Itekako mi je drago zbog Llorentea i Marchisia pogotovo. Samo se nadam da nakon ove utakmice neće put Manchestera.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Zao mi što Vidal ne zabi gol, prolazan listić, ali yebi ga, nek su pobjedili 
Itekako mi je drago zbog Llorentea i Marchisia pogotovo. Samo se nadam da nakon ove utakmice neće put Manchestera.
Ja te volim, volim Željo..
Ma kakvi, Juve nije klub koji prodaje, to je bar jasno.gio10 je napisao/la:Samo se nadam da nakon ove utakmice neće put Manchestera.
Marotta je još jednom pred početak meča potvrdio da Juve ne prodaje, između ostalog je to jasno rekao za Pogbu, odbit će ponudu ukoliko ista dođe.
Inače, mislim da smo našli savršeni balans u igri stavljanjem Marchisia na registu, ovo je već po ko zna koji put meč u kojem izvrsno igramo kada Pirla nema, a Marchina taktička snaga, tehnika i rezon u igri, bez komplikovanja čine da igramo vrhunski i bez Pirla.
On je taj koji će mijenjati Pirla i to je Conte na vrijeme uvidio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Teška utakmica, loša igra, ali na kraju ubijedljiva pobjeda, prevelika u odnosu na prikazanu igru, ali nećemo se žaliti.
Llorente došao na 9 golova u dresu Juventusa. Marchisio dobro krenuo u novu godinu, nadam se da će nastaviti ovako, mnogo mu bolje odgovara ova pozicija to je pokazao u zadnji nekoliko utakmica.
Pepe i Pirlo imitiraju Contea
Llorente došao na 9 golova u dresu Juventusa. Marchisio dobro krenuo u novu godinu, nadam se da će nastaviti ovako, mnogo mu bolje odgovara ova pozicija to je pokazao u zadnji nekoliko utakmica.
Pepe i Pirlo imitiraju Contea
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Contentissimo
- Kontakt:
http://myjuventus.net/cagliari-juventus ... by-zuliani" onclick="window.open(this.href);return false;
brat zuliani
brat zuliani
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- AvantiSignora
- Kontakt:
"SKY: If PSG offered you 25m + Verratti for Pogba, what would you do?
Marotta "The answer would be sharply negative."
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Kod gola Marche mu na pola sprata puče glas.Contentissimo je napisao/la: brat zuliani
#MaxOUT
#MaxOUT
AvantiSignora je napisao/la:"SKY: If PSG offered you 25m + Verratti for Pogba, what would you do?
-
farukzidane
- Kontakt:
Pogba moze ici jedino ako posalju 50m i veratija,,i naravno procenat od eventualnog daljnjeg transfera pogbe

Je li nam ovo 11 pobjeda u nizu? Popisali smo se i na Romin rekord iako eto on ostaje jer je od starta sezone.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Contentissimo
- Kontakt:
manji klub iz milana ima niz od 17 pobjeda...Lippi je napisao/la:Je li nam ovo 11 pobjeda u nizu? Popisali smo se i na Romin rekord iako eto on ostaje jer je od starta sezone.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Na ovo sam oplakao

Di Marzio kaze da je Moyes takodjer gledao Vidala ali za ljeto. Nece pokusavati nista sada
Sassuolo ce ponovo u nadolazecim satima doci po De Cegliea. Juventusov pristanak je tu. Zavisi sve od igraca.
Nasi skauti su bili na utakmici Benfica - Porto

Di Marzio kaze da je Moyes takodjer gledao Vidala ali za ljeto. Nece pokusavati nista sada
Sassuolo ce ponovo u nadolazecim satima doci po De Cegliea. Juventusov pristanak je tu. Zavisi sve od igraca.
Nasi skauti su bili na utakmici Benfica - Porto

Moyes gledao Vidala, to ti je ono "dzaba ste krecili". Ako ikog nece prodat i ako iko nece tako lako otic to je Arturo.
Ne znam što se zamarate ovim pričama.Lippi je napisao/la:Moyes gledao Vidala, to ti je ono "dzaba ste krecili". Ako ikog nece prodat i ako iko nece tako lako otic to je Arturo.
Ispada da ćemo prodati Vidala i Marchisia Utd-u, a Pogbu PSG-u, Pirlo u poznim godinama, propast će klub i umrijet ćemo svi.
Znam da bi GDS volio da nam Padoin bude kapiten sljedeće sezone, ali, ali....
Ništa od navedenog se neće desiti, we are not a selling club, kao što reče Trollota.
#MaxOUT
#MaxOUT
Zaboravih da pohvalim Contea jer njegova izmjena je odlucila mec.Ubacio je gladnog Marchisia i sva glad je bila u onom sutu.Grande Conte.
Ali Claudio na Pirlovoj poziciji je bolji nego Pogba na Pirlovoj poziciji. Tako treba i da ostane.
Danas se ovo odradilo rutinski. Apsolutno nisam bio zabrinut. Cak sam navijao da Cagliari zabije prvi gol da mi bude malo interesantnije. I bilo je.
Drago mi zbog Nanda i zbog dva gola. Drago mi zbog mog IlPrincipina
Nadam se da cemo sada oploditi i Sampdoriu koju je Roma dobila sa rezervnim timom. Mozemo i mi.
aBda jedva cekam sljedecu utakmicu.
Forza Juve.
Danas se ovo odradilo rutinski. Apsolutno nisam bio zabrinut. Cak sam navijao da Cagliari zabije prvi gol da mi bude malo interesantnije. I bilo je.
Drago mi zbog Nanda i zbog dva gola. Drago mi zbog mog IlPrincipina
Nadam se da cemo sada oploditi i Sampdoriu koju je Roma dobila sa rezervnim timom. Mozemo i mi.
aBda jedva cekam sljedecu utakmicu.
Forza Juve.
Kod gola Marche sam se odmah sjetio Bianca, šteta što više ne piše. 
#MaxOUT
#MaxOUT
Kako je juve dobar posao uradio sa ovim Berardijem strasno.
- IlCapitano
- Kontakt:
Nije ni ovaj Zaza loš.
Mislio sam da je neki indijanac, ali polahko me razuvjerava, mogao bi biti dobar backup jednog dana.
O Berardiju ne treba riječi trošiti, plodi.
Mislio sam da je neki indijanac, ali polahko me razuvjerava, mogao bi biti dobar backup jednog dana.
O Berardiju ne treba riječi trošiti, plodi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad smo mi govorili da njega treba uvoditi vec od naredne sezone posebno ako konacno odemo na 4-3-3(ili nesto slicno)...al onda dodje veliki skaut @Italia pa nas razuvjeri u to 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ovaj dečko je predodređen za velike stvari, nadam se da će se pravilno razvijati i vrijedno raditi. Osjećaj za gol kao kod navećih koji su igrali ovu igru, samo pametno s njim.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.