FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TimeLine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TimeLine » 12 jan 2014, 18:03

DrinaJedina je napisao/la:@TimeLine : Bio si na "godišnjem" u Banovićima, tek si se vratio i opet si počeo trolat' ?

Paša moj lijepi, imaš svoj klub? Imate svoju temu? Idi ba tamo pa se sikiraj za svoje, ostavi se ove teme tako ti Boga! ;)
Ja imam pravo da pišem gdje želim, a ti mi to nećeš određivati. Ako ti se ne sviđa to što pišem samo prekočiš i ignorišeše me. ;)
Zadnja izmjena: TimeLine, dana/u 12 jan 2014, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2014, 18:04

TimeLine je napisao/la:To što pišete za Gojaka je šuplja priča jer nije htio kod vas, pa se sad vadite na te minute, kao izvlakuša. A to će te vidjeti da mu nije bio uvjet, jer ni u Olimpicu neće igrati 30 minuta. Kad pocne druga polusezona vidjet će te sve. Lupetate gluposti samo ...
nije šuplja priča , otac malog je tražio klauzulu u ugovoru za garantiranu minutažu u Prvom timu, što je naravno dočekano na nož u instituciji koja jeste SARAJEVO a naročito koja će tek biti...da ne spominjemo da on uopšte nije za prvog tima...unutar Akademije neće biti tatica da štelama i lovom guraju kako će ko i koliko igrati, možda i to nije odgovaralo...

da je sve normalno vjerovatno bi ostao u želji ili kod nas...logično

polako , nema potrebe da se plače ni za kim , bit će mladića i ima talenata u BiH, strani skauti će biti uposleni u Akademiji, kao i glavni treneri

Keep Calm & Vincent Tan ;)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

DrinaJedina
Kontakt:

Post Postao/la DrinaJedina » 12 jan 2014, 18:06

TimeLine je napisao/la:
DrinaJedina je napisao/la:@TimeLine : Bio si na "godišnjem" u Banovićima, tek si se vratio i opet si počeo trolat' ?

Paša moj lijepi, imaš svoj klub? Imate svoju temu? Idi ba tamo pa se sikiraj za svoje, ostavi se ove teme tako ti Boga! ;)
Ja imam pravo da pišem gdje želim, a ti mi to nećeš odrediđivati. Ako ti se ne sviđa to što pišem samo prekočiš i ignorišeše me. ;)
Nisam ti ja branio da pišeš ovdje, gluho bilo! Al' valjda imaš taj neki svoj klub, ta neka svoja dešavanja u svom klubu za koji (tvrdiš da) navijaš? Valjda ti je važnije šta se dešava u tom tvom klubu nego 'vamo kod nas?
Ne znam zbog radi čega si toliko prisutan na ovoj temi ako kažeš da navijaš za Želješćar ..

Živio! ;)

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2014, 18:29

Buba00 je napisao/la: Pa mislim da i olimpic gradi kamp neki mogli bi oni jer u njih se gleda kvalitet a ne lova bar dosad je bilo tako.. samo sto svi lete zelji i sarajevu zbog imena.. al ako naprave rezultate uskoro ce oni biti broj 1
Olimpic svake godine "radi" nešto? samo niko nije siguran šta ni kako?
malo se seli u neki drugi grad, pa spaja sa Slobodom, pardon fuzira s Goraždem, itd.
u biti ono što ih najviše odlikuje je da kupuju igrače koje Sarajevo odbaci (odnedavno i željine),
ja ih odmilja zovem Sarajevo B :D
mada ako ćemo biti ozbiljni od njih očekujem da postanu naši rivali (jedini), naročito ako se liga smanji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 12 jan 2014, 19:11

TimeLine je napisao/la:Nama je drago što se se vi nafurali da će te kao sve igrače ovog svijeta dovodite, a počele pripreme nema ni Stevanovića a nisu u stanju ni malca Gojaka dovesti. Samo toliko da vam se otvore oći da ste smiješni ..
Aldin aka Vidovita Džemila.
4.10.2009.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 jan 2014, 19:18

TimeLine je napisao/la:To što pišete za Gojaka je šuplja priča jer nije htio kod vas, pa se sad vadite na te minute, kao izvlakuša. A to će te vidjeti da mu nije bio uvjet, jer ni u Olimpicu neće igrati 30 minuta. Kad pocne druga polusezona vidjet će te sve. Lupetate gluposti samo ...

Ne seri mile ti majke, kad veze nemas.
Prvo Gojak je postavio svoje uslove,a pored minutaze,to je duzina ugovra,primanja,odlazak iz kluba,itd.itd.Samo su se dogovrili oko fin.uslova, sve ostalo sto je trazio je bilo ne prihvatljivo za Sarajevo.
Samo je to razlog nedolaska Gojaka u FK.Sarajevo.

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 12 jan 2014, 19:41

Mah tako su govorili i za Bilbiju, nece on u Sarajevo pored Borca itd. Mozda je to cak i isti taj forumas pod drugim nickom.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

eno
Kontakt:

Post Postao/la eno » 12 jan 2014, 20:01

ma vi sad mozete svi pricati da Gojak nije htio zbog ovog onog ,otisao je u pravi klub gdje ce se dijete preporoditii akobogda postati pravi igrac . Olimpic ce mu pruziti minutazu u svakoj utakmici da se dijete dokaza i pokaze, a tu pored majstora kao sto su Zeba,Smajic,Pandza netreba sumnjati.Prije par dana ste objavili njegov dolazak u Srajevo ,sta je sad ne osta u Zelji a ne dodje ni u Sarajevo. ma nemojte tugovati bice bolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

skile
Kontakt:

Post Postao/la skile » 12 jan 2014, 20:16

eno je napisao/la:ma vi sad mozete svi pricati da Gojak nije htio zbog ovog onog ,otisao je u pravi klub gdje ce se dijete preporoditii akobogda postati pravi igrac . Olimpic ce mu pruziti minutazu u svakoj utakmici da se dijete dokaza i pokaze, a tu pored majstora kao sto su Zeba,Smajic,Pandza netreba sumnjati.Prije par dana ste objavili njegov dolazak u Srajevo ,sta je sad ne osta u Zelji a ne dodje ni u Sarajevo. ma nemojte tugovati bice bolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne postoje bezveze omladinske kategorije u fudbalu ;)

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 12 jan 2014, 20:52

Kone su nam pravi proroci od onoga uprava vam maze oci nece doci Tan pa do igraca, akademije, sponzora ma uglavnom svega sto se tice naseg kluba.

Al sa velikim osmijehom citam njihove postove. Smijesni su fakat :D
Ti si opet šampion !

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 jan 2014, 22:24

Riječ akademija znači da imate ograđen prostor, školu, internat u kojem će djeca jesti, spavati, boraviti i za to treba mnogo novca, investiranja i sl. Ja govorim o normalnim stvarima i o nečemu za što mogu potvrditi da će biti, a ovo su, u ovom trenutku, stvarno nerealne stvari.
Ono cega u konkurentskim timovima nema niti u snovima, kod nas postaje stvarnost. Nadam se samo da ce izgradnja krenuti sto prije kako se i planiralo, i da ce taj nas buduci rudnik dijamanata ispuniti sva nasa ocekivanja

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 12 jan 2014, 22:53

eno je napisao/la:ma vi sad mozete svi pricati da Gojak nije htio zbog ovog onog ,otisao je u pravi klub gdje ce se dijete preporoditii akobogda postati pravi igrac . Olimpic ce mu pruziti minutazu u svakoj utakmici da se dijete dokaza i pokaze, a tu pored majstora kao sto su Zeba,Smajic,Pandza netreba sumnjati.Prije par dana ste objavili njegov dolazak u Srajevo ,sta je sad ne osta u Zelji a ne dodje ni u Sarajevo. ma nemojte tugovati bice bolje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sretno mu i da postane najbolji igrač koji je ikada zaigrao za Olimpic,
ali nemojte živjeti u zabludi da klub veličine SARAJEVA tuguje za nekim profesionalnim igračem
da ne spominjemo juniore...
SARAJEVO će biti, sve drugo će proći...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 12 jan 2014, 23:08

Ma glupa rasprava. Bosna puna talenata. Ovo je nemoguce da u ovako maloj zemlji ima ovoliko talenta. Samo sto ga mi slabo koristimo.

Svi ima dobre omladinske pogone i sarajevo i Zeljo, za Slobodu se to zna. Iskra iz Bugojna uh sta tamo ima igraca. Ma svi pogoni imaju barem 4-5 super igraca. Ali poenta je sta na kraju od njih bude. Kako zavrse? Cocalic je bolji i veci talenat od Pandze, Vranjesa, Hrgovica, Mravca ali nije napravio vece karijere od njih.

Alen Skoro je za Dzeku bio Maradona ali svi znamo kako zavrsi. Mnogo faktora utjece na uspjeh nase djece. Mozda sam ja zaostao pa kazem cesto da uslovi nisu problem jer sam gledao gdje je najbolji igrac BiH i PSG svi vremena trenirao. Sto Mesa Bazdarevic kaze jos ima crnu fleku od sljake. Da sad ne idem u detalje.

Na razvoj nase djece utjece mnogo faktora.
- njih nacin razmisljanja, volja i zelja za uspjehom i ljubav prema nogometu, a toga bas fali.
- roditelji... Roditelji danas pokusavaju da ostvare kroz dijecu ono sto sami nisu uspjeli.
- menadzeri koji obecavaju kule i gradove, a na kraju toj djeci za svojih 100.000 maraka uniste karijeru.
- strucnost nasih trenera u tim pogonima. Prije su treneri bili strucniji sad se zaposljavaju bivsi igraci da im se kao pokaze zahvalnost sto ne znaci da nisu strucni ali dosta ih nije za tog posla.
- i tek negdje na kraju dodju uslovi. Sad ne znaci da su uslovi manje bitni jer treba omoguciti djeci sve da uspiju ali i bez toga smo mi stvarali igrace.

Evo iz Zelje Belmin Vila i Semir Dzip obojica super igraci koja su danas smo primjer kako ne treba. Zolotic ja dok sam ga gledao u mladjim kategorijama za mene nisa posebno mada nisam strucnjak ali mali uspio. Mali Radovac da je otisao kad je bilo ono aktuelno brzo bi naslove punio.

Meni zbog Gojka nije krivo nego mi je nekako zao da zbog ovoga poteza ne uspije. A cinjenica je da ce mnogo sporije napredovati u Olimpiku nego u Zelji ili Sarajevu. Eh sad mozda Nijaz ima plan pa da ga tusne vani ali mlad je i najbitnije godine za fudbalsko sazrijevanje ce provesti u Olimpiku gdje nikad nece osjetiti i nauciti kako se nositi sa pritiskom navijaca koji ti pauju majku za pogresan pasa ili velicaju za dodavanje petom. A to je najmanje sto mora proci. Da ne pricam o strucnosti, trenerima itd.

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 12 jan 2014, 23:15

ovaj Gojak je za*** Halilovica, koliko ga ovi nasi forumasi dizu u zvijezde :) Treba on jos puno pure pojesti da postane igrac :D
Malo me brine to nedovodjenje igraca..znam da ce doci al nebi ih volio na kraju priprema. Prvo nece biti spremni poslije proba u drugim klubovima, drugo nece biti uigrani..od njih u zenici nikakve koristi.
Da nam hoce Tan povesti onog Slovenca kad dodje da preuzme klub..bar do kraja sezone,ma moze i na 3 mjeseca.
Ogi izgleda u C.Zvezdi..zna li ko kako napreduje ovo sa Stevanovicem i Delacem?
Ovo slanje nasih igraca na pozajmice je vrh..svaka cast upravi!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 jan 2014, 23:21

Bolje i ovo vala nego da nam se prosjecni poluigraci kamaraju.

Zna li neko raspored treninga?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 12 jan 2014, 23:52

Huseibasic ce dobiti raskid ugovora i potpisat za Slobodu nece biti posudbe. Bolje po nas jer on je svoje ispucao.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 12 jan 2014, 23:54

Ma sta god samo da ga ne gledam u svetom dresu.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Semcabih
Kontakt:

Post Postao/la Semcabih » 13 jan 2014, 00:08

" onclick="window.open(this.href);return false;

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 13 jan 2014, 00:13

Semcabih je napisao/la:
dobar zonfa.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 13 jan 2014, 00:38

budzak je napisao/la:ovaj Gojak je za*** Halilovica, koliko ga ovi nasi forumasi dizu u zvijezde :) Treba on jos puno pure pojesti da postane igrac :D
Malo me brine to nedovodjenje igraca..znam da ce doci al nebi ih volio na kraju priprema. Prvo nece biti spremni poslije proba u drugim klubovima, drugo nece biti uigrani..od njih u zenici nikakve koristi.
Da nam hoce Tan povesti onog Slovenca kad dodje da preuzme klub..bar do kraja sezone,ma moze i na 3 mjeseca.
Ogi izgleda u C.Zvezdi..zna li ko kako napreduje ovo sa Stevanovicem i Delacem?
Ovo slanje nasih igraca na pozajmice je vrh..svaka cast upravi!
Samo se opusti brate,,,,bice pojacanja,,,nema potrebe za prevelikom zurbom,,,do sada smo zurili mnogo puta,,,,i dokle smo dosli,,............nidokle
Sada se skroz drugacije radi,,,bolje dovesti jednog kako treba nego desetak kako netreba,,,to je vec dokazano

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Amidzaa, Bing [Bot], Dave, keli, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood i 50 gostiju.