojeBratic

Post Postao/la BlagojeBratic » 12 jan 2014, 12:59

Olimpikče uplatio 56.000 kha emova za Hajradinovića :D

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 12 jan 2014, 13:31

BlagojeBratic je napisao/la:Olimpikče uplatio 56.000 kha emova za Hajradinovića :D
Neozbiljno ,,,,,,Ostaje mi da vam poželim uspešan nastavak takmičenja I dobre rezultate.

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 12 jan 2014, 13:32

@bocacio
Vjeruj kad vec spominjes Aru i njegovo iskustvo da rezonuje bolje stvati vise od polovine napadaca u ligi..Jest on mlad al on je radio sa poznatim strucnjacima od omladinskog pogona,Amara,trenera iz Liverpool sa kojima evo vec 2godinu prolazi pripreme do privatnih trenera...Ako bi iko trebao imati neko profesionalno gledanje i stav na terenu on ima..
A za ove ostaje se slazem,baja i dado trebaju nekog iskusnog veznjaka..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 jan 2014, 13:41

sonik24 je napisao/la:malo stare skole

slika
Ovaj momak je uvijek dobro vodio navijanje.

Sta je sa njim? Je li jos u Sa?

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 12 jan 2014, 13:53

DzoleZeljo je napisao/la:
sonik24 je napisao/la:malo stare skole

slika
Ovaj momak je uvijek dobro vodio navijanje.

Sta je sa njim? Je li jos u Sa?
Dajte ba, ovo nije stara škola.... Ne vidim na ovoj slici tačno ko je, mislim, ili je Tarik ili je Keno (obojica su dobri momci i u Sarajevu su, da ne navodim gdje)... ovo je period nekih kasnih devedesetih!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.