Laku noć, dobri ljudi.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
sudac92 je napisao/la:Kakav meč!!![]()
![]()
Ponos države!!
Kad su naši našibali Srbe poslije tekme?JoeCelt je napisao/la:Bice kao Delic vs Djokovic prije nekoliko godina
joj kraljumirzatele je napisao/la:joj ove konjuh na es2 joj pise dole KONJ![]()
pa udaji se jadna ne bila
Aminanelbavarac je napisao/la:„Gospodaru, molim Te za dobro za koje Te je molio i Tvoj poslanik Muhammed, a utječem Ti se od zla od kojeg Ti se utjecao Tvoj poslanik Muhammed. Ti si onaj od Kojeg se traži pomoć i Tvoja pomoć je dovoljna. Samo su u Tebe snaga i moć.”
Amin.
BROWN UZEO DODIGA,DAMIR UZEO BROWNA,KARLOVIC UZEO BERDIHA,DODIG UZEO KARLOVICA I DZUMHUR CE ONDA SVIJU NJIHsudac92 je napisao/la:Kad je Dodiga mogao dobiti Brown što ne bi i Damir.
Samo na pobjedu!!![]()
Pa roki moj, nece valjda ici na nerijesenosudac92 je napisao/la:Kad je Dodiga mogao dobiti Brown što ne bi i Damir.
Samo na pobjedu!!![]()
Ward na Queensu dvaput servir'o za meč i imao dvije meč lopte protiv Dodiga, a tada nije bio ni TOP 200 igrač.sudac92 je napisao/la:Kad je Dodiga mogao dobiti Brown što ne bi i Damir.
Samo na pobjedu!!![]()
mislis za 24 h igraju ?? e sigurno ce da bude prenos , radi dodiga , jer je nosioc , ako kojim slucajem ne bude , role moj i jos par napravit ce stream od ponijet ce laptop i kameru rekao je , sad mobitel baterija otisla brzoJoeCelt je napisao/la:Sutra 17:00 Damir Dzumhur - Ivan Dodig / Bosna protiv Hercegovine?(ako Damir nije iz Konjica?!)
Sarajlija je DamirJoeCelt je napisao/la:Sutra 17:00 Damir Dzumhur - Ivan Dodig / Bosna protiv Hercegovine?(ako Damir nije iz Konjica?!)
Mislio sam na to da se ne predaje i udje u meč maksimalno motivisan,a to mora biti poslije ovakvog meča.TakozvaniDijasporac je napisao/la:Pa roki moj, nece valjda ici na nerijesenosudac92 je napisao/la:Kad je Dodiga mogao dobiti Brown što ne bi i Damir.
Samo na pobjedu!!![]()
Da, prekosutra igrajuDukeOfWellington je napisao/la:Nema šanse da će se igrat sutra išta od drugog kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.