FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta je ovo ba? Siptari opet hakovali stranicu FK Sloboda. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ja bas posao to isto da napisem, opet stranica ne funkcionise. Jest neko ljubomoran pravoProbisvjet je napisao/la:Sta je ovo ba? Siptari opet hakovali stranicu FK Sloboda.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod mene sve ok, i juce kad se pricalo o tim siptarima ja udjem i sve ok 
Al da si vidio sinoc furke kad su hakovali, postavili neku svoju siptarsku pjesmu i ono zastava Kosovatuzlak1987 je napisao/la:Kod mene sve ok, i juce kad se pricalo o tim siptarima ja udjem i sve ok
Šiptari izgleda vježbaju na ovim manje zaštićenim stranicama, evo ih u akciji preko 30 stranica u BiH oborili, mahom ovakve od manje važnosti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa kad su ljubomorni 
Evo ne daju mira nikako stranici
jesu navalili .
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno zbog toga sto igraci Slobode vise ne jedu bureke, sirnice i maslenjake, nego imaju bolju ishranu od kada je dosao Azmir.
Uskoro mozemo ocekivati hakere proizvodjaca hranovki, jer su i one proslost za fudbalere Slobode.
Uskoro mozemo ocekivati hakere proizvodjaca hranovki, jer su i one proslost za fudbalere Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Jao oni i njihove poruke
,treba na fksloboda.ba urediti onaj cover ,background šta već ,ubaciti novi grb i sl.
.
Sretno Slobodi sa novim trenerom, i da se sto prije vrati tamo gdje joj je i mjesto.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
U kojem kolu se oceku CIro **** sa tribina
- nesvrstani
- Kontakt:
Tako će novi trener Slobode pored plate od pet hiljada eura, dobiti sve prihode od sponzorskih ugovora i ulaznica, te hotelski smještaj. Kako je istakao predsjednik vezira Nihad Selimović Sloboda je bila brža, a on bi takođe pristao dati Ćiri platu i sponzorske ugovore, ali ulaznice ne bi.
da nije malo previse?
+ na ruke sto ce dobiti... hajd razumijem sponzorske ugovore on ce ih svakako i dovesti
al sto ulaznice?
da nije malo previse?
al sto ulaznice?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
ne vjerujem ja ovom predsjedniku Travnika vjerovatno se tako opravdava sto ga nije doveo! Azmir nam je dostupan pa cemo sve fino njega pitatinesvrstani je napisao/la:Tako će novi trener Slobode pored plate od pet hiljada eura, dobiti sve prihode od sponzorskih ugovora i ulaznica, te hotelski smještaj. Kako je istakao predsjednik vezira Nihad Selimović Sloboda je bila brža, a on bi takođe pristao dati Ćiri platu i sponzorske ugovore, ali ulaznice ne bi.
da nije malo previse?+ na ruke sto ce dobiti... hajd razumijem sponzorske ugovore on ce ih svakako i dovesti
al sto ulaznice?
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:ne vjerujem ja ovom predsjedniku Travnika vjerovatno se tako opravdava sto ga nije doveo! Azmir nam je dostupan pa cemo sve fino njega pitatinesvrstani je napisao/la:Tako će novi trener Slobode pored plate od pet hiljada eura, dobiti sve prihode od sponzorskih ugovora i ulaznica, te hotelski smještaj. Kako je istakao predsjednik vezira Nihad Selimović Sloboda je bila brža, a on bi takođe pristao dati Ćiri platu i sponzorske ugovore, ali ulaznice ne bi.
da nije malo previse?+ na ruke sto ce dobiti... hajd razumijem sponzorske ugovore on ce ih svakako i dovesti
al sto ulaznice?
Ljudi nemojte se opterecivati sa takvim stvarima. Svasta ce neki pricati, izmisljati. Nase je da idemo na utakmice i ako Bog da gledamo dobar i zanimljiv fudbal.
Auuuu, koje rasipanje sa parama. Kako ćete samo žaliti, fuj. Sada će biti da sam ljubomoran ili nešto, ali nema veze.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Opet ti sa svojim elaboratima i objašnjenimaNKJ je napisao/la:Auuuu, koje rasipanje sa parama. Kako ćete samo žaliti, fuj. Sada će biti da sam ljubomoran ili nešto, ali nema veze.
075
-
samke12345
- Kontakt:
joj ovog lika iz jedinstva starno me ponekad nervira sto komentarise
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da neko ko poznaje i 1% stanje u Tuzli i Tuzlake elaborira pa hajd...mozda i flopiramo, ko zna sta nosi sutra, ali kazem ti Ciro je bolje rjesenje za Tuzlu od Marcela Lipija i Kapela zajedno sad pa ti vidi sto je to tako...
uostalom ko sto Azmir rece "ako hoces kvalitet moras i da platis, a nema ih puno boljih od Cire ovdje" i nije nasa stvar koliko ga je platio..zna se sta je nase, napunit stadion , kupovat suvenire, vrsit invazije na gostovanja.
uostalom ko sto Azmir rece "ako hoces kvalitet moras i da platis, a nema ih puno boljih od Cire ovdje" i nije nasa stvar koliko ga je platio..zna se sta je nase, napunit stadion , kupovat suvenire, vrsit invazije na gostovanja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Probisvjet
- Kontakt:
Jbg ljudi bili odrijesili kesu, kupili Jaranovica, potrosili pare, hem jos rade moleraj. Kako im nece biti vokri?!TzBulevar87 je napisao/la:Opet ti sa svojim elaboratima i objašnjenimaNKJ je napisao/la:Auuuu, koje rasipanje sa parama. Kako ćete samo žaliti, fuj. Sada će biti da sam ljubomoran ili nešto, ali nema veze.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zar stvarno neko misli da bi Travnik koji je u rasulu imao ove pare da plati Ćiri?
Jasno je i da Sloboda kao klub nema te pare ali kod nas se barem zna ko plaća, presmiješna su ova novinarska nagadjanja... 
075
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.