Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Unknown Genius
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Izet Hajrovic
evo sad los sut takodjer... Desava se 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Najverovatnije je na klupi,valjda uđe nekad u drugome.Coraco je napisao/la:Igra li onaj naš mali Atajić ? nisam pratio sastave a ne znam kako mali izgleda
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
negledam utakmicu!pratim na rezultati. com izet na klupi aovdje citam da igra,nije ni njima svaku vjerovat
ne odgovara mu pozicija u sredini..manicini ga sigurno stavio zbog dobrog suta..nije soccer manicini 
Unica grande amore
Ma Gurat ce oni njega,klubovi i treneri svakako gledaju profit...
ON Ce imat svoju minutazu ,vjeujem da ce je dobro iskoristit...
Ove pripremne tekme su dobra prilika za dokazivanje ...
ON Ce imat svoju minutazu ,vjeujem da ce je dobro iskoristit...
Ove pripremne tekme su dobra prilika za dokazivanje ...
Dobar Izet,trebat ce mu vremena da se uigra sto je sasvim normalno
Samo nek suta,jedna ce uci 
- Goalgetter
- Kontakt:
U 2.pol prva postava Galate bez Izeta i on ce morati dobro zapeti da izbori sebi mjesto u prvom timu.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Unknown Genius
- Kontakt:
Izmijenjen gotovo cijeli tim na poluvremenu izgleda, među njima i Hajrović. Bio je poprilično dobar u prvom poluvremenu, biće to i bolje dok se uigra. 
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tkao je bilo i prosli put, ovo nije mjerilo da ce igrati, ili da neceJoeCelt je napisao/la:U 2.pol prva postava Galate bez Izeta i on ce morati dobro zapeti da izbori sebi mjesto u prvom timu.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- Romanista10
- Kontakt:
Tako je. Jos da sredi to Tursko drzavljanstvo. I odmah ce zaigrati vise. Momak ima sve tehniku, jak udarac, muda i solidnu kondiciju. Fali mu samo da izgubi tremu i malo srece da ga krene 1,2 dobre utakmice zaredom. Desit ce se to jako brzo. Vrijeme radi za njega. Mlad je ima vremena koliko hoce. Cak i da izgubi sezonu ( a nece ) nebi bila tragedija.Unknown Genius je napisao/la:Izmijenjen gotovo cijeli tim na poluvremenu izgleda, među njima i Hajrović. Bio je poprilično dobar u prvom poluvremenu, biće to i bolje dok se uigra.
A i trener mu dobar. Sto jest jest
- Goalgetter
- Kontakt:
Nisam gledao zadnjih 15 minuta prvog poluvremena, ali ovo sto je pokazao danas je dosta bolje nego kao protiv Ajaxa, mada nisam nista ni drugacije ocekivao. Na pocetku onaj dribling i fina asistencija za Armabata, pa onda onaj slobodnjak, par jako opasnih slobodnjaka. Procitah da je jednu loptu opet amaterski promasio, ali eto sta je tu je, ja sam zadvoljan danasnjom predstavom za onih 30 minuta sto sam gledao.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kako ce imati 3 drzavljanstva?Romanista10 je napisao/la:Tako je. Jos da sredi to Tursko drzavljanstvo. I odmah ce zaigrati vise. Momak ima sve tehniku, jak udarac, muda i solidnu kondiciju. Fali mu samo da izgubi tremu i malo srece da ga krene 1,2 dobre utakmice zaredom. Desit ce se to jako brzo. Vrijeme radi za njega. Mlad je ima vremena koliko hoce. Cak i da izgubi sezonu ( a nece ) nebi bila tragedija.Unknown Genius je napisao/la:Izmijenjen gotovo cijeli tim na poluvremenu izgleda, među njima i Hajrović. Bio je poprilično dobar u prvom poluvremenu, biće to i bolje dok se uigra.
A i trener mu dobar. Sto jest jest![]()
![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Romanista10
- Kontakt:
Pa neka se odrekne onda jednog od ona dva. Salim seSarajlijc@ je napisao/la:Pa kako ce imati 3 drzavljanstva?Romanista10 je napisao/la:Tako je. Jos da sredi to Tursko drzavljanstvo. I odmah ce zaigrati vise. Momak ima sve tehniku, jak udarac, muda i solidnu kondiciju. Fali mu samo da izgubi tremu i malo srece da ga krene 1,2 dobre utakmice zaredom. Desit ce se to jako brzo. Vrijeme radi za njega. Mlad je ima vremena koliko hoce. Cak i da izgubi sezonu ( a nece ) nebi bila tragedija.Unknown Genius je napisao/la:Izmijenjen gotovo cijeli tim na poluvremenu izgleda, među njima i Hajrović. Bio je poprilično dobar u prvom poluvremenu, biće to i bolje dok se uigra.
![]()
![]()
Inace Avatar ti je mrak

Izgleda da je Vidic pred potpisom za Galatu.....Jos jedan stranac.
- Romanista10
- Kontakt:
NO CHANCE !!Batko je napisao/la:Izgleda da je Vidic pred potpisom za Galatu.....Jos jedan stranac.
Agent bivšeg reprezentativca Srbije i kapitena Manchester United Nemanje Vidića negirao je medijska nagađanja da je njegov klijent dogovorio prelazak u Galatasaray. Pojedini mediji su tvrdili da je 32-godišnji defanzivac, koji će na ljeto postati slobodan igrač,potpisao danas predugovor s turskim velikanom. Ipak, Vidićev agent Silvano Martino je za Manchester Evening News i The Mirror otkrio da on “ne zna ništa” o toj glasini. Mnogi smatraju da United želi zadržati svog kapitena i nakon ove sezone, te da mu planiraju ponuditi novi ugovor. Vidić je na Old Trafford stigao 2006. godine iz moskovskog Spartaka, a prethodno je nosio dres Crvene zvezde i Spartak iz Subotice.
Zar Svicarska ne dozvoljava mnogobrojna drzavljanstva?Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kako ce imati 3 drzavljanstva?Romanista10 je napisao/la:Tako je. Jos da sredi to Tursko drzavljanstvo. I odmah ce zaigrati vise. Momak ima sve tehniku, jak udarac, muda i solidnu kondiciju. Fali mu samo da izgubi tremu i malo srece da ga krene 1,2 dobre utakmice zaredom. Desit ce se to jako brzo. Vrijeme radi za njega. Mlad je ima vremena koliko hoce. Cak i da izgubi sezonu ( a nece ) nebi bila tragedija.Unknown Genius je napisao/la:Izmijenjen gotovo cijeli tim na poluvremenu izgleda, među njima i Hajrović. Bio je poprilično dobar u prvom poluvremenu, biće to i bolje dok se uigra.
![]()
![]()
Moze se desiti da imas nekoliko pasosa. Ja naprimjer imam tri pasosa...
Sto se tice Turske:
Turkey allows its citizens to have dual citizenship if they inform the authorities before acquiring the second citizenship (see above), and former Turkish citizens who have given up their Turkish citizenship (for example, because they have naturalized in a country that usually does not permit dual citizenship, such as Germany, Austria or the Netherlands) can apply for the "Blue Card" (Mavi Kart), which gives them some citizens' rights back, e.g. the right to live and work in Turkey, the right to possess land or the right to inherit, but not, for example, the right to vote.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, AzRimiRzA, dzekooooTz, Edincapitano, General505, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hazre, jestamaji, Mocvara1991, Mostarska, Proximic, torbica i 98 gostiju.