Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Covjek je u zadnjih 15 dana poceo 5 utakmica od prve minute.Normalno je da odmori malo.
1946
jeste ali prošlu tekmu su dobili 6:0, a negreda je izbacio jer je već dao hat trick, da i edin zabije još koji. a ovdje rotirati nema smisla jer jedva održavaju prednost.Mitar je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:al nikako mi ne ide u glavu, kad već hoće da izvadi jednog napadača, on vadi onog koji je zabio jedini gol, koji se više trudi, i uostalom bolje igra. a ostavlja negreda koji ama baš ništa nije pokazao.
Majka rotacija...
Proslu tekmu je izvadio Negreda iako je dao tri gola prije toga i bio apsolutni igrac utakmice.
Odlazi Safete.
de prestani molim te, tvoji postovi me zaglupljujuRomanista10 je napisao/la:DZEKO MORA DA IDE PO JOS JEDAN. Kao da nije nista postigao. Negredo po ocekivanjima ocajan u gostima kao u vecini gostujucih tekmi. Nazalost zbog mnogo vise odigranih ligaskih utakmica dao je i vise golova. I ima jos uvijek Ogromnu prednost pred Dzekom kod ovog trenera. Sta sam vam rekao za Kolarova. Hvala **** da neiga ona musica Navas. Jedino mi je krivo jer vidim da je Dzeko vec imao 4,5 jacih duela i poslije 40 min se hvatao za ledja. A Negredo se bas vidi da se jako cuva, bjezi od duela, ne trci kad ne mora. Ko da zna da je sigurno u prvom timu. DZEKO IDI PO JOS JEDAN. OVAJ JEDAN JE BUKVALNO KO NIJEDAN. Aguero je 100% prvi napadac ( za ovog trenera je treci igraci svijeta ).Tako da ili Dzekson ili Negredo. Bolje sanse od ove nece dobit. Aguero je sljedecu u timu. Ko **** ove kapital van i ef ej kupove. Liga ili Liga prvaka se pika. Mora bar jos jednog zabiti. Nedo mu bog dodat Negredu.
ee ovoga cirkusa vala nigde nema
Tiote brate,sad ih dokrajči !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Romanista10
- Kontakt:
Mitar je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:al nikako mi ne ide u glavu, kad već hoće da izvadi jednog napadača, on vadi onog koji je zabio jedini gol, koji se više trudi, i uostalom bolje igra. a ostavlja negreda koji ama baš ništa nije pokazao.
Majka rotacija...
Proslu tekmu je izvadio Negreda iako je dao tri gola prije toga i bio apsolutni igrac utakmice.
Ne seri. Izavdio ga je zadnjih 15 min kad je VEC postigao tri gola da ga sacuva. Kakva crna rotacija.
Uz to Negredo ima 500 min vise u ligi. Ne mogu da vjerujem. Jos zabio covjekkk.
???????????????????????????????????????????????????????????????
Sta VAM JA GOVORIM CIJELO VRIJEME LJUDI. DA NIJE NORMALNO DA IZBACI IGRACA POSLIJE PRVIH LOSIH 45 MIN. I ONDA MU NEIGRA COVJEK ( Dzeko ) 10 LIGASKIH ZAREDOM.
Ovo je toliko prozirno da je to nevjerovatno.
Svima suigracima, ekipi daje do znanja da je Negredo prvi pik. Dzeki neda ni sansu da se dokaze poslije gola. Puno bolji od Negreda danas bio. Vise trcao trudio se. E ovo jos svijet nije vidio ??????????????
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 12 jan 2014, 16:25, ukupno mijenjano 2 puta.
da im hoce zabit dva tri a negredo promasit dva tri ziceraaaaaaaaaaaa
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
-
TakozvaniDijasporac
- Kontakt:
Jedini logicni razlog sto je Dzeksona izvadio i ubacio Navasa je da je Pellegrini usro od Newcastla pa tako hoce da stabilizuje sredinu i da pokusa preko brzih kontri sa brzonogim Negredom i brzim bokovima da dodje do uspjeha...jedini je to razlog a sve ostalo bi bilo cudno, ma da je i zadnje tri tekme uvijek Negreda vadio.
Jadni ooni sto tvrde da je pelegrini posten...
Ako sam dobro razumio komentatora na Sky Sportu prilike su da se radi o nekoj manjoj povredi. Mislim da je pominjao vilicu.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Centre forward
- Kontakt:
Daj smanji doživljaj i isključi malo taj Caps Lock jbt, ni nama nije drago što je izaš'o al' Bože moj, on je svoj pos'o danas obavio što se mene tiče i sad čekamo da svoj pos'o obavi i napad Svraka pa da svi kolektivno otvorimo šampanjac.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
de smiri hormone, znam da se u tvojo dobi testosteron počinje jače da se luči, ali smiri se, nije ti edin bog..Romanista10 je napisao/la:Mitar je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:al nikako mi ne ide u glavu, kad već hoće da izvadi jednog napadača, on vadi onog koji je zabio jedini gol, koji se više trudi, i uostalom bolje igra. a ostavlja negreda koji ama baš ništa nije pokazao.
Majka rotacija...
Ne seri. Izavdio ga je zadnjih 15 min kad je VEC postigao tri gola da ga sacuva. Kakva crna rotacija.
Uz to Negredo ima 500 min vise u ligi. Ne mogu da vjerujem. Jos zabio covjekkk.
Sta VAM JA GOVORIM CIJELO VRIJEME LJUDI. DA NIJE NORMALNO DA IZBACI IGRACA POSLIJE PRVIH LOSIH 45 MIN. I ONDA MU NEIGRA COVJEK ( Dzeko ) 10 LIGASKIH ZAREDOM.
Ovo je toliko prozirno da je to nevjerovatno.
Svima suigracima, ekipi daje do znanja da je Negredo prvi pik. Dzeki neda ni sansu da se dokaze poslije gola. Puno bolji od Negreda danas bio. Vise trcao trudio se. E ovo jos svijet nije vidio ??????????????
Da li neko smatra da Pelegriniu jedini cilj nije uzeti tri boda danas? Dzeko jeste bio bolji, ali Pelegrini mijenja taktiku da utakmicu odvede na svoj mlin. Ocito po njegovom misljenju iz nekih razloga mu je Negredo potrebniji za to. Mozda jednostavno Edin ima manje kondicije ili nesto slicno. Trenutno cilj Citya je neprimiti gol a ne zabiti jos jedan.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
- invincible1921
- Kontakt:
ma ko je ovdje i kako tacno hartu smet
nemojte pricat nebuloze da nije bilo nikog u 16 hart ovo ne bi odbranio ...
=\_1921_/=
- DonCorleone
- Kontakt:
Nemate vi djeco pojma. Dzeko je izasao da bi se pojacao vezni red i da bi igrali na brze kontre dje se Negredo bolje uklapa. Zna Pelle itekako ko mu je i sta je Dzeko, ne morate vi panicit ovde. Negredo je spravom jos u igri, ovo za Dzeku nista lose ne znaci, cisto takticka zamisao. Smirite dozivljaje, pogotovo ovi Islam Ekseri aka Eksperti.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
sad tek vidim da city igra za 3 dana protiv totenhema, izvadjen je dzeko vjerovatno da bi se i odmorio jer ce startati 100%
Takticka izmjena da igraju na kontre i imaju vise igraca na sredini terena. Negredo je bolji od Dzeke za igru na kontre. Cista takticka izmjena, nema veze sa Dzekom. Dobro je sto se Dzeko nije bunio nego se ponasao profesionalno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Bolje sto ga je izveo vidiš ovi mesari sve pobise...
Igra za 3 dana u **** FA kupu, **** ga kup višeMrShadow je napisao/la:sad tek vidim da city igra za 3 dana protiv totenhema, izvadjen je dzeko vjerovatno da bi se i odmorio jer ce startati 100%
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Mocvara1991 i 23 gosta.