Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Giovinco je sa 19 ličio na potencijalno bolju verziju Del Piera jer je tehnika i genijalnost, kao i repertoar poteza koje je imao bilo nešto nestvarno.
Berardi možda ima bolju glavu što je nekada puno važnije od ostalog, treba imati glavu da igraš za Juve.
Uglavnom, vidjet ćemo, Giovinco ili Palladino koji su realno tehnički i po fudbalskom znanju nešto najbolje što je naša škola ikada izbacila zbog brojnih razloga nisu uspjeli, tako da, ostavit ću vremenu da pokaže bez ikakvih etiketa za sada, ja nisam impresioniran još njegovom igrom u polju, ali jesam statistikom za ove godine, nema šta.
U svakom slučaju bih ga vratio jer kada čujem da se spominju Nani, Cerci ili Di Maria, plače mi se odmah.
Berardi možda ima bolju glavu što je nekada puno važnije od ostalog, treba imati glavu da igraš za Juve.
Uglavnom, vidjet ćemo, Giovinco ili Palladino koji su realno tehnički i po fudbalskom znanju nešto najbolje što je naša škola ikada izbacila zbog brojnih razloga nisu uspjeli, tako da, ostavit ću vremenu da pokaže bez ikakvih etiketa za sada, ja nisam impresioniran još njegovom igrom u polju, ali jesam statistikom za ove godine, nema šta.
U svakom slučaju bih ga vratio jer kada čujem da se spominju Nani, Cerci ili Di Maria, plače mi se odmah.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jan 2014, 21:51, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Sta radi ovo dijete :O.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Di Marija je masina za seriju A , upamtite to vise
a sto se tice Berardija sad ko zna sta je pametnije , ostavit ga jos godinu dana u nekom "Sasuolu" ili ga vratiti u Juve i postepeno davati priliku..u oba slucaja moze nestati, tako da tu treba i malo srece.
ja sam licno za opciju da se mladicu da prilika kao backup krilo i 3. (5.) napadac zavisno od formacije...ekonomija je takva da se klincima mora dati prilika, i da se mora riskirati. Jos kad vidim ko nam ulazi sa klupe , bgm 10x bi mi bilo draze da je to Berardi.
njegova igra u polju naravno ima prostora za napredovati, ne ocekujem od djeteta od 19 god da na terenu izgleda kao Messi , ali ima urodjen njuh za go- to je najbitnije..taktika, snaga, donekle i tehnika- sve to se moze nadograditi, ali kretanje po terenu i osjecaj za igru i go- s tim se radjas a on to cini se ima..
u prilog mu ide i sto nije nase dijete i sto ga @Italia nije htio u timu, a on kad nece igraca ulozi kucu, stan , auto na njeg, taj ce da uspije
a sto se tice Berardija sad ko zna sta je pametnije , ostavit ga jos godinu dana u nekom "Sasuolu" ili ga vratiti u Juve i postepeno davati priliku..u oba slucaja moze nestati, tako da tu treba i malo srece.
ja sam licno za opciju da se mladicu da prilika kao backup krilo i 3. (5.) napadac zavisno od formacije...ekonomija je takva da se klincima mora dati prilika, i da se mora riskirati. Jos kad vidim ko nam ulazi sa klupe , bgm 10x bi mi bilo draze da je to Berardi.
njegova igra u polju naravno ima prostora za napredovati, ne ocekujem od djeteta od 19 god da na terenu izgleda kao Messi , ali ima urodjen njuh za go- to je najbitnije..taktika, snaga, donekle i tehnika- sve to se moze nadograditi, ali kretanje po terenu i osjecaj za igru i go- s tim se radjas a on to cini se ima..
u prilog mu ide i sto nije nase dijete i sto ga @Italia nije htio u timu, a on kad nece igraca ulozi kucu, stan , auto na njeg, taj ce da uspije
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Cini mi se da je taj lik nedavno na temi Seria A, napisao kako je Januzaj svjetska prevara od igraca, ako se ne varam....u prilog mu ide i sto nije nase dijete i sto ga @Italia nije htio u timu, a on kad nece igraca ulozi kucu, stan , auto na njeg, taj ce da uspije
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Koliko god sam se radovao danas golu marchisia, zao mi bilo jer vjerovatno ce otici...treba nam takav igrac u ekipi, pogotovo ako je na ljeto u planu promjena formacije. Protiv reala je super igrao kao poluspic.
berardija vratiti i dosta sto se tice napadaca za ljeto. prodati quagliarellu
berardija vratiti i dosta sto se tice napadaca za ljeto. prodati quagliarellu
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
- 10DelPiero
- Kontakt:
Zar ti ne potenciras najvise da nije potrebno vise igraca za Seriju A vec LPultrasstyle_tz je napisao/la:Di Marija je masina za seriju A , upamtite to vise![]()
Tako da ta klocina nadam se nikada nece zaigrati u dresu Juventusa
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma bio bi nama masina i u LP, neg ne moze cojk doc do punog izrazaja u ekipi dje su svi isti..isto kao i Saciri u Bajernu, a nama bi bio extra i on... da je bio on i jedan LB sad bi me gledali koga cemo poderat u 1/8 finala LP
a sto se tice samo serije A moze se komotno malo i odvadit i od ovog kadra
valjda je jasno u ovih 11 tekmi dje smo mi a dje ostali u seriji A hehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
farukzidane
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 8208_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

- tuzlak1987
- Kontakt:
mislim da ćemo osvojiti deset titula u nizu...nadam se da ćemo fino razviti ovog momka kad nam dodje 
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Bravo Mimo, samo treba nastaviti raditi i da ne leti visoko. Nije još za nas, ali ako nastavi napredovati, biće aBd od korsiti i za Juve.
Što se Di Marie tiče, igračina, samo ne znam da li je dostižan za nas. Svakako da sam za njegov dolazak ako je moguće i onda preći na 4-3-3.
Što se Di Marie tiče, igračina, samo ne znam da li je dostižan za nas. Svakako da sam za njegov dolazak ako je moguće i onda preći na 4-3-3.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- Contentissimo
- Kontakt:
Marotta:Spremni smo saslusati sve ponude za Pogbu ali cemo ih isto tako i odbiti sve!!!
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Hahah barem je iskren 
@ultras "pljuvanje" Juventusovih omladinaca odnosilo se na one sto su godinama bili dizani u buduce zvijezde, a danas ih sustigla talijanska realnost, prije svega Immobile, Marrone i slicni (vec sam ih sve i pozaboravljao), a slicna sudbina ceka i ove sadasnje talente koje bi vi gledali prije Quagliarelle, Vucinica itd.. Tesko da ce iko od nih uspjeti, jedino se mogu izdvojiti Boakye i Berardi, ovo ostalo je hopa.. Pogba i Verratti su njihovih godina, a pogledaj gdje su jedni, a gdje drugi..
U ostalom, ne znam sto odgovaram frajeru koji svaki jbeni dan pljuje po Conteu i 3-5-2, a pri tome svjestan da je ekipa jednom NES(P)RETNO izgubila i jednom remizirala u derbiju italije.. Takodjer, i onom koji u isti koš stavlja Marchisija i nekakvog Marronea haha
@ultras "pljuvanje" Juventusovih omladinaca odnosilo se na one sto su godinama bili dizani u buduce zvijezde, a danas ih sustigla talijanska realnost, prije svega Immobile, Marrone i slicni (vec sam ih sve i pozaboravljao), a slicna sudbina ceka i ove sadasnje talente koje bi vi gledali prije Quagliarelle, Vucinica itd.. Tesko da ce iko od nih uspjeti, jedino se mogu izdvojiti Boakye i Berardi, ovo ostalo je hopa.. Pogba i Verratti su njihovih godina, a pogledaj gdje su jedni, a gdje drugi..
U ostalom, ne znam sto odgovaram frajeru koji svaki jbeni dan pljuje po Conteu i 3-5-2, a pri tome svjestan da je ekipa jednom NES(P)RETNO izgubila i jednom remizirala u derbiju italije.. Takodjer, i onom koji u isti koš stavlja Marchisija i nekakvog Marronea haha
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
da i ja prokomentarisem 'slucaj' mladog Berardija.
ovako.. ja bi njega odma priveo sljedece sezone pod broj jedan jer je to momak zasluzio.. kakav god da je milan, ne daje se njima svaki dan 4 komada.
kao drugo ako je klasa izborice se za mjesto u prvom timu, isti slucaj je bio i sa pogbom.. u 90% slucajeva mi igrace kao sto je pogba saljemo na raznorazne pozajmice gdje se pokazu ili ne pokazu.. conte mu je pruzio sansu i vidite sta je ispalo od njega.. imamo igraca koji ima 20 godina, koji je najtalentovaniji mladi igrac u evropi, vjerovatno i svijetu i koji za nesto jace od godinu dana ima vrijednost bar 50mill.
ako berardi krene po posudbama, zavrsice kao giovinco, palladino, marrone, ekdal.. dug je spisak, da ne nabrajam..
i del piero je svojevremeno sa 19 godina dosao u klub, polako ulazio sa klupe prvu sezonu dok se nije ustalio.
ne kazem da je berardi novi del piero, ali tako se postaje veliki igrac.. dodjes, izdominiras i vise nikad ne napustas klub
a ne sa trece pozajmice iz siene u 24. godini.
ovako.. ja bi njega odma priveo sljedece sezone pod broj jedan jer je to momak zasluzio.. kakav god da je milan, ne daje se njima svaki dan 4 komada.
kao drugo ako je klasa izborice se za mjesto u prvom timu, isti slucaj je bio i sa pogbom.. u 90% slucajeva mi igrace kao sto je pogba saljemo na raznorazne pozajmice gdje se pokazu ili ne pokazu.. conte mu je pruzio sansu i vidite sta je ispalo od njega.. imamo igraca koji ima 20 godina, koji je najtalentovaniji mladi igrac u evropi, vjerovatno i svijetu i koji za nesto jace od godinu dana ima vrijednost bar 50mill.
ako berardi krene po posudbama, zavrsice kao giovinco, palladino, marrone, ekdal.. dug je spisak, da ne nabrajam..
i del piero je svojevremeno sa 19 godina dosao u klub, polako ulazio sa klupe prvu sezonu dok se nije ustalio.
ne kazem da je berardi novi del piero, ali tako se postaje veliki igrac.. dodjes, izdominiras i vise nikad ne napustas klub
a ne sa trece pozajmice iz siene u 24. godini.
Conteov Juve

karikatura iz danasnjeg GdS-a

[youtube][/youtube]

karikatura iz danasnjeg GdS-a

Reto Ziegler:"Berardi is a great player with an impressive technique. If he continues, he can become a very important player for Italy" MP
respekt za ovoBerardi to SKY:"I will never forget this day, I dedicate my goals to my friend Acerbi, my family and my girlfriend"
ne znam kakav je ovaj...em ne igram FM, em ne pratim bundesligu...Bruno Hebner, Eintracht Frankfurt sporting director, has confirmed the interest of Juventus for Marc-Oliver Kempf [Kicker]
[youtube][/youtube]
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ovo je sila
Romeo Agresti :"Pirlo is close to renew his contract with Juventus, a contract until June 30, 2016."
Romeo Agresti :"Juventus is preparing a new contract for Pogba with an extension until 30 June 2018 and increase his salary."
Romeo Agresti :"Mino Raiola is ready to land in Turin in coming weeks to reach an agreement with Juventus for Pogba's new contract."
Romeo Agresti on Barzagli's contract renewal:"Juventus are preparing to offer him a contract with an extension until 2016"
Romeo Agresti:"Claudio Chiellini & Davide Lippi meet with Marotta to discuss about Chiellini's contract with an extention until 2017"
Romeo Agresti:"For Lichtsteiner, the renewal is ready. A new contract with Juventus until June 2017."
FIGC license of a 14 year old Domenico Berardi, 2007/2008

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo za Berardia, svaka cast, drago mi je sto je nas igrac 
1946
- IlCapitano
- Kontakt:
Kupili Adana.Sad pogleda cagliari dubre do 70min bilo 1-1, u nit 10 min 1-4 i po meni( **** teoriju zavjere), ali pogledajte sto prima caglariev golman. Mozda je sve ok, ali opet to je dubre.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
18.01 20:45 A Juventus-Sampdoria
21.01 21:00 Ita Roma-Juventus
25.01 20:45 A Lazio-Juventus
02.02 15:00 A Juventus-Inter
09.02 15:00 A Verona-Juventus
Idu malo teže utakmice. U prvenstvu dosta 9-10 bodova da ne pretjerujem sa računicom, a meni je najvažniji ipak ovaj meč Kupa sa Romom. Dupla kruna mora biti cilj, tj. dupla u prvenstvu i Kup Uefa. Imamo solidnu zalihu i to se može fino odigrati, hoćemo sve trofeje bez izuzetka.
21.01 21:00 Ita Roma-Juventus
25.01 20:45 A Lazio-Juventus
02.02 15:00 A Juventus-Inter
09.02 15:00 A Verona-Juventus
Idu malo teže utakmice. U prvenstvu dosta 9-10 bodova da ne pretjerujem sa računicom, a meni je najvažniji ipak ovaj meč Kupa sa Romom. Dupla kruna mora biti cilj, tj. dupla u prvenstvu i Kup Uefa. Imamo solidnu zalihu i to se može fino odigrati, hoćemo sve trofeje bez izuzetka.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GIBRA, JuventinoVero i 5 gostiju.