NEMA KAMERE na terenu na kojem igra Damir, zato nema live stream-a.Idimidodjimi je napisao/la:Ubi brasno Damke a linka ne mogu naci evo sat vremena
Biće protiv Dodiga.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
NEMA KAMERE na terenu na kojem igra Damir, zato nema live stream-a.Idimidodjimi je napisao/la:Ubi brasno Damke a linka ne mogu naci evo sat vremena
Sace link samo dok velid spaho uspostavi stream.Idimidodjimi je napisao/la:Ubi brasno Damke a linka ne mogu naci evo sat vremena
arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
MajstorijaDukeOfWellington je napisao/la:E moj Damire, čovjek ti na svoj servis uzima gem
sevap je...DukeOfWellington je napisao/la:E moj Damire, čovjek ti na svoj servis uzima gem
Ma ne zna se ni za drugo kolo, jer previse je terena, a premalo ih je pokriveno kamerama !edohz je napisao/la:Bar će pružiti dobar otpor Dodigu koji da se nelažemo u meč sa Damirom ulazi kao apsolutni favorit.
Šteta što nema prijenosa ali eto bar ćemo ga gledati u drugom kolu a i to je nešto
Nemaju kenguri $$$ za kameru ba.Idimidodjimi je napisao/la:arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
Nema linka care, ja se na glavu okrenuo evo sat vremena trazim i pratim na live rezultat.
**** ti nase BH televizijske kuce, prvi puta covjek na velikom turniru, i to nas najveci uspjeh i njih to ne zanima da prenose. Fuj mamu im poganu....

nemere imati kad nema kamare na terenu...nemere to bez kablaIdimidodjimi je napisao/la:arsengunner je napisao/la:imali neko link kakav barem da kraj upratim
Nema linka care, ja se na glavu okrenuo evo sat vremena trazim i pratim na live rezultat.
**** ti nase BH televizijske kuce, prvi puta covjek na velikom turniru, i to nas najveci uspjeh i njih to ne zanima da prenose. Fuj mamu im poganu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.