Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
I ovaj golman veceras nije normalan.Sve brani,umalo i Pepeu nije skinuo ono.
Al je ovaj komentator na SK malo rec smijesan.
Al je ovaj komentator na SK malo rec smijesan.
A lika, ja ne mogu vjerovati 
HAhhahhahahhaha nece covjek da zabije 
evo kaze i ovaj komentator ,no puedo creerArbeloa17 je napisao/la:A lika, ja ne mogu vjerovati
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Centre forward
- Kontakt:
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
evo veli isto entre arbeloa para markar diferencia en dos ekvipos
Rutinski.
Tripleta !
oleeeeeeeeeeeeee
Tripleta !
oleeeeeeeeeeeeee
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
pobjeda, dobro je, jos jedna pozitivna stvar u svemu ovom jeste ta da se ronaldo ispromasivao za citav ostatak sezone tako da se ne moramo vise bojati da ce fulati nesto u narodnim utakmicama 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jos da mi neko hoce reci sta je radio Do Maria veceras na terenu? 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Consigliere
- Kontakt:
Nek dodjele tu Loptu pa da se covjek moze kocentrisati na igru
Muka ziva 90 minuta, ali ovako se uzimaju prvenstva.
Ko kaze nesto protiv Luke, nek se odmah ubije... Covjek nam je MVP
Muka ziva 90 minuta, ali ovako se uzimaju prvenstva.
Ko kaze nesto protiv Luke, nek se odmah ubije... Covjek nam je MVP
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odlicno
Tri boda cilj ispunjen,smanjena bodovna prednost.Idemo po titulu,ustvari po tri titule.
Moglo je biti i 3,4 razlike al eto Ronaldo se ispromasiva.
Zato ce u iducem kolu da ovjeri Betisu kartu za drugu ligu.
Troumim se izmedju Alonsa,Modrica i Pepe (**** dao je gol) ko je igrac utakmice.
Bale gospodin Nevidljivi,opet.
Di Maria smjesan.
Vezni red je odradio odlican posao sto se mene tice,drzali su igrace Espanyola daleko od odbrane i zato na kraju krajeva i nismo primili gol.
Real je najjaci,Real je najbolji,Hala Madrid
Tri boda cilj ispunjen,smanjena bodovna prednost.Idemo po titulu,ustvari po tri titule.
Moglo je biti i 3,4 razlike al eto Ronaldo se ispromasiva.
Zato ce u iducem kolu da ovjeri Betisu kartu za drugu ligu.
Troumim se izmedju Alonsa,Modrica i Pepe (**** dao je gol) ko je igrac utakmice.
Bale gospodin Nevidljivi,opet.
Di Maria smjesan.
Vezni red je odradio odlican posao sto se mene tice,drzali su igrace Espanyola daleko od odbrane i zato na kraju krajeva i nismo primili gol.
Real je najjaci,Real je najbolji,Hala Madrid
kakvih jos talenata ima u nasem pogonu, ima li neki cisti napadac za kojeg se prica da bi mogao biti nesto dobro (osim morate naravno, morata je panjina mrtva), ne pratim taj dio real madrida pa me zanima 
samo njega nisam ubo na tiketusuhi je napisao/la:Ronaldo je zvanicno odigrao najlosiju tekmu u karijeri
Carlo pod hitno treba prestati rotirati ovoliko ekipu,ako ovako nastavi necemo se uigrati ni za 50 godina,i plus stavi Di Mariu na 10-tku 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ma ne rotira on previse samo angela treba izbabiti iz rotacije i dobro je to
A ko ce nam igrati "desetku" ? 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Di maria je odigrao dobru utakmicu posebno u prvom poluvremenu,nemate tu sta srati.
Real je prodao desetku i doveo "desetku" u vidu isca koji Bog zna kad ce proigrati u kontinuitetu.
Di maria je jedini koje moze donekle razigravati i podvaljivati lopte ,u prvom poluvremenu u 5 prilika reala,sve nakon njegovih pasova.
Ronaldo je veceras odigrao ubjedljivo najgoru tekmu,imao je 11 suteva na go,i skoro 50% netacnih pasova.
Bale je bio nevidljiv skroz,nista nije uradio osim 1-2 centarsuta sto je imao. I kad pokusa nesto pokusa po liniji pretrcati igraca i fejlo je mislim svaki put.
Al sve u svemu ova 4 4 2 formacija je napredak u odnosu na predhodne utakmice bar sto se tice igre ,nije nam trebalo 70min da osutamo na go.
Real je prodao desetku i doveo "desetku" u vidu isca koji Bog zna kad ce proigrati u kontinuitetu.
Di maria je jedini koje moze donekle razigravati i podvaljivati lopte ,u prvom poluvremenu u 5 prilika reala,sve nakon njegovih pasova.
Ronaldo je veceras odigrao ubjedljivo najgoru tekmu,imao je 11 suteva na go,i skoro 50% netacnih pasova.
Bale je bio nevidljiv skroz,nista nije uradio osim 1-2 centarsuta sto je imao. I kad pokusa nesto pokusa po liniji pretrcati igraca i fejlo je mislim svaki put.
Al sve u svemu ova 4 4 2 formacija je napredak u odnosu na predhodne utakmice bar sto se tice igre ,nije nam trebalo 70min da osutamo na go.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Jel se meni cini ili uvijek igraju isto kolo Barca-Atletico i Real- Espanyol
I ja sam primjetio to.PatrickBateman je napisao/la:Jel se meni cini ili uvijek igraju isto kolo Barca-Atletico i Real- Espanyol
Zamisli zadnje kolo Madrid,Barca i Atletico u 2 boda
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.