nekoć sam se dopisivao sa njom, svasta mi pise, al nije za foruma...LenBias je napisao/la:senada poznata i priznata
blago nama dok nam je fejsbuka i lajkova, ne moramo nikad se ustat od kompa
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
nekoć sam se dopisivao sa njom, svasta mi pise, al nije za foruma...LenBias je napisao/la:senada poznata i priznata
zezas se ? Za cenera u domovima, biraj Nedzarici ili BJelave guzis cijelu nocKiaKaha je napisao/la:za stoju mozes obrlatit 90% ovih fufica,koje se time profesionalno ne bave,a kamoli senadu![]()
![]()
![]()
Cura ga hoce lopatom.
kada otvoriš sliku, u url-u će biti tri dugačka broja odvojena donjom crtom ( _ ) . označiš onaj srednji, koji je i najduži i kopiraš ga. onda ideš facebook.com/ i iza kose crte zalijepiš taj broj. vjerojatno će tražiti da se uloguješ (a možda i ne) i onda kad se uloguješ prikazat će ti se čitava objava te slike od strane te osobe, te si na taj način - došao do profila.zizu1991 je napisao/la:Da li bi mi neko mogao napisati postupak otkrivanja identiteta osobe na fb, putem linka od slike ?
Pisao je neko već o tome ovdje, ali nije mi tada bilo potrebno.
Unaprijed zahvaljujem
Napisao sam fufica,koje se time ne bave,nego im pokazes stoju i udaraj.Misle da su naisle na nekog s param.Tih za cener svugdje imaneo je napisao/la:zezas se ? Za cenera u domovima, biraj Nedzarici ili BJelave guzis cijelu nocKiaKaha je napisao/la:za stoju mozes obrlatit 90% ovih fufica,koje se time profesionalno ne bave,a kamoli senadu![]()
![]()
![]()
Cura ga hoce lopatom.![]()
fakat pravi profil ?Heller je napisao/la:Senada zvana 100 KM
neo je napisao/la:Ne vidim nikako mogucnost da su te fufice bolje od ovih iz domova. U cvijetu mladosti i razuzdanosti kako su otišle od kuće. Posebno one kojima je ovo druga godina u Sarajevu, eh tada sve probat' mogu
ovaj čovjek zna šta priča.neo je napisao/la:Ne vidim nikako mogucnost da su te fufice bolje od ovih iz domova. U cvijetu mladosti i razuzdanosti kako su otišle od kuće. Posebno one kojima je ovo druga godina u Sarajevu, eh tada sve probat' mogu
oces i broj mobitela?Bosniacum Lilium je napisao/la:fakat pravi profil ?Heller je napisao/la:Senada zvana 100 KM
Heller je napisao/la:Senada zvana 100 KM
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 10 gostiju.