FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

terabajt
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la terabajt » 12 jan 2014, 19:25

klasik je napisao/la:
terabajt je napisao/la://zmajevibih7.blogspo.t.com/2014/01/evo-koliko-ce-ciro-zaraivati-u-slobodi.html#.UtLbIfv7sRy(izbrisi tačku u rijeci blo gspot, poslije slova o)
ovdje sam procito
Ma ja ti mogu rec da od toga nema nista, nije sto sam upoznat nesto oko angazmana, nego sto to nema veze sa mozgom, onako realno, dovodi se covjek da bi se privukli ljudi na stadion i da bi se prikupili sponzori, i sad bi trebalo da te sve pare opet das tom covjeku kojeg si i doveo da bi imo pun stadion i sponzore.
To tako prijatelju ne ide.
Ciro je imo i kad je repku vodio skoro pa sve sponzorske ugovore.
Mislim da ne bi Husic pristao da mu da platu od preko pola miiona km, mislim nema sanse.

Kanister
Kontakt:

Post Postao/la Kanister » 12 jan 2014, 19:25

terabajt je napisao/la: http://zmajevibih7.blogspo.t.com/2014/0 ... tLbIfv7sRy" onclick="window.open(this.href);return false;
(izbrisi tačku u rijeci blo gspot, poslije slova o)
ovdje sam procito
I meni na leđima piše Ronaldinho, pa jel' to znači da sam on? :mrgreen:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 jan 2014, 20:06

klasik je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Kapetan je iz Gradacca koliko sam razumio :D uglavnom hvala ti na zeljama
Do mene je, prenjelo me, spuco na Gracanicu...

Kapetan halali, igracemo jasta cem, oj malo mi je neugodno sad :mrgreen:
Jesi se unistio, stari :lol: :lol: :lol: :lol: halalim ;)

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 jan 2014, 20:12

Elegant je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Bas mi je drago sad i sam ne mogu da vjerujem da je potpisao za vas, a sad kroz plitak potok pa ozeziiiii. :D
I za godinu u Evropu aBd-a. Puno pozdrava i dobrih rezultata zelim, pa da igramo u Gradaccu komsijski derbi sledecu sezonu ;)
Vi ako se vratite u PL ove godine ja ti kupim najskuplju, najvecu mogucu Milku ! A to za Europu ne bi ni komentarisao.
Nema potrebe da se mi vracamo, Zvijezda je u PL jos uvijek, a milku mozes poslat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 jan 2014, 21:35

Zanimljiv tekst.
Sir Alex Ferguson i Miroslav Ćiro Blažević

Obojica su legende. Možete da mislite ovo ili ono, da ih ne volite ali su istinske legende. Ako mislite da više Ćiru vole, griješite, a ako mislite da Ćiru više mrze, opet griješite.

Miroslav Ćiro Blažević je rođen 10.02.1935. godine u Travniku, Bosna i Hercegovina, a Sir Alex Ferguson 31.12.1941. godine u Glasgovu u Škotskoj. Obojica su bili fudbaleri, Ćiro sa manjim, a Ferguson sa većim uspjehom. Kraj karijere Miroslava Blaževića je došao nakon teže ozljede, a Fergusona nakon duge karijere i mnogo postignutih golova u Ayr Unitedu 1974. godine. Trenerske karijere su ono što ih je proslavilo, obojica su promijenili nogomet u datom trenutku, i obojica su inficirani najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

I dok je Ferguson u proteklih 27 godina sa velikim uspjehom vodio Manchester United, u istom periodu je Ćiro Blažević promijenio, vjerovali ili ne, 18 što klubova što nacionalnih selekcija. Da se vratimo ipak počecima karijere i jedne i druge legende. Švicarska je oduvijek bila omiljeno odredište Ćire Blaževića, a kako kaže, tamo i danas drži lovu. Ferguson se naravno trenerskom poslu učio u Škotskoj i to u vrijeme kada se igrao dobar fudbal u toj fudbalskoj zemlji, a ne kao danas kada je Škotska skoro pa izbrisana sa fudbalske mape. Nakon što se kalio u Švicarskoj, dolazi u Hrvatsku i preuzima Rijeku u super snažnoj Jugoslovenskoj ligi.

Osmo mjesto je bio dobar plasman i preporuka da dođe na klupu velikog Dinama koji je već 23 godine čekao titulu prvaka u bivšoj Jugoslaviji. Sezona 1981/82 je priča koju Ćiro, ali i navijači Modrih, nikada neće zaboraviti. Na briljantan način uz neviđenu euforiju u Zagrebu Dinamo je vratio titulu u Zagreb nakon 24 godine.

Hrvatska je poludjela za Dinamom i Ćirom, a njegov bijeli šal je bio simbol tog pobjedničkog marša. U to vrijeme Sir Alex je već četiri godine vodio Aberdeen. Hod po trnju bio je Ferusonov hod prvih godina, ali on kao da je bio predodređen za uspjehe kada taj put prođe.

Već 1980. godine Ferguson postaje prvak Škotske i prekida dominaciju Glasgowa i Celtica.

Bio je strog, težio disciplini i prozvali su ga „žestoki Fergie“, ali je imao igrače koji su bili odani i koji su mu vjerovali. 1982. godine kada je Ćiro osvojio prvenstvo, Ferguson je osvojio Kup Škotske. Novi trofej je bio uvod u ono što tek treba da se desi. 1983. godine, kada Ćiro slavi osvajanje Kupa Jugoslavije pobjedom nad Sarajevom u Beogradu rezultatom 3:2, Ferguson osvaja Kup pobjednika kupova senzacionalnom pobjedom u finalu protiv Reala sa 2:1.

1984. godine Ćiro je zablistao u Švicarskoj gdje je sa Grasshoppersom postao šampion.

Najbolje godine za Ćiru, šarmer godine, najpopularniji u Jugoslaviji, a onda najpopularniji u Švicarskoj i naravno nenadmašan po medijskoj pažnji, ali i svojim šou programima koje je oduvijek izvodio. Jedan poznati zagrebački novinar mi je rekao u šali da se niti o Titi niti o Tuđmanu nije pisalo zajedno kao o Ćiri Blaževiću. To je oduvijek volio i u tome istinski uživao.

1986. godina je godina koju ova dva trenera sigurno pamte kao jednu od najboljih u životu.

Ćiro Blažević je preuzeo Prištinu i uveo u prvu Jugoslovensku ligu a euforija koja se dešavala u tom gradu i cijelom Kosovu je nezapamćena. 30.000 navijača na svakoj utakmici, a Ćiro je uživao, možda i više nego u Dinamu kada je osvojio prvenstvo. Ludilo i euforija koja se više nikada nije ponovila u Prištini. Sa druge strane Ferguson je imao nekoliko ponuda, jedna od njih je bila i od Tottenhama, ali 6. novembra 1986. godine postaje trener velikog Manchester Uniteda.

Manchester, simbol engleskog fudbala, prvi engleski tim koji je bio prvak Evrope, već nije bio prvak od 1967. godine. Ali neće biti još neko vrijeme, vrijeme u kojem će Ferguson dosta puta biti na rubu otkaza, ali baš kao mačka sa 7 života uvijek bi izlazio kao pobjednik. Velika radost što je postao trener Uniteda pomutila je smrt Fergusonove majke Elizabeth u 64. godini, od raka pluća, tri sedmice od njegovog imenovanja.

Nije sve išlo po planu, a decembar 1989. godine Ferguson će opisati kao najteže razdoblje u Unitedu. Bio je na rubu otkaza, a 2 remija i 6 poraza su bila kao vrhunac nemoći u tom mjesecu. Novinari ga nisu štedjeli, a naslov koji ga je mogao otjerati je bio „tri godine isprika i isto sranje“. Ferguson se nije predavao, a imao je i podršku u klubu koji ga je ostavio na klupi. U tom periodu, Ćiro se vratio u Dinamo od 1986-88, a nakon toga preuzima francuski Nantes, gdje ostaje dvije godine, ali i kratko završava u zatvoru zbog sumnje za namještanje rezultata što nikada Ćiri nije dokazano.

Ćiro se 1990. godine vraća u Zagreb i ponovo preuzima Dinamo u uvjetima kada Hrvatska čeka neovisnost. Alex Ferguson te godine osvaja prvi trofej u Unitedu. U finalu FA Cup-a igraju sa Crystal Palace, a meč se završava rezultatom 3:3 u fantastičnoj utakmici. U ponovljenom meču, Manchester pobjeđuje sa 1:0 i osvaja veliki trofej. Godinu dana kasnije nova dva velika trofeja za United. U finalu KPK Manchester pobjeđuje Barcelonu a u Super Cup-u je bolji od Crvene Zvezde. Ćiro i Ferguson ponovo iste godine osvajaju titulu prvaka. 1993. godine Ćiro sa Dinamom (tadašnja Croatia) postaje prvak Hrvatske, a Ferguson nakon 26 godina posta donosi titulu na Old Trafford.

Ludilo oko Fergusona počinje, slično Ćirinom iz 1982. godine, ali će to škotski trener itekako znati da iskoristi. Manchester polako vraća staru slavu, generacija Beckhama, Scholesa, Giggsa ne oprašta i godinama ruše sve rekorde. Ćiro preuzima Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i uz mnogo sreće, ali i znanja pravi tim koji će izazvati pometnju na SP 1998. godine u Francuskoj. Dvije godine ranije, Hrvatska je bila briljantna i na prvenstvu Evrope u Engleskoj i sve je govorilo da će generacija u kojoj su igrali Šuker, Boban, Prosinečki napraviti čuda. Čudo se desilo na SP u Francuskoj a Ćiro je proglašen i za najboljeg trenera svijeta.

Godinu dana kasnije, na drugoj strani Ferguson osvaja Ligu prvaka u jednom od najuzbudljivijih finala svih vremena. Manchester je od 0:1 do 2:1 došao za nepuna 2 minuta sudijske nadoknade i svi trofeji su bili na Old Traffordu. Te godine Ferguson je osvojio i prvenstvo Engleske i FA Cup, a kasnije i Super Cup. Cijeli svijet se naklonio Fergusonovom timu.
Iako će kasnije sa selekcijom Irana napraviti pristojne rezultate, sa NK Zagreb također, Ćirina karijera je polako imala silaznu putanju. Svojom karizmom, šarmom i naravno znanjem vratio je i navijačima reprezentacije BiH osmjeh na lice kada je vodio u kvalifikacijama za SP 2010. godine. Malo je falilo da se plasiramo, ali atmosfera na stadionu u i oko Ćire je bila nevjerovatna, a ona pobjeda nad Estonijom od 7:0 je bila nezaboravna i ostaće u analima našeg fudbala.
Sir Alex Ferguson je i dalje svih tih godina manje više maltretirao svoje protivnike, osvojio sve što se može osvojiti, ali i jačao svoj autoritet kojeg jednostavno niko nije mogao da sruši. Iako će Jap Staam, Roy Keane i mnogi drugi govoriti da nema poštovanja prema igračima koji su ga stvorili, on je jednostavno radio po svome i naglašavao da niko ne može biti iznad kluba. Ćiro je danas u Slobodi iz Tuzle u 79. godini života. Izgleda bar 10 godina mlađe, ali se i dalje ne da, leti iz jednog kraja u kraj protiveći se i vremenu i ljudima.
Nogomet je njegov život, bila to Sloboda, Dinamo, Nantes, Grasshopper. On želi klupu do posljednjeg dana života.
Ne bi nikoga začudilo da na njoj i umre. Sir Alex Ferguson je otišao u penziju, a njegov klub je odmah počeo da ispašta. Mnogi su se pitali kako će izgledati United bez Fergija. Izgleda loše, kao bolesnik na infuziji čekajući da se Ferguson vrati. I jedan i drugi su imali uzbudljiv, zanimljiv i bogat život.
Jedan je bio dosta pragmatičan, precizan jer kažu da je Ferguson do posljednjeg dana prvi dolazio na posao, a zadnji odlazio. Drugi, Ćiro, šoumen je više bio zabavljač i mnoge stvari je radio neformalno, kampanjski uživajući u svakom danu svog života. Sir Alex je dobio sve i od Engleza i od Škota. Za svog života je postao "Sir", dobio svoju tribinu na Old Traffordu. Ćiro Blažević je nedavno dobio nagradu za životno djelo u Hrvatskoj i još čeka tribinu na Maksimiru. Iako su ovi prostori teški, gdje niko nikoga ne voli, on je to zaslužio. Za tako nešto postoje najmanje dva razloga,1982. i 1998.
Neka se navijači Dinama i hrvatske reprezentacije sjete koliko im je radosti taj čovjek donio. Ferguson sa druge strane ne uživa u igrama svog kluba gledajući ga sa tribina. Zato se pitamo da li je baš nemoguća misija da ponovo sjedne na klupu Uniteda. Hm, nemoguća ..Kad je Fergie u pitanju, ništa nije nemoguće baš kao ona dva gola protiv Bayerna. Hvala vam obojici što ste bili dio nas nas koji volimo tu igru. I da ste živi i zdravi još godina sto..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 12 jan 2014, 22:27

Ćiro Blažević: Logično je da BiH bude druga u grupi, ako ne i prva
Autor B. A. 12. 01. 2014. • 20:39

Na "Tušanj" dolazim da radim besplatno, tvrdi Miroslav - Ćiro Blažević, novoimenovani trener federalnog prvoligaša tuzlanske Slobode.

U razgovoru za "Nezavisne novine", dok je ispijao nedjeljnu jutarnju kaficu na zagrabačkom suncu, nekoliko puta je naglasio kako ga novac ne motiviše, jer da je tako, prihvatio bi izuzetno primamljivu ponudu iz Kine ili onu od hrvatskog drugoligaša Solina.

Na povratak u rodnu BiH i dolazak u Tuzlu ponukala ga je, kaže, sinergija predsjednika Slobode Azmira Husića, sa kojim je postigao dogovor o preuzimanju ekipe, i gradonačelnika Jasmina Imamovića.

Kaže da je tokom selektorskog mandata na klupi "zmajeva" naučio da se ljudi u BiH drže zajedno i kada je najteže, a od najveće tragedije znaju napraviti najbolji humor. Sve to bio je dovoljan motiv da prihvati posao u Slobodi, koju želi vratiti u elitni razred.

"Vrlo brzo sam registrirao jednu sjajnu organizaciju u tom klubu, koja je primjerna. I predsjednik i gradonačelnik su u duetu ozbiljno stali iza ovog projekta, a ja smatram da sam i ja ozbiljan trener. Kada se to sve spoji, rezultat bi trebalo da bude da na kraju sezone napravimo ono što tradicija Slobode nalaže", rekao je "trener svih trenera", koji je sa Tuzlacima dogovorio saradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka.

NN: Šta možete obećati navijačima Slobode?

BLAŽEVIĆ: Niko ozbiljan u nogometnu ne može i ne smije unaprijed garantirati šta će napraviti. Jedino mogu tvrditi da ću sve učiniti da ih promoviram u elitno društvo bh. nogometa, gdje im je mjesto. Dolazim sa puno entuzijazma.

NN: Postoje li možda ambicije o stvaranju evropske Slobode?

BLAŽEVIĆ: Nećemo preskakati stvari i raspaljivati ražanj dok je zec u šumi. Ko preskače taj vrat slomi, a ja to ne želim. Istina je da predsjednik i gradonačelnik imaju ambiciju da u konačnici naprave klub koji će biti prezentiran u Evropi. Njih dvojica mogu i žele puno, no dajte prvo da uđemo u Premijer ligu BiH.

NN: Da li ste zbog Slobode odbili angažman u Kini?

BLAŽEVIĆ: Azijska ponuda bila je fantastična i dobra, ali treba doći do Kine. Daleko je! Taj dokument nosim u džepu i spreman sam ga pokazati svakom ko je sumnjičav. Čisto da neko ne misli da foliram, jer imam sve napismeno, a ipak sam se odlučio za Slobodu. Ja sam čovjek koji voli da radi.

NN: Kakve su Vam uslove ponudili na "Tušnju"?

BLAŽEVIĆ: Dogovor je da ću biti nagrađen ako uspijem izboriti povratak u Premijer ligu, a da vam budem iskren, tokom pregovora nismo tu nagradu ni komentirali previše, jer Ćiro u Tuzlu ne dolazi radi novca. Došao sam da radim besplatno. Jedino što ću imati plaćen boravak, i to reprezentativan, kada mi neko dođe u goste da ima gdje spavati i naravno plaćene troškove za život. Nikakvu finasijsku nadoknadu neću imati.

NN: Već se spekuliše da bi Vam mjesečna plata mogla biti 5.000 KM?

BLAŽEVIĆ: Ma 5.000 krvnih zrnaca! To su samo nagađanja, jedina istina je da ću raditi bez naknade, a o nagradi ćemo pričati kada se ostvari zacrtani cilj, i to je zapravo jedino pošteno.

NN: Kakva su Vaša očekivanja u vezi sa reprezentacijom BiH na Mundijalu?

BLAŽEVIĆ: Ja sam nepopravljivi optimist, a ovoga puta za to imam i argumente. BiH ima koncentraciju talenta i kvaliteta, koji daje za pravo velike ambicije. Ne želim mom prijatelju Safetu Sušiću stavljati neku hipoteku, ali on mora biti drugi u grupi, ako ne čak i prvi. Mislim da je logično.

NN: Koji su dometi Hrvatske?

BLAŽEVIĆ: Hrvatska će biti najmanje druga u grupi, jer će u prvoj utakmici pobijediti Brazil na otvaranju SP. Te priče o nekoj "grupi smrti" su besmislene, pogotovo jer Niko Kovač ima germanski mentalitet i zbog toga ima velike šanse da uspije s reprezentacijom.

Slučaj "Šimunić"

"Trener svih trenera" prokomentarisao je i nedavni slučaj "Šimunić".

"Ma te mi je priče puna kapa. Smatram da on nije ništa kriv. Šta on zna šta je 'za dom spremni' i koji je to...? Napravilo se da od toga afirmiraju ustaštvo kad tome daju toliki značaj", smatra Blažević.

18. klub u karijeri Miroslava - Ćire Blaževića biće tuzlanska Sloboda, a trenirao je i reprezentacije Hrvatske, BiH, Švajcarske, Irana, te U23 ekipu Kine.
17. januara Ćiro će zvanično preuzeti mjesto šefa stručnog štaba Slobode, izvršiti prozivku igrača i početi pripreme za proljetni dio sezone.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 12 jan 2014, 22:44

toliko o milionima za Ciru :lol: dusmani nek se pojedu :!:
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 12 jan 2014, 22:45

Jao majko :mrgreen:

Onaj pročitao na nekom blog.spotu, kojeg već svaki 7-godišnjak može dignuti, kolko će Čiro dobiti :lol:

Ako nekoga zanima zašto je odlučio bit ću slobodan i pretpostaviti.
Kratko i jasno, zato što je upoznao Husića...a vjerujte mi, radi se o je.benom kalibru! :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 12 jan 2014, 22:55

zlajci je napisao/la:Jao majko :mrgreen:

Onaj pročitao na nekom blog.spotu, kojeg već svaki 7-godišnjak može dignuti, kolko će Čiro dobiti :lol:

Ako nekoga zanima zašto je odlučio bit ću slobodan i pretpostaviti.
Kratko i jasno, zato što je upoznao Husića...a vjerujte mi, radi se o je.benom kalibru! :mrgreen:
Potpisujem tvoj post :mrgreen: Husic je bas yeben kalibar a to ce se vidjeti :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 12 jan 2014, 23:12

imal gdje fucka da sta napise sad mis mali mekinjas :mrgreen:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jan 2014, 23:15

nesvrstani je napisao/la:imal gdje fucka da sta napise sad mis mali mekinjas :mrgreen:
oplakah :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 12 jan 2014, 23:18

fm jam rulez 8-)

[youtube][/youtube]
tuzlanska Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 12 jan 2014, 23:30

Održana redovna skupština UG ''Prijatelji FK Sloboda''

Nedjelja, 12 Januar 2014 20:31

Share on Facebook

U subotu 11. januara u prostorijama BKC Tuzla, održana je prva redovna skupština Udruženja građana Prijatelji FK Sloboda.

Dvosatni rad Skupštine se održao po unaprijed pripremljenom i predloženom Dnevnom redu.

Izvještajni dio (pogledajte Izvještaj) su predstavili predsjednik Udruženja i član Nadzornog odbora Udruženja. U sastav Skupštine su predloženi i prihvaćeni novi članovi Udruženja koji su se svojim radom istakli u proteklom periodu.

Prema Dnevnom redu djelimično je izmijenjen sastav Upravnog odbora, a sa ciljem bržeg i efikasnijeg rada. Upravni odbor čine: Miralem Suman, Nermin Čolić, Amir Azapagić, Samir Cipurković, Aleksandar Jović, Eldar Bajrić, Josip Duspara, Eldar Jusufović, Adnan Krdžalić, Emir Sejranić i Peđa Pepić.

Skupština je razmatrala prijedloge predstavnika Udruženja u organima FK Sloboda Tuzla, te su prijedlozi jednoglasno prihvaćeni. Tako da su kandidati za predstavnike Udruženja u organima FK Sloboda Tuzla sljedeći:

Skupština: Amir Azapagić, Samir Cipurković, Emir Sejranić, Aleksandar Jović i Adnan Krdžalić.

Upravni odbor: Nermin Čolić

Nadzorni odbor: Zlatan Begić

Skupština je u svom radu razmatrala i usvojila fokuse Udruženja za naredni period planiranja između kojih se izdvajaju mjesečna druženja članova, nastavak podrške i pomoći za FK Sloboda Tuzla, prihvaćanje novih članova te uspostavljanje prostorija Udruženja.

Također je istaknuto da se rad Udruženja zasniva na jakom jedinstvu članova među kojima vlada veliko međusobno poštovanje i povjerenje. Sve odluke Skupštine su donesene jednoglasno, a kompletan Zapisnik sa Skupštine će biti objavljen na stranici Udruženja u toku naredne sedmice.

U neformalnom dijelu Skupštine je prikupljena novčana pomoć za člana Udruženja Mirzu Karača koji se priprema za Evropsko prvenstvo u Brazilskoj Jiu Jitsu koje će se održati krajem mjeseca u Lisabonu (Portugal). (Sa vjerom u Slobodu, UG Prijatelji FK Sloboda)
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 12 jan 2014, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 12 jan 2014, 23:32

Covjek radi dzaba, samo za premiju ako ude i placeni troskovi, ovdje pricaju o neko sracuna pola miljona za polusezonu :lol: :lol: , pa 4000 eura, sve ulaznice i sponzorski ugovori :lol: :lol: :lol: isto koda je Azmir debil, cim sam to citao znao sam da su gluposti, jer svako ko je slusao Azmira poslije poraza od Branitelj zna da covjek nije budala i da nece bacat pare dzaba, radi strpljivo i zeli da vidi rezultate svog rada. Pa koda bi covjek zaradio milione i da je budaletina da baca pare. Svasta na ovom forumu, haj ja kad sam procjenjivo barem sam bio realana pa sam rekao nema preko 5000KM 100%. :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 jan 2014, 23:36

Jel moze neko postavit link, il poslat u poruci sliku novog grba al u png formatu, znaci bez pozadile, i u sto boljoj rezoluciji.

Zahvaljujem.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 jan 2014, 00:01

Ovako da vas pitam, da li neko zna o dolasku Mujkića, nama opet ??
Pozz iz Gračanice

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 jan 2014, 00:05

tesko je naci dobrog napadaca nevjerujem da ce otici od nas,mujke je od onih koji cine kostur ekipe,
ionako nemamo neki izbor napadaca,ali nikada se nezna
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 13 jan 2014, 00:06

U nas se po čaršiji priča da će se Mujkić vraća nama.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 13 jan 2014, 00:09

GracanicaAA je napisao/la:U nas se po čaršiji priča da će se Mujkić vraća nama.
Eto vam Mujka i onako cete nam 3 boda dati u Gracanici :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 13 jan 2014, 00:10

moguce je,ako sloboda dovede adekvatne zamjene,pustice ga,zasada nije dosao nijedan napadac,nevjerujem da ce se odreci jedinog napadaca pored plakala,ali ko ce znati sta azmir ima u glavi,i koga su u planu dovesti..
sve je moguce,znace se sve za par dana,poslije prozivke
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.