Ja jos ne mogu da vjerujem da nema prenosa,frapiran sam
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Jel rekoste da ide oko 150. mjesta ako dobije veceras
???
SLOBODA NAVIJAČIMA
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Imam neki dobar osjecaj, ajmo Damireee 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
U top 160 bi trebao sigurno, e sad ne znam ko sve gubi bodove, ko dobija, tako da će biti blizu top 150.ennis je napisao/la:Jel rekoste da ide oko 150. mjesta ako dobije veceras???
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ja prosto ne mogu da vjerujem da nema prenosa
Ja sve nesto kontam,bicedenisov je napisao/la:I ja prosto ne mogu da vjerujem da nema prenosa
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Goalgetter
- Kontakt:
Steta sto nece biti prijenosa, ali svakako ne bih bio u mogucnosti gledati. Sve u svemu, sretno Damire, obraduj nas. 
Vala i ja se nadam da će ipak biti stream : )
sretno Damiru večeras, jedva čekam kad ujutro ustanem, uđem na ss.ba a ono aBd piše:
Damir Džumhur u 2. kolu Australian Opena
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sada ode leci, odspavat do Damirovog meca i oko 02:10 se ustat i gledat
Ne isplati se sjedit i cekat, mozda ode u 5 setova pa necu leci do 7 ujutru
Ne isplati se sjedit i cekat, mozda ode u 5 setova pa necu leci do 7 ujutru
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Misliš da će pisat tako.Kaunas je napisao/la:sretno Damiru večeras, jedva čekam kad ujutro ustanem, uđem na ss.ba a ono aBd piše:Damir Džumhur u 2. kolu Australian Opena
Riječ "historija" u naslovu - kvota 1.01.
to će gore iznad, ono malo manjim slovima: "historijski uspjeh za BH tenis"DukeOfWellington je napisao/la:Misliš da će pisat tako.Kaunas je napisao/la:sretno Damiru večeras, jedva čekam kad ujutro ustanem, uđem na ss.ba a ono aBd piše:Damir Džumhur u 2. kolu Australian Opena
Riječ "historija" u naslovu - kvota 1.01.
15.10.2013.
Ljudi nemojte pehirat svega vamDukeOfWellington je napisao/la:Kaunas je napisao/la:sretno Damiru večeras, jedva čekam kad ujutro ustanem, uđem na ss.ba a ono aBd piše:Misliš da će pisat tako.Damir Džumhur u 2. kolu Australian Opena
to će gore iznad, ono malo manjim slovima: "historijski uspjeh za BH tenis"
SLOBODA NAVIJAČIMA
Šteta što Brooklyn ne igra večeras, baš su Mirza i Damir bili luda kombinacija ovih dana u sitne sate, jedan tuče Džejmsa drugi Bemelmansa 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne možemo mi ispehirat' kol'ko može kladara, eno u nekim kvota pala ispod 1.5.ennis je napisao/la: Ljudi nemojte pehirat svega vam,opusteno i smireno samo
- el-fighter
- Kontakt:
Damir je vec mnogo uradio, veceras je tu da kupi bonuse. Ima dobre sanse i nadam se da ih iskoristiti. Ajde momcino, obraduj nas jos jednom.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ali na svakoj oko 1.50DukeOfWellington je napisao/la:Ne možemo mi ispehirat' kol'ko može kladara, eno u nekim kvota pala ispod 1.5.ennis je napisao/la: Ljudi nemojte pehirat svega vam,opusteno i smireno samo
Ona gore informacija što sam postavio da Hajek nije izgubio od 2010 nije tačna, na tome se izvinjavam
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zato sam ja udario kontra peh,poznavajuci sebe peha i na jednom tiketu odigrao na Ceha,reda radiDukeOfWellington je napisao/la:Ne možemo mi ispehirat' kol'ko može kladara, eno u nekim kvota pala ispod 1.5.ennis je napisao/la: Ljudi nemojte pehirat svega vam,opusteno i smireno samo
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da Bog da te oborioennis je napisao/la:Zato sam ja udario kontra peh,poznavajuci sebe peha i na jednom tiketu odigrao na Ceha,reda radiDukeOfWellington je napisao/la:Ne možemo mi ispehirat' kol'ko može kladara, eno u nekim kvota pala ispod 1.5.ennis je napisao/la: Ljudi nemojte pehirat svega vam,opusteno i smireno samo
,marke mi nije zao da se zna
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Da Bog da te oborioUnofficialpage je napisao/la:Zato sam ja udario kontra peh,poznavajuci sebe peha i na jednom tiketu odigrao na Ceha,reda radiennis je napisao/la:Ne možemo mi ispehirat' kol'ko može kladara, eno u nekim kvota pala ispod 1.5.DukeOfWellington je napisao/la: Ljudi nemojte pehirat svega vam,opusteno i smireno samo
,marke mi nije zao da se zna
aBd,uz Boziju pomoc
SLOBODA NAVIJAČIMA
A sta ako Hajek preda i bude kvota 1? 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.