a naš standard je takav da nemamo para da isplatimo igrače i raskinemo ugovore nego ih šaljemo na posudbeHead je napisao/la:Realno,krampe obojica.Barem za standard Sarajeva.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a naš standard je takav da nemamo para da isplatimo igrače i raskinemo ugovore nego ih šaljemo na posudbeHead je napisao/la:Realno,krampe obojica.Barem za standard Sarajeva.
100 % drugemin82 je napisao/la:a naš standard je takav da nemamo para da isplatimo igrače i raskinemo ugovore nego ih šaljemo na posudbeHead je napisao/la:Realno,krampe obojica.Barem za standard Sarajeva.
nadimak mu je iz zezancije jer je za sebe rekao da je BRZ, što nije ni u snu...macahz je napisao/la:inace jako je brz, to mu je inace i nadimak "brzi"
i Šta će Tanovi ljudi uraditi u ovoj vukojebini ? Tražiti talente po Mostaru, inače jako dobro poznaju BH fudbal ? Objasni nam 'Sarajlijc@ je napisao/la:Sve ce biti drugacije kad Tanovi ljudi udju u klub. To je 14. ili 18. januara, ne znam kad je skupstina.
Sarajlijc@ je napisao/la:Sve ce biti drugacije kad Tanovi ljudi udju u klub. To je 14. ili 18. januara, ne znam kad je skupstina.
De reci nam nešto novo. A ne samo da prepisuješ šta su pisali pet stranica unazad. To za Gojaka nema nikakve veze, zato ne lupaj ono što si pročitao po unazad, a nije tačno.amypitar je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Sve ce biti drugacije kad Tanovi ljudi udju u klub. To je 14. ili 18. januara, ne znam kad je skupstina.
Posle skupstine kluba,nece biti nista isto.
Osim Jarnija svi treneri mlađih kategorija ce biti skinuti.Sto se tice Gojaka iz Zelje,decko je trazio neke uslove koje nemaju veze sa razumom(sto se tice finansija tu nije bilo problema).Ono sto je bio problem,jeste određena minutaza koju je trazio,sto mu u klubu nisu mogli ispuniti.
I bas suprotno od onog sto si napisao- to je da ubudce Sarajevo nece niko moci uslovljavati,ucjenivati ,kao sto se to radilo prije.
Ima problema sa skautima,i tu ce doci do promjena,ali otom -potom.
a ko ce to biti broj 1 u OP ? I tim ljudima povecas platu, neke smjenis, dovedes nove, i malo rigoroznije kontrole i odgovaranja za uspjehe pa ces vidjeti kako ce igrati najbolji a ne najbogatiji.Vi nikada necete biti broj 1 po Omladinskom pogonu. Zato sto ljudi koji su prije bili i sad su tu , i oni su navikli uzimati pored plate.NJima su plate ostale iste , zato moraju uzimati na toj djeci ako sta uspiju.
nije, ali bio je jedan od najboljih igraca u Gradini u sezoni kada su bili prvi u prvoj ligi...Huseinbasic da je ostao u Sarajevu kada je bio na probi, sada bi vjerovatno imali dobrog igraca, na kojem se moglo i zaraditi, ali nazalost zbog menadzera nije ostao, a kasnije je i bio otisao na probu u Belgiju, i navodno je zadovoljio, ali menadzeri trazili veliku lovu, i momak se vratio u Gradinu, i kao da se drugi igrac vratio iz Belgije, ni sjena onog igraca sto je bio prije, poceo visiti po kafanama, i nije mi jasno zasto ga je Sarajevo dovelo, jer momak je igrao lose za Gradinu(gledo sam vecinu utakmica), i Sarajevo trebalo uzeti Ordagica koji je bio najbolji igrac Gradine...Desole je napisao/la:Huseinbasic je cini mi se bio prvi strijelac u 1. Federalnoj. Tako da vjerovatno moze nesto da doprinese na tom nivou, mada sam za Plakala vise optimistican. Volio bih da se oba dokazu, pa neka vam "Brzi" ostane, a Plakalo vrati. Eh sad koliko je ovaj brz iako mu je tako nadimak je upitno
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Sarajevo ima, i uvijek je imalo najbolje omladince, ako ne vjerujes pitaj PL BiH -11. Sarajevo Akademija- Vi nikada necete biti broj 1 po Omladinskom pogonu
I ja mislim da su za Gojaka lazi , mali nije htio u Sarajevu!! to je sigurno jer je to gore nego kad predjes u Olimpic , al opet on je zapoceo igrati U SF Novi Grad olimpicovoj.lafomamone je napisao/la:Sarajevo ima, i uvijek je imalo najbolje omladince, ako ne vjerujes pitaj PL BiH -11. Sarajevo Akademija- Vi nikada necete biti broj 1 po Omladinskom pogonu
Pretpostavljam da je zeljeznicar taj koji ce biti uvijek prvi po omladinskom pogonu, bez obzira na to sto su uslovi treniranja u tom klubu na nivou Ozrena iz Semizovca
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, benko21, bordobijeli, bvsic, Dave, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, Tatamata1946, zagorski i 85 gostiju.