EDIT:Evo spominju ga na ES 2 ovaj komentator ga hvali i čestita mu i kaže kako je ovo fenomenalan rezultat te da je šteta što ga nećemo moci gledat
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Osjecam se kao da ja igram.Nervozan sam 
EDIT:Evo spominju ga na ES 2 ovaj komentator ga hvali i čestita mu i kaže kako je ovo fenomenalan rezultat te da je šteta što ga nećemo moci gledat
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 13 jan 2014, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Damir prijavljen za Challenger u Heilbronnu. Trenutno je cetrnaesta alternativa. gledam kako da ubijem vrijeme 
Gledat ce mo ga akoBogda protiv zagrepcanina/hercegovca u drugom kolu!samocelik je napisao/la:Osjecam se kao da ja igram.Nervozan sam
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
lucif3R666
- Kontakt:
danas sam s basicem pricao oko ovog meca , kaze da bi trebao dzumi pobijedit , ovaj samo igrao kvale dohe i nije se proslavio , cak i vuce povredu , ako kaze basic da dzumi uzima onda i ja kazem 
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Sta se moze pratiti na bet365?BegAx je napisao/la:Damir igra na terenu 10. Ostaje nam bet365.dino-92 je napisao/la:na kojem terenu igra damir?
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
nadam se da ci biti na jednom od ovih
Da se upišem.
Pojest će nas nervoza,ali nema veze. Da nas Damir aBd obraduje.
Pojest će nas nervoza,ali nema veze. Da nas Damir aBd obraduje.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Ma live score, nema prenosa.Chuckie je napisao/la:Sta se moze pratiti na bet365?BegAx je napisao/la:Damir igra na terenu 10. Ostaje nam bet365.dino-92 je napisao/la:na kojem terenu igra damir?
vidim upravo eurosport pocinje u 1 sat prenose sa terena: rod laver, margaret, 2, 3, 6 i 8
nadam se da ci biti na jednom od ovih
Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
jbg prvi put na grand slamu i ne moze se gledat uzivo,al moci ce protiv Ive...vodi ova mala 5:0 samo nek pozuri nervozan sam
Šta je s njim? Kotrlja li se lopta?lucif3R666 je napisao/la:danas sam s basicem pricao oko ovog meca , kaze da bi trebao dzumi pobijedit , ovaj samo igrao kvale dohe i nije se proslavio , cak i vuce povredu , ako kaze basic da dzumi uzima onda i ja kazem
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
e jbt prvi put na grand slamu i ne moze se gledat...ova skoro uzela set sad ce to brzo
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
garant joj neko radi u wta, na lijepe oči joj sigurno nisu dali, vidi je matere tisajo10 je napisao/la:Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
#Ynwa
dobro bi bilo kad bi ivo pobijedio dodiga, mogo bi dzumi makar do TB-ova 
- anelbavarac
- Kontakt:
Pišulja vec uzela set, mogao bi Damir prije vremena na teren 
- Consigliere
- Kontakt:
Ne moze prije 02:30
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Hahaha, jest vala neka zrtva al etoLiverpool. YNWA je napisao/la:garant joj neko radi u wta, na lijepe oči joj sigurno nisu dali, vidi je matere tisajo10 je napisao/la:Ma ova francuskinja je dobila WC za MD tako da sam se potajno i nadao da ce je cehinja dokrajcit brzo. Dobro je pocela, 4-0. Mogli bi mi ranije da Damira docekamo.Liverpool. YNWA je napisao/la:dobro je pa je ova pliškova navalila ko budala, brzo će ovo završit
- Evolution87
- Kontakt:
Sretno Damire, ne vjerujem da cu moci gledati mec.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.