Vi ne razumijete njegov stil pisanja... Ne znate sta je sarkazam...
Pojma nisam znao da ovaj covjek cuci u vama pa ste tako kriticni?
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Ma nije.Seaman je napisao/la:Draksler potpisao za Arsenal!
Julijan Draksler je prvo januarsko pojačanje 'Tobdžija', uprava je odrešila kesu i ispalatila otkupnu kauzulu u vrednosti od 45 miliona evra (37.3 miliona funti).
Za jednog od najperspektivnijih igrača Evrope bili su zainteresovani mnogi klubovi, ali on će karijeru nastaviti pod nadzorom Arsena Vengera.
" onclick="window.open(this.href);return false; :ugeek:
ako nije neka patka
Jes' jes'. Deadline day je inace danas, bilo je bas knap. I ovaj Wenger voli sve u zadnji trenutak.Seaman je napisao/la:Draksler potpisao za Arsenal!
Julijan Draksler je prvo januarsko pojačanje 'Tobdžija', uprava je odrešila kesu i ispalatila otkupnu kauzulu u vrednosti od 45 miliona evra (37.3 miliona funti).
Za jednog od najperspektivnijih igrača Evrope bili su zainteresovani mnogi klubovi, ali on će karijeru nastaviti pod nadzorom Arsena Vengera.
ako nije neka patka
Evo i Wengera u Chelsea-uSeaman je napisao/la:Draksler potpisao za Arsenal!
ako nije neka patka
Proslo kolo se desilorambo16 je napisao/la:jel me oči varaju ili su svi koji su trebali dobit ovaj vikend u Premier ligi su dobilito se nije odavno desilo....valjda mi nećemo pokvarit to dobro kolo favorita
jbte..svaka utakmica ko Džamija
ko će to izdržat
nije United dobioanell je napisao/la:Proslo kolo se desilorambo16 je napisao/la:jel me oči varaju ili su svi koji su trebali dobit ovaj vikend u Premier ligi su dobilito se nije odavno desilo....valjda mi nećemo pokvarit to dobro kolo favorita
ko će to izdržat
Za Draksler dati 45M eura, kakav debilski transfer i bacanje para.Seaman je napisao/la:Draksler potpisao za Arsenal!
ako nije neka patka
Nisu ni bili favoriti protiv Tottenhamarambo16 je napisao/la:nije United dobioanell je napisao/la:Proslo kolo se desilorambo16 je napisao/la:jel me oči varaju ili su svi koji su trebali dobit ovaj vikend u Premier ligi su dobilito se nije odavno desilo....valjda mi nećemo pokvarit to dobro kolo favorita
ko će to izdržat
U januaru sigruno necemo, na ljeto mozda.adc je napisao/la:Ako dovedete Draxlera, svaka čast.
Al' nas ljudi istrollase veceras!Desole je napisao/la:Momak je mog'o jos na ljeto da pređe u mnoge klubove, cini mi se da je Real bio zainteresovan (nesto kasnije i Arsenal). Realnova ponuda je bila prihvacena ali je on rekao da ce o odlasku razmisljati tek poslije SP'14. Sumnjam da se ta odluka promijenila i da planira sada u januaru preci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.