NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: NFL
Ja ću ko Ditka udarit' kontru svima, Patsi po meni idu dalje.
E Manning vs Brady slijedece hefte, nismo ih odavno gledali u PO.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Čestitam fanovima Manninga, pošto ja mislim niko ne navija za Denver
pogotovo Edinu valjda Manning napokon izjednači negativan omjer u playoffu sad je 10-11
Sljedeće hefte monstruozne tekme Hawksi protiv mojih Ninersa nadam se pobjedi mada ona odbrana Hawksa jede malu djecu ne možeš yarda osvojiti ali imamo Kapa i samo hrabro!Denver -Patriots
biće svega ja mislim, Brady je 2-1 u playoffu protiv Manninga, odbrane su tu negdje mala prednost Denverovoj, napad isto na strani Denvera, ali Edelman se razvio u nenormalnu životinju, Blount, Amendola samo da se ne povrijedi u tunelu
, onda ona dvojica novajlija wide recivera ako nisu povrijeđeni nisam upratio i na kraju bad man Tomica
Jedva čekam da vidim i Tomicu i Manninga kako padaju sami od sebe kad se džep ruši jer im se počnu priviđati aždahe, duhovi i džini kad ih hvataju, ne do Bog da potrče dva yarda 
Grbavica naš je Hram!!!
Kako majstor iscuri sat
kakva 2 pasa da rijesi ovaj San Diego, igrali onoliko koliko im potrebno, svi zdravi, odlicno, iduce sedmice ispoljiti bijes na Patsima
Valjda nece dropati bas ovoliko WR-ovi Denvera.
EDIT: River, pa bas zato sto padaju i ne mogu potrcat 2 yarda ce jedan od njih uzeti SB ove godine, a ne oni RB QB iz NFC-a koji ce zavrsit kao RG3 i Vick i koje izvlace uzasno lude odbrane, a u Manningovim godinama ce bit na samrti
EDIT: River, pa bas zato sto padaju i ne mogu potrcat 2 yarda ce jedan od njih uzeti SB ove godine, a ne oni RB QB iz NFC-a koji ce zavrsit kao RG3 i Vick i koje izvlace uzasno lude odbrane, a u Manningovim godinama ce bit na samrti
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 13 jan 2014, 02:09, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ja sam rekao svoje mišljenje o RGIII, on je precjenjen po meni, Kapernik je za njega primarijus fudbala, i pametno i racionalno trči kad vidi da ima prostora,kao večeras kad je postigao TD, a ne k'o ona mazga ide na trojicu pa ga poklope za tristo kila gdje neće biti povrijeđen, ja mislim da u utakmici Denver- Patriots pobjeđuje ona ekipa čiji QB pretrči više od 2 yardaEdin TM87 je napisao/la:Kako majstor iscuri satkakva 2 pasa da rijesi ovaj San Diego, igrali onoliko koliko im potrebno, svi zdravi, odlicno, iduce sedmice ispoljiti bijes na Patsima
![]()
EDIT: River, pa bas zato sto padaju i ne mogu potrcat 2 yarda ce jedan od njih uzeti SB ove godine, a ne oni RB QB iz NFC-a koji ce zavrsit kao RG3 i koje izvlace uzasno lude odbrane, a u Manningovim godinama ce bit na samrti
Grbavica naš je Hram!!!
Work, cestitam na pobjedi 
Manning mora dobiti tekmu iduce hefte, napokon ima jacu ekipu od Bradya, ima domaci teren, samo treba da nastavi da radi ovo sto je radio do sad, jer je ubjedljivo najbolji QB ove sezone, ne bi trebalo biti greske.
Manning mora dobiti tekmu iduce hefte, napokon ima jacu ekipu od Bradya, ima domaci teren, samo treba da nastavi da radi ovo sto je radio do sad, jer je ubjedljivo najbolji QB ove sezone, ne bi trebalo biti greske.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hoces reci da nije Manning imao bolje recivere od Tomice prije?..bogami onaj trio u Coltsima je bio betonEdin TM87 je napisao/la:Work, cestitam na pobjedi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Edin TM87 je napisao/la:Work, cestitam na pobjedi
Samo da recieveri budu koncentrisaniji, mada će im biti i lakše, pass coverage Chargersa u ovom playoffu je bio odličan.
Bill je možda mislio trčati, ali kako su ništeni Chargersi sinoć, vjrovatno promijeni plan.
Bojim se samo lopti iza sejftija, još me mori ona lopta Flaca prošle godine.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad nema izgovora, ako ne dobije nek' se rokne kiflomEdin TM87 je napisao/la: Manning mora dobiti tekmu iduce hefte
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
ako manning ovo izgubi onda je sve jasno, za sva vremena!
Valda Peyton nece podleci pritisku ss.ba forumasa tbt

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Brooks pomislio da je Polamalu 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bgmi veći pritisak su njegovi mediji iz Denvera napraviliRaul_64 je napisao/la:Valda Peyton nece podleci pritisku ss.ba forumasa tbt
I ne vidim zašto sa ovakvom ekipom koju ima ne bi pobjeda bila nešto što je potpuno očekivano
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Valda je sklonio neki iznad glave za sad fifi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Bgmi veći pritisak su njegovi mediji iz Denvera napraviliRaul_64 je napisao/la:Valda Peyton nece podleci pritisku ss.ba forumasa tbt
I ne vidim zašto sa ovakvom ekipom koju ima ne bi pobjeda bila nešto što je potpuno očekivano
ti i ovdje u revers jinx modu -.-
Peyton je favorit zbog terena i trenutnih rostera,zdravih igraca.
Al nemoj sad pravit od Patsa teske underdoge , jer to sa Belicekom nikad nece biti.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Payton je favorit zato što je najbolji QB svih vremena, kratko i jasno.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Samo se nadam da u SB-u necemo gledati duel 49ers - Patriots, jer po prikazanom u posljednje tri godine ni jedna od ove dvije ekipe nije zasluzila da izgubi tu utakmicu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
I ja se nadam da necu to gledat jer ne znam koji su mi "drazi"amerosm je napisao/la:Samo se nadam da u SB-u necemo gledati duel 49ers - Patriots, jer po prikazanom u posljednje tri godine ni jedna od ove dvije ekipe nije zasluzila da izgubi tu utakmicu.
RIP CITY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Postaje mi trademark taj jinxRaul_64 je napisao/la: ti i ovdje u revers jinx modu -.-
Ma dobro, ne volim baš svoditi ovaj sport na jednog čovjeka jer, već sam raspravljao o tome na ovoj temi, to nije Peyton vs Brady, već Denver i Elway koji je složio odličnu ekipu, protiv Patsa i njihove filozofije od koje se ne odstupaRaul_64 je napisao/la:Peyton je favorit zbog terena i trenutnih rostera,zdravih igraca.
Al nemoj sad pravit od Patsa teske underdoge , jer to sa Belicekom nikad nece biti.
Dakle Broncosi su u prednosti, kako zbog toga što su domaćini, tako i zbog toga jer su okružili Peytona boljim (i zdravijim) igračima. Jedina prednost Patsa je pored terena, a to je BB
A ja (i vjerujem većina navijača Patsa) sam lično zadovoljan sa ovom sezonom, bez obzira na ishod te tekme
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
RiverPlate
- Kontakt:
work je napisao/la:Payton je favorit zato što je najbolji QB svih vremena, kratko i jasno.
Montana i Brady pa tek on!
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.