AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovo je stvarno vise postalo smijesno. Eto, toliko sam otupio da mi je sve ovo smijesno.
Ko je sad zasro? Da nije Bonera?
Otisao sebi uzeti malo mandarina, vratim se, kad ono gol. Pa ovo stvarno samo mi mozemo.
Ko je sad zasro? Da nije Bonera?
Otisao sebi uzeti malo mandarina, vratim se, kad ono gol. Pa ovo stvarno samo mi mozemo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Valjda dovedu stopera kako treba.
Milanista nemoj psovat svima nam je tesko
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- francobaresi
- Kontakt:
I kaže Galliani, ne trebaju nam stoperi jer imamo Boneru i Zapatu. 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Nemam zivaca ovo komentarisat 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Citava odbrana ispala od De Sciglia do Emanuelsonarope11 je napisao/la:Ovo je stvarno vise postalo smijesno. Eto, toliko sam otupio da mi je sve ovo smijesno.![]()
Ko je sad zasro? Da nije Bonera?![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Fantasista
- Kontakt:
Koliko su psihički ubijeni to je za plakati, jedan raspali Sasuolo napravi ovakvu zbrku. Bonera najgori i to je večeras dokazao. Bravo Max taktičaru najveći. Pored Mexa i Ramia igraju dva panja, koji odron od trenera.
- francobaresi
- Kontakt:
Što je još žalosnije Mexes i Rami na klupi a ova dvojica igraju. Mislim, nisu ni njih dvojica svijetska klasa ali sigurno su bolji od ova dva bogalja. Također Robinho nestao nakon onog gola, tipično za njega. A šta reći za Nocerina ?!
Pa ni Kaka večeras nije u svom elementu, ali on može jednim potezom riješiti puno toga. Cristante je najbolji, asistirao za gol, kod prvog gola "ukrao" i tako uveliko pomogao za nastavak akcije.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
ma kako druze da ne psujem. pa ovo je vise sramota i grehota i sve sto postoji. pa koja sramota od kluba smo postali. drugi kantaju ove po 7:0 a nama ljudi okrecu sa 2:0 na 3:2 do poluvremena, jos prikazuje Allegrija na kraju kad tv ne razbi mamicu mu yebem. nece konj ni da vadi ove svoje ublehase boneru i nocerina yebo mu oni materin grob.meho-medo je napisao/la:Valjda dovedu stopera kako treba.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
5 puta polusavam da nesto napisem,odustajem.
Hajd budi pametan..
Sve je davno receno.
Hajd budi pametan..
Sve je davno receno.
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Cuo sam komentatora kako vristi ime Urbija i Bonere, pretpostavljam da su oni zasrali. Znaci, Bonera ima jednu od onih svojih "utakmica zivota".
A i koje pi.cke materine se ovaj Berardi nadje razigrati kada ne treba. Ne znam protiv koje vece ekipe je to bilo, ali je isto cini mi se postigao het trik.
E zivote, e tugo. Da nas jedan Sassoulo ovako ponizi i preokrene rezultat.
Sto je najgore, tesko vidim da cemo se oporaviti od ovoga. Bod nam je haman plafon veceras.
A i koje pi.cke materine se ovaj Berardi nadje razigrati kada ne treba. Ne znam protiv koje vece ekipe je to bilo, ali je isto cini mi se postigao het trik.
E zivote, e tugo. Da nas jedan Sassoulo ovako ponizi i preokrene rezultat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Bit' će bolje jer gore ne može. U drugom poluvremenu očekujem svemoćnog Matrija!! 
Bonera na dobrom putu da ponovi onaj meč od prije 3 godine, kad je protiv Udinesea bio kriv za 4 gola. Večeras je taj uspjeh već prepolovio.
Bonera na dobrom putu da ponovi onaj meč od prije 3 godine, kad je protiv Udinesea bio kriv za 4 gola. Večeras je taj uspjeh već prepolovio.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- LegendKiller
- Kontakt:
Dokle čemo više trpiti bonere i zapate, mora da je tata berla nesto dobro zagriješio za smo na ovakav naćin kažnjeni od Boga.
Još samo jednom da neko na ovoj temi kaže da su bonera i zapata dobri stoperi i da ih pohvali imat će problema sa mnom. A što je najgore ni na klupi nemamo stopera da su nešto kvalitetni. Sada ide izmjena umjesto christantea koji je zasluzan za oba gola ulazi matri.
Idiota alegrija treba na poluvremenu otjerati.
Još samo jednom da neko na ovoj temi kaže da su bonera i zapata dobri stoperi i da ih pohvali imat će problema sa mnom. A što je najgore ni na klupi nemamo stopera da su nešto kvalitetni. Sada ide izmjena umjesto christantea koji je zasluzan za oba gola ulazi matri.
Idiota alegrija treba na poluvremenu otjerati.
Da, da, ocekujemo Matrija.
Da je ovaj nas pametan, odmah sada bi izvadio Boneru i Nocerina i ubacio Mexesa i Hondu. Poslije bih prikljucio Pazza kao drugog napadaca, ne moze ni Mario sve sam.
Ali naravno, sigurno ce cekati 5 do 12 sa izmjenama, kada sve ionako bude kasno, a neki od pomenutih ce vjerovatno provesti svih 90 minuta na terenu.
Da je ovaj nas pametan, odmah sada bi izvadio Boneru i Nocerina i ubacio Mexesa i Hondu. Poslije bih prikljucio Pazza kao drugog napadaca, ne moze ni Mario sve sam.
Ali naravno, sigurno ce cekati 5 do 12 sa izmjenama, kada sve ionako bude kasno, a neki od pomenutih ce vjerovatno provesti svih 90 minuta na terenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Matri ulazi 1000 % jer je već pokazao da je ubojit kad je riječ o ovakvim situacijama. Bonera ostaje na terenu dok ne dobije crveni karton, a Nocerino dok ne umre.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Hoce li ovaj Honda debitovati veceras...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
zovem starog , reko "dao vam malac iz Sasuola 3 gola "...kaze stari ( i stari navijac Milana) "Kakav je to tim Sasuolo, koja je to liga?" hahahaha i smijesno i tuzno 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Molim Boga da sto kasnije izvrsi izmjene, jer ce po obicaju izvest najbolje
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Ne, dok ne bude makar 4:2 za Sasuolo.trxel je napisao/la:Hoce li ovaj Honda debitovati veceras...
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da ce uci, vidim da se zagrijavao na poluvremenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.