FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nesvrstani
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nesvrstani » 12 jan 2014, 17:51

TzBulevar87 je napisao/la:Zar stvarno neko misli da bi Travnik koji je u rasulu imao ove pare da plati Ćiri? :D Jasno je i da Sloboda kao klub nema te pare ali kod nas se barem zna ko plaća, presmiješna su ova novinarska nagadjanja... :)
ma ima sad travnik pare kako ih je preuzeo ovaj sto vodi i sparse kosarkaski klub...
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jan 2014, 17:53

Bgm ce ciro ogromne pare da zgrne 5 000e mjesecno +ulaznice (minimalno 2000 gledalaca po utakmici x5 km) + sponzori. Godisnje bi cifra mogla da bude preko pola miliona km. Mislim da je to previse i za te pare se moglo kupiti 11 igraca iz premijer lige pa ih potpisati na 2 godine i posjeti i ovu ligu i premijer naredne godine. Moje misljenje nemojte sada navaliti manijak ovo ono. Pozz.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jan 2014, 17:55

NKJ je napisao/la:Auuuu, koje rasipanje sa parama. Kako ćete samo žaliti, fuj. Sada će biti da sam ljubomoran ili nešto, ali nema veze.
Jbg. ima se, moze se...ne znam sto vas to tangira...ko koga ili koliko placa u bilo cemu...ovo je najpametniji moguci potez Azmira, dobijes trenera i reklamu....a na kraju balade uopste nije bitan kvalitet trenera na ovim livadama..covjek poznaje svijet biznisa i kako to sve hoda...da bi nesto u zivotu dobio, moras i uloziti :D
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jan 2014, 17:55

NKJ je napisao/la:Auuuu, koje rasipanje sa parama. Kako ćete samo žaliti, fuj. Sada će biti da sam ljubomoran ili nešto, ali nema veze.
Jarane,sta je sa tobom :? ....jel imas nekih problema ti....reći,iznesi...ako možemo,pomoći cemo
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 12 jan 2014, 17:56

Ma razumijem ja vas potpuno. I vi meni kad ste govorili za Katalinića i Šarbinija da će nas zaj. ja vam nisam vjerovao. Ne vjerujete ni vi meni sada.. ali polako, hajde neću vam više pisati ništa, ispada da provociram, a ne želim to. Sve najbolje u nastavku. :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 jan 2014, 17:57

Klasicni debili sve, da smo doveli 10 klasnih igraca za pare od Cire rekli bi stace vam igraci bez trenera, dok vako stace vam trener bolje igrace uzet.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jan 2014, 17:58

terabajt je napisao/la:Bgm ce ciro ogromne pare da zgrne 5 000e mjesecno +ulaznice (minimalno 2000 gledalaca po utakmici x5 km) + sponzori. Godisnje bi cifra mogla da bude preko pola miliona km. Mislim da je to previse i za te pare se moglo kupiti 11 igraca iz premijer lige pa ih potpisati na 2 godine i posjeti i ovu ligu i premijer naredne godine. Moje misljenje nemojte sada navaliti manijak ovo ono. Pozz.
Mogao je Azmir umjesto vile u Tuzli iznajmiti garsonjeru i kupiti umjesto onog audija golfa dvicu, mogao je uzeti za FK SLobodu autobus ikarus,a ne setru...
Ko kaze da nece kupiti igrace?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jan 2014, 18:03

NKJ je napisao/la:Ma razumijem ja vas potpuno. I vi meni kad ste govorili za Katalinića i Šarbinija da će nas zaj. ja vam nisam vjerovao. Ne vjerujete ni vi meni sada.. ali polako, hajde neću vam više pisati ništa, ispada da provociram, a ne želim to. Sve najbolje u nastavku. :)
Ne mislim da provociras, nego jednostavno trazis krilo za plakanje. U svakom slucaju vi ste opet prvi kandidat za PL.
Mi (nama Azmir) samo dovodimo igrace i Ciru da imamo sta gledati. Jbg narod se zazelio punog stadiona i dobrog fudbala.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jan 2014, 18:11

terabajt je napisao/la:Bgm ce ciro ogromne pare da zgrne 5 000e mjesecno +ulaznice (minimalno 2000 gledalaca po utakmici x5 km) + sponzori. Godisnje bi cifra mogla da bude preko pola miliona km. Mislim da je to previse i za te pare se moglo kupiti 11 igraca iz premijer lige pa ih potpisati na 2 godine i posjeti i ovu ligu i premijer naredne godine. Moje misljenje nemojte sada navaliti manijak ovo ono. Pozz.
al vi izgleda ne mozete ili necete ili niste u stanju da shvatite da u Tuzli da si potpisao 11 igraca iz PL za te pare, prvo kolo kuci bi umjesto dosadasnjih 500 imao 700 gledalaca protiv Doboj Kaknja i NITI JEDNOG novog sponozra ili pozitivne vijesti o Slobodi u rezimskim medijima, a vidjet ces kako i koliko ce ovako biti ;)

da si doveo Dragana Jovica , Vladu Jagodica itd i 5-6 super igraca iz PL,i da ih mi biramo po zeljama boli prosjecnog Tuzlaka qrac za to i ne bi ni prisao Tusnju...kod nas u gradu ljudi hoce show, cirkus, pompu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jan 2014, 18:11

Jbt,do neki dan svi se mi ovdje kolektivno smijali drvetu a sad se svi zabrinulo za Slobodu kad je ćiro sa gerijatrije doveden...no,ono što upada u oči je da najviše brige oko ćire,plate,sponzora a pogotovo Slobode brine ljude koji nemaju ama bas nikakvih dodirnih tačaka sa ovim gore navedenim...hmmmmm.....čak je ovdje sada bruka ljudi ostavila neki komentar a nikada se do sad nisu ovdje pojavili
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

diabo
Kontakt:

Post Postao/la diabo » 12 jan 2014, 18:23

Svaka cast za Azmira. Pun pogodak sa Cirom... Mada sumnjam da i pare od ulaznica idu njemu, al kako god za pohvalu je potez.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jan 2014, 18:29

Ciri idu pare od ulaznica ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 12 jan 2014, 18:43

svasta cemo mi citati ovih dana, od toga da Ciri idu pare, do toga da ce dobiti 500.000 KM za 3-4 mjeseca, pa da to sve ide iz budzeta opcine itd itd- svasta ce se pricati samo da se narod sprijeci da se vrati Slobodi..uostalom znamo i sami sta se do sad sve izmisljalo...medjutim, nas te stvari ne trebaju da interesuju da li su tacne ili ne.

dusmani nece nestati ko uklonjeni carobnim stapicem tako da mogu se ocekivati i svakakva pisanja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jan 2014, 18:47

klasik je napisao/la:
Ciri idu pare od ulaznica ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije samo od ulaznica nego i od javnog gradskog prevoza, ribarskih dozvola, naknade standova na zelenoj pijaci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oooooj majko moja sta ljudi pricaju. :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jan 2014, 18:51

Probisvjet je napisao/la:
klasik je napisao/la:
Nije samo od ulaznica nego i od javnog gradskog prevoza, ribarskih dozvola, naknade standova na zelenoj pijaci... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oooooj majko moja sta ljudi pricaju. :lol:
Ja se nadam da nam nije uzeo i pare od parkinga po gradu, ako je i to uzeo onda nas je bas klepio po usima. :oops:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 jan 2014, 18:51

ma imat ce čovjek pare koje ce imat a Husic radi sve sa racunicom u plusu i transparentno..koliko god da ima mi imamo računicu preciznu i u plusu uz podršku grada i sponzora koji ce da daju novac, a i husic dakr novac

rukfash
Kontakt:

Post Postao/la rukfash » 12 jan 2014, 18:52

Glupost do neba , kakve ulaznice kakvi bakraci ? Ciro je dosao za manje novce nego sto se pise , to ovi bacaju bombe svojoj publici jer nije otisao u Travnik ! Slobodi treba grad na tribinama , kad kazem grad to su citave porodice da dodju i podrze klub !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 jan 2014, 19:14

klasik je napisao/la:
http://zmajevibih7.blogspo.t.com/2014/0 ... tLbIfv7sRy" onclick="window.open(this.href);return false;
(izbrisi tačku u rijeci blo gspot, poslije slova o)
ovdje sam procito

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 12 jan 2014, 19:18

Zna li neko sta ce biti sa sjeverom na proljece, hoce li biti u funkciji i hoce li se postavljati stolice ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jan 2014, 19:22

terabajt je napisao/la://zmajevibih7.blogspo.t.com/2014/01/evo-koliko-ce-ciro-zaraivati-u-slobodi.html#.UtLbIfv7sRy(izbrisi tačku u rijeci blo gspot, poslije slova o)
ovdje sam procito
Ma ja ti mogu rec da od toga nema nista, nije sto sam upoznat nesto oko angazmana, nego sto to nema veze sa mozgom, onako realno, dovodi se covjek da bi se privukli ljudi na stadion i da bi se prikupili sponzori, i sad bi trebalo da te sve pare opet das tom covjeku kojeg si i doveo da bi imo pun stadion i sponzore.
To tako prijatelju ne ide.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.