amin! yebo kladu, nek Damir ide daljesuhakrpa je napisao/la:A sta ako Hajek preda i bude kvota 1?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Damir je konacno odradio jedan kvalitetan psihicki mec (bemelmans) i pokazao da i u tom segmentu napreduje, takoder ni motiva mu nije nedostajalo (publika, novac, AU , historijski uspjeh itd). Treba se zaista istaci da je imao ogromnu dozu srece prilikom ovog zrijebanja jer dobio je najlakseg protivnika od onih sto je mogao dobiti realno a i u improvizanom 2. kolu gdje je morao dobiti nekog nosioca on je dobio 32. znaci po rankingu najlosijeg i svakako nekog sa kime moze igrati definitivno. Sad je samo na njemu da tu srecu pretvori u najveci uspjek bh tenisa i da nas ucini ponosnim i obraduje citavu naciju . Sretno veceras 
hahaha, baš.. ona noć nezaboravna, strim na jednoj strani, chat na drugoj.. pa prati vamo mirzu prati vamo džumija hahahaVirtu4l je napisao/la:Šteta što Brooklyn ne igra večeras, baš su Mirza i Damir bili luda kombinacija ovih dana u sitne sate, jedan tuče Džejmsa drugi Bemelmansa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Damire sretno. Ja odoh spavati a ti se idi pripremaj i obraduj sve nas.
Konacno da docekamo da neko igra u finalnom turniru na grand slamu.
prognoziram rezultat: Dzumhur - Hajek 5:7 6:4 6:3 6:1.
Ove sedmice sam druga sto znaci Damir se moze pratiti veceras. Samo jos da ove hanume zavrse mec sto prije pa da Damke izadje ranije na teren!

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 12 jan 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
koje trebe igraju prije Dzumija?
15.10.2013.
Historiju pišu sportisti,a ne kladoholičarisuhakrpa je napisao/la:A sta ako Hajek preda i bude kvota 1?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Women's Singles - Round 1Kaunas je napisao/la:koje trebe igraju prije Dzumija?
Pauline Parmentier (FRA)
vs.
Karolina Pliskova (CZE)
...
Men's Singles - Round 1
Jan Hajek (CZE)
vs.
Damir Dzumhur (BIH)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Joj ovoga gore, hiljadu postova za mjesec dana. Mislim da je to rekord foruma.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mojne brate da gubi set, valja to preziviti.anel77 je napisao/la:Damire sretno. Ja odoh spavati a ti se idi pripremaj i obraduj sve nas.
- legenda reala
- Kontakt:
haj da vidimo kolko će nas biti 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hocel bit' barem neki tekstualni prenos ako ništa više?
15.10.2013.
Evo i ja da se pridruzim ovdje, da nas je vise.. Al ne bih da ne moram tj. da ne moram uciti za ispite...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
legenda reala je napisao/la:haj da vidimo kolko će nas biti

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
jooj kako se blizi mec sve veca nervoza me dere nezz kako je kod vas 
na kojem terenu igra damir?
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
nadam se da ci biti na jednom od ovih
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
Damir igra na terenu 10. Ostaje nam bet365.dino-92 je napisao/la:na kojem terenu igra damir?
evo i ja se pridruzujem.....gleda li se koji drugi mec kod damir ne pocne 
<333 CFC & GSW <333
- anelbavarac
- Kontakt:
Bice ovo jos jedna besana noc,ali nema veze,valjda nas bude sto vise 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.