FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Halalite moja greska.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne znam da li je iko igrao ovu igricu,al' ima nas i tu.Jedan od najljepših golova u Evropi.

Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001
Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio
- bistrikboy
- Kontakt:
Dobili smo 90k kao i svi te jos 200k za projekat gdje su mogli aplicirati svi klubovi koji igraju euro takmicenja,Greda je vec naveo kakvu namjenu imaju te pare,prskalice,svlacionice,prostor za novinare i krov na zapadu...champions1921 je napisao/la:Nego bila je i prica da smo mi od UEFA-e dobili jos nekih par stotina hiljada KM za stadion mimo ovih o kojima Greda prica.. Hoće li biti sta od toga??
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pa zar nije BLAGODAT, što nam se ono malo zapada urušilobistrikboy je napisao/la:Dobili smo 90k kao i svi te jos 200k za projekat gdje su mogli aplicirati svi klubovi koji igraju euro takmicenja,Greda je vec naveo kakvu namjenu imaju te pare,prskalice,svlacionice,prostor za novinare i krov na zapadu...champions1921 je napisao/la:Nego bila je i prica da smo mi od UEFA-e dobili jos nekih par stotina hiljada KM za stadion mimo ovih o kojima Greda prica.. Hoće li biti sta od toga??

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda cekaju da se srusi i jug i sjever pa da ga prave,ko zna...avlami97 je napisao/la:Pa zar nije BLAGODAT, što nam se ono malo zapada urušilobistrikboy je napisao/la:Dobili smo 90k kao i svi te jos 200k za projekat gdje su mogli aplicirati svi klubovi koji igraju euro takmicenja,Greda je vec naveo kakvu namjenu imaju te pare,prskalice,svlacionice,prostor za novinare i krov na zapadu...champions1921 je napisao/la:Nego bila je i prica da smo mi od UEFA-e dobili jos nekih par stotina hiljada KM za stadion mimo ovih o kojima Greda prica.. Hoće li biti sta od toga??![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- SarajlijaTM
Ni snjeg ne pada s neba, a ne pare. Odakle za novi stadion?
Ko god je upratio pricu oko ovih 230000 km, jasno mu je da se stadion pokusava usminkati za evropu...
Zivi bili pa vidjeli
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ko god je upratio pricu oko ovih 230000 km, jasno mu je da se stadion pokusava usminkati za evropu...
Zivi bili pa vidjeli
- bistrikboy
- Kontakt:
Mi ne mozemo dobiti licencu za euro takmicenja ni u snu,nemamo parkinga,sigurnosnih kamera,sobu za prvu pomoc,prilaze stadionu,wc itd.SarajlijaTM je napisao/la:Ni snjeg ne pada s neba, a ne pare. Odakle za novi stadion?
Zivi bili pa vidjeli

Ipak svi žive za dan da evropsku gledaju na Grbavici. Muka mi je više od tute, ni zvuka, ni komfora, treba mi dvogled da vidim teren, a o onim mrežama nema potrebe ni da govorim.
A mislim da bi se sa tih 230000 moglo malo ušminkati, i prodati muda pod bubrege, nekako izmoliti licencu. Bar jednom.
A mislim da bi se sa tih 230000 moglo malo ušminkati, i prodati muda pod bubrege, nekako izmoliti licencu. Bar jednom.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Sa tim parama, nema sanse...Peterski je napisao/la:Ipak svi žive za dan da evropsku gledaju na Grbavici. Muka mi je više od tute, ni zvuka, ni komfora, treba mi dvogled da vidim teren, a o onim mrežama nema potrebe ni da govorim.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
Parking loris i iza istoka, onaj dzip sa video nadzorom kad igra mlada reprezentacija sto bude na terenu zadovoljava. Sobe za prvu pomoć i ostale se mogu osposobiti, a zapad za loze. Nista nije nemoguce, a sve se to pokusava izgleda...bistrikboy je napisao/la:Mi ne mozemo dobiti licencu za euro takmicenja ni u snu,nemamo parkinga,sigurnosnih kamera,sobu za prvu pomoc,prilaze stadionu,wc itd.SarajlijaTM je napisao/la:Ni snjeg ne pada s neba, a ne pare. Odakle za novi stadion?
Zivi bili pa vidjeli
Nama ni milion ne bi pomogao da je osposobimo za evropu, previse stvari je potrebno realno. I kad bi osposobili zapad i sjever, jug i istok ne bi nikada dobili dozvolu. A kako da igramo evropu sa nekih 6 000 gledalaca.
-
- Kontakt:
Odličan intervju sa Gredom. Iskreno sve mi se sviđa što je rekao. Prvi put da otvoreno neko priča o svemu. I za direktora je spomenuto šta je problem a to je da je Đelo radio više posao sekretara.TO je ono o čemu sam ja pričao da se kod nas u klubu ne zna šta ko radi i koliko uopšte treba ljudi za nešto. Sad će to Greda srediti. Mora se znati opis svakog radnog mjesta. Iz ovoga se može vidjeti da su Žujo i ostali koji su bili zaduženi za finansije digli ruke od svega u 2012-oj ali dobro je da je to sad izmireno osim tih nagrada i bonusa igračima. Čovjek je rekao sve ono što nas je interesovalo (mada ne bi trebalo) skoro do u detalj.
JOš jedna stvar a tiče se Gojaka koju sam zaboravio a to sam isto pisao i kad je Hajradinović otišao od njih a to je da će Olimpic vjerovatno pustiti GOjaka vrlo brzo. Šta rade? Uzmu igrača i potpišu profi ugovor. Naknada je za domaće klubove manja mislim upola nego za inostrane, tako da umjesto 100.000 strani klub sa kojim već Gojak ima neki dogovor ili mandžerska agencija plati lupam 70.000 Olimpicu on od toga 50.000 Želji i dobro i jednima i drugima a naguzili Želju. Tako vjerovatno rade i sa drugim igračima pa vjerovatno i zbog toga mnogo igrača profura kroz klub. Inače što bi pustili malog Harisa kad su mogli uzeti više da su ga forsirali.
JOš jedna stvar a tiče se Gojaka koju sam zaboravio a to sam isto pisao i kad je Hajradinović otišao od njih a to je da će Olimpic vjerovatno pustiti GOjaka vrlo brzo. Šta rade? Uzmu igrača i potpišu profi ugovor. Naknada je za domaće klubove manja mislim upola nego za inostrane, tako da umjesto 100.000 strani klub sa kojim već Gojak ima neki dogovor ili mandžerska agencija plati lupam 70.000 Olimpicu on od toga 50.000 Želji i dobro i jednima i drugima a naguzili Želju. Tako vjerovatno rade i sa drugim igračima pa vjerovatno i zbog toga mnogo igrača profura kroz klub. Inače što bi pustili malog Harisa kad su mogli uzeti više da su ga forsirali.
- champions1921
Re: Odg: FK Željezničar
Izvini, možda sam ja pogrešno shvatio ali mislim da je ova cifra koju Greda pominje od 230000 ustvari 90000 eura od UEFA-e plus 50 milja od općine a mislim da smo i pored toga dobili 200 milja za koje su aplicirali klubovi koji igraju Evropu.. Možda grijesim..bistrikboy je napisao/la:Dobili smo 90k kao i svi te jos 200k za projekat gdje su mogli aplicirati svi klubovi koji igraju euro takmicenja,Greda je vec naveo kakvu namjenu imaju te pare,prskalice,svlacionice,prostor za novinare i krov na zapadu...champions1921 je napisao/la:Nego bila je i prica da smo mi od UEFA-e dobili jos nekih par stotina hiljada KM za stadion mimo ovih o kojima Greda prica.. Hoće li biti sta od toga??
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
To je cika Hasim Durmo zivi na malti kod skole, i nije mu otac. Covjek je dao interviju za Zeljo TV, vidi i uvjeri sePeterski je napisao/la:Evo i ja da se javim.
Prvo što me zanima, ko je čovjek kojem Hodžić uvijek otrči da ga zagrli kada postigne gol?
A drugo, navodno je ovaj momak u nekom kontaktu sa Željom. Radi se o desnom beku (najbolji u Crnoj Gori), mlad i traži izlaz prema zapaduZna li neko nešto više?
https://www.youtube.com/watch?v=HT-fAOxmNtA
https://www.youtube.com/watch?v=uLS_GLrul9Y
Znam, imamo desnih bekova na bacanje, fali nam lijevi, ali ovog je šteta pustiti iz ruku.

Željezničar Za Život Cijeli ...
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Moja i Tvoja BOSNA!
POTPIS !
Zahvaljujem. Čovjek je svaku utakmicu dole pod onom strehom, ljeto zima sunce mjesec, uvijek!darkangel54 je napisao/la: To je cika Hasim Durmo zivi na malti kod skole, i nije mu otac. Covjek je dao interviju za Zeljo TV, vidi i uvjeri se
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Gredić gost na tvsa 20.00h.
-
- Kontakt:
SAHM: Veliko druženje sa Amarom Osimom od 19 sati
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veliko-dru ... sati/7760/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-veliko-dru ... sati/7760/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
dosadila ova pauza...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Gredić na TVSA - jasan, precizan, koncizan. Sa stavom. Zna šta hoće i može. Zna šta neće. Gredić - pravi predsjednik. Nadam se da će ovako nastaviti i u budućnosti. Svaka čast. Bez dlake na jeziku.
Dobar intervju.
Dobar intervju.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.