Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
nadam se da će mu danas dati više minuta u napadu da se uvjerite "nažalost" da to nije više onaj stari Terzić...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije ni Prce isti, a o Savicu da ne pricam... Ne sjecam se kad sam gledao beka sa slabijim sutem. Da u ovom ciklusu nije bilo Ovcine, bruka i sramota.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma sve znam jarane, pratim Mirsada redovno godina, znam da je u zadnjih par sezona sve više specijalista za odbranuu ekipi, ali i dalje sam mišljenja da je bolje rješenje kao zamjena za Karačića od Bećirevića na srednjem kao i za Nikolu, znači 15-20 minuta u napadu, ne tražim ni ja da on bude naš glavni šuter ali mu se mora dati više šanse prema naprijedno rules je napisao/la:nadam se da će mu danas dati više minuta u napadu da se uvjerite "nažalost" da to nije više onaj stari Terzić...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Koji fijasko od realizacije prijenosa, kao da nikad nisu pogledali prijenos neke rukometne utakmice. Smijurija.
DukeOfWellington je napisao/la:Koji fijasko od realizacije prijenosa, kao da nikad nisu pogledali prijenos neke rukometne utakmice. Smijurija.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sto se tice igre, igramo kolko toliko zrelo, kod rezultata 7-3 nismo se rasuli nego smo uspjeli da se vratimo u utakmicu, mada se vidi da nasi igraci ne daju sve od sebe 

Kako loše. Upravo ono što ste pomenuli. Kamera, prenos.
Igra u obrani slabija nego inače. Tore :naklon:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ereš katastrofalan. 

volio bih kada bi pobijedili ali ako ce to biti cijena da se neko povrijedi onda bolje i kakav takav poraz, mada vjerujem da mozemo do pobijedezizu1991 je napisao/la:Kako loše. Upravo ono što ste pomenuli. Kamera, prenos.
Joj plesačica
: lol:

Da, kako sam njega zaboravio .. Šta mu je
Imao je 4, 5 pokušaja, nije uspio pogoditi ništa ... Da nije u pitanju nervoza ?
Igrao je jako lijepo među svojim vršnjacima, mada to i ne treba da predstavlja neko mjerilo ...

Imao je 4, 5 pokušaja, nije uspio pogoditi ništa ... Da nije u pitanju nervoza ?
Igrao je jako lijepo među svojim vršnjacima, mada to i ne treba da predstavlja neko mjerilo ...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
oj jada od prenosa 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Spaho još uvijek nije skont'o da smo onda imali dva igrača manje.
zizu1991 je napisao/la:Da, kako sam njega zaboravio .. Šta mu je![]()
...govorim cijelo vrijeme da on nije potencijal za reprezentacije i da ga neko gura...on je jos uvijek zelen za toga i sad seto vidi. ko nam je drugo krilo? ko sad igra umjesto eresa?
prenos je ko da je zimbabvea, sta drugo ocekivati od cigana

Naprijed Bosno ljubavi moja !
-
- Kontakt:
Ova reprezentacija je imala strašan potencijal tamo negdje oko 2007 kada su okosnicu tima činili igrači sarajevske Bosne. Pad je uslijedio nakon onog poraza od Mađara u baražu 2008 za Svjetsko prvenstvo, mada smo npr i 2010 imali strašan tim, mislim da je tad oko 10, 11 igrača iz A tima igralo u Ligi prvaka (i Bašić je bio jedan od njih).
Sjećam se jedne pripremne utakmice sa Hrvatskom 2008 mislim u Puli, gdje hrvatski komentator kaže igramo protiv moćne selekcije Bosne i Hercegovine. Ali eto nikad se nismo kvalifikovali a npr Makedonija je zauzela 5 mjesto na Evropskom prvenstvu 2012 a mi smo imali sličan potencijal.
Sjećam se jedne pripremne utakmice sa Hrvatskom 2008 mislim u Puli, gdje hrvatski komentator kaže igramo protiv moćne selekcije Bosne i Hercegovine. Ali eto nikad se nismo kvalifikovali a npr Makedonija je zauzela 5 mjesto na Evropskom prvenstvu 2012 a mi smo imali sličan potencijal.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."
Lijepo je vidit da i sa drugom postavom igramo fino , a lijepo je vidjet da se i ni vratimo sa minus 4 :d
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.