BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
SVAKA ČAST MAJSTORE NAŠ! 
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ma dobija ovo Damir bez problema a vec drugo kolo bi mogao kuci jer Ivo je predobar na travi
Zadnja izmjena: denisov, dana/u 01 jul 2017, 01:05, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Moglo bi se i odspavat večeras.
Svaka mu dalasamirr je napisao/la:Evo komentator na ES kaze Dzumhur briljiraevo hvali Dzumhura, a hvalim ga i ja kad ima dva brejka
Bravo!!
Neću više da gledam, nije zanimljivo...
Pa šta radi čoek
Pa šta radi čoek
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
U mene je posao, ne skolasuhakrpa je napisao/la:Ma ebo potpis, trazit cu profu kasnije....ajde DamireeePapastathopoulos je napisao/la:Isti sam, al boli me cosakAsharaK je napisao/la:Moram ustat u 7 i baš me boli tuki za to
Brejkk![]()
AsharaK je napisao/la:Nabaci bratePapastathopoulos je napisao/la:Isti sam, al boli me cosakAsharaK je napisao/la:Moram ustat u 7 i baš me boli tuki za to
Brejkk
4:1
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
AKo ga nastima, ja mu gaChuckie je napisao/la:Stima stream sa kengurima.sudac92 je napisao/la:Izgubi se lucifer!
Max Allegri
Idemo bez izgubljenog seta,Dodig nemasta traziti iduce kolo.. 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
BREAKKK
Evo i komentator ES2 mu cestita

Evo i komentator ES2 mu cestita
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
znaš šta je najgore, što poslije ovoga rijetko ko će moći i zaspatDukeOfWellington je napisao/la:Moglo bi se i odspavat večeras.
#Ynwa
Ma kakav posao. Sutra uzimam slobodan dan.
Ma kao Rafter
Samo gazi majstore.
Ma kao Rafter
Samo gazi majstore.
ima li ikakve sanse da protiv dodiga bude stream kakav
sad ce ovaj staronja predat
+1DukeOfWellington je napisao/la:Moglo bi se i odspavat večeras.
Ako preda yebat ću mu sve, 1,6 kvota 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
A koji sam ja peh, gledam kec! A evo gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Spominje damira ponovo !Fecox je napisao/la:BREAKKK
Evo i komentator ES2 mu cestita![]()
Max Allegri
Koji kralj komentator na ES kaće moguć je Bosanski duel u drugom kolu

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.