Teško jerane, ako Daso rekne nema predaje, onda nemafukara87 je napisao/la:Eto vam Mujka i onako cete nam 3 boda dati u GracaniciGracanicaAA je napisao/la:U nas se po čaršiji priča da će se Mujkić vraća nama.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ako puste mujku stvarno nisu normalni...momak je sasvim solidno odigrao polusezonu i ujedno je jedini napadac...nece se valjda na ovog malog iz sarajeva oslonit za cijelu polusezonu 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma doci ce sigurno jos najmanje 2-3 ofanzivna igraca kad Ciro vidi koliko ovi ustvari ne znaju...mi smo rijesili odbranu na nivou PL, ali u vezni red i napad smo dobili samo Husejnbasica, Plakala i Stanu, a Stana sam nije dosta da nauci one sifre sa sredine terena kako se gradi igra..Spomenko Bosnjak, jedno dobro krilo i klasni napadac nama trebaju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
wienultras
- Kontakt:
na ovu ekipu,dodati jednog veznog,i licno bi volio viditi tosunovica i mujku u spicu,na ekipu iz jesenjeg dijela,bila bi premija,plus ciro,i to je to 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
wienultras
- Kontakt:
izgleda da je husejbasic dobio raskid ugovora,nema posudbe,potpisace ugovor sa nama
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Prvo Ciro nigdje ne ide da radi iz ljubavi njega intetesuju samo debeli novci.
Drugo Ciro je soumen i sigurno gledajuci marketinsku szranu da je to dobar potez.
Trece Ciro ima 78 godina i vec je stari dedo koji sigurno nema sportskog motiva nego samo finansijskog i trebace mu strucni i dobri pomocnici da rade sa ekipom.Ne sumnjam da ce on znati izabrati kvalitetne pomocnike.Slusajuci ovih dana mnoge Tuzlake koji nisu bili na utakmicama 15 godina da namjeravaju ponovo poceti dolaziti na Tusanj i to samo zbog Cire.Siguran sam da ce posjeta na Tusnju biti zadovoljavajuca i da ce se mnogi vratiti i bodriti Slobodu.Kako cemo rezultatski proci to niko ne moze prognozirati ali se nadajmo da uz dobra pojacanja mozemo do PL.
Drugo Ciro je soumen i sigurno gledajuci marketinsku szranu da je to dobar potez.
Trece Ciro ima 78 godina i vec je stari dedo koji sigurno nema sportskog motiva nego samo finansijskog i trebace mu strucni i dobri pomocnici da rade sa ekipom.Ne sumnjam da ce on znati izabrati kvalitetne pomocnike.Slusajuci ovih dana mnoge Tuzlake koji nisu bili na utakmicama 15 godina da namjeravaju ponovo poceti dolaziti na Tusanj i to samo zbog Cire.Siguran sam da ce posjeta na Tusnju biti zadovoljavajuca i da ce se mnogi vratiti i bodriti Slobodu.Kako cemo rezultatski proci to niko ne moze prognozirati ali se nadajmo da uz dobra pojacanja mozemo do PL.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo ga oglasio se.Cikita123 je napisao/la:Prvo Ciro nigdje ne ide da radi iz ljubavi njega intetesuju samo debeli novci.
Procitajte sve njegove postove, a procitaj i ti. Sve ce se samo kazati.
Kliknite na link i sve ce vam biti jasno.
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 7&sr=posts
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ja pak mislim da ce sam Ciro biti dovoljan motiv igracima da grizu i daju svoj maksimum, a obzirom na pojacanja mislim da ce imati sta i dati. A posjecenost ce sigurno biti barem duplo veca. Ipak je trener Slobode Ciro (soumen) koji je bio treci na svijetu, a i nas bivsi selektor koji je napravio sadasnju repku uz jos malu Papetovu doradu. Kad im Ciro pocne psovati mame, nane i ostale clanove uze i sire familije ima da igraju ko ludiCikita123 je napisao/la:Prvo Ciro nigdje ne ide da radi iz ljubavi njega intetesuju samo debeli novci.
Sto se tice Cirinih primanja... Ja vjerujem da je sve ovako kako covjek kaze, ali isto tako vjerujem da ce Sloboda na njega trositi mjesecno oko 5000 km. Pa njegov smjestaj, rezije, hrana (vecerice po hotelima), skupa pica, cigarete, odjevanje, obuvanje i ne znam sta jos. Vjerovatno ce svi njegovi troskovi ici na racun Slobode (moja pretpostavka). A onda naravno i nagrada na kraju ako se plasira u PL od par stotina hiljada km.
Slazem se da ce igraci grist uz samu pojavu cire, al tu treba bit oprezan jer se je ekipa dosta promijenila i dok se to uigra da se neko od konkurenata ne odlijepi..... uz sve to sto kazete da ce igraci grist to znaci i da ce protivnicki igraci isto tako grist a tribine gdje sloboda dolazi takodje ce biti pune.....budimo_realni je napisao/la:Ja pak mislim da ce sam Ciro biti dovoljan motiv igracima da grizu i daju svoj maksimum, a obzirom na pojacanja mislim da ce imati sta i dati. A posjecenost ce sigurno biti barem duplo veca. Ipak je trener Slobode Ciro (soumen) koji je bio treci na svijetu, a i nas bivsi selektor koji je napravio sadasnju repku uz jos malu Papetovu doradu. Kad im Ciro pocne psovati mame, nane i ostale clanove uze i sire familije ima da igraju ko ludiCikita123 je napisao/la:Prvo Ciro nigdje ne ide da radi iz ljubavi njega intetesuju samo debeli novci.
Sto se tice Cirinih primanja... Ja vjerujem da je sve ovako kako covjek kaze, ali isto tako vjerujem da ce Sloboda na njega trositi mjesecno oko 5000 km. Pa njegov smjestaj, rezije, hrana (vecerice po hotelima), skupa pica, cigarete, odjevanje, obuvanje i ne znam sta jos. Vjerovatno ce svi njegovi troskovi ici na racun Slobode (moja pretpostavka). A onda naravno i nagrada na kraju ako se plasira u PL od par stotina hiljada km.
A sto se tice primanja, nebi me to cudilo jer kad je reprezentaciju vodio imo je neku manju platu al je zato dobio oko 70% od svakog markentiskog ugovora potpisanog u njegovom periodu
- Probisvjet
- Kontakt:
Godine uspjeha i neuspjeha FK Sloboda
2014 -? Šta vi mislite?
2012 - Ispadanje iz Premijer Lige poslije 43 godine
2009 - Finalisti Kupa Bosne i Hercegovine
2008 - Finalisti Kupa Bosne i Hercegovine
2004 - UEFA Intertoto Kup
2003 - UEFA Intertoto Kup
2000 - Finalisti Kupa Bosne i Hercegovine
1998 - Finalisti Kupa Bosne i Hercegovine
1995 - Finalisti Kupa Bosne i Hercegovine
1984 - Osvajaci Rapan Kupa
1977 - Plasman u Kup UEFA
1971 - Osvajaci Kupa prvoligaša, Finalisti Kupa Maršala Tita
1968 - Pobjednici Jugoslavenske druge Lige 1968. godine.
1959 - Pobjednici Jugoslavenske druge Lige 1959. godine.
1919 - Osnovano: 1919
2014 -? Šta vi mislite?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
budimo_realni
- Kontakt:
13 uspjeha i jedan neuspjeh. treba to malo izjednaciti... Znaci 2014 neuspjehProbisvjet je napisao/la:Godine uspjeha i neuspjeha FK Sloboda
2014 -? Šta vi mislite?
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa budimo realni da je Slobodi mjesto u vrhu BH fudbala, ne umanjujuci pritom ostale klubove kao Jedinstvo, Rudar, Bratstvo, Radnicki, Gradinu... Ako odemo ove godine u PL ova liga ce biti mnogo rasterecenija sto se tice ulaganja. Mislim da je glupo sada parirati sa Slobodom i potrositi silne pare za ulazak u PL. Treba pametno sacekati slijedecu sezonu i sa manje ulaganja traziti veci rang.budimo_realni je napisao/la:13 uspjeha i jedan neuspjeh. treba to malo izjednaciti... Znaci 2014 neuspjehProbisvjet je napisao/la:Godine uspjeha i neuspjeha FK Sloboda
2014 -? Šta vi mislite?
1919 - Osnovano: 1919. Salu na stranu. Mislim da Sloboda ulazi u PL. Ne bi se ulagale tolike pare da, vjerovatno, nema nekog signala i iz vrha da Sloboda treba uci. Vjerovatno su se sve kockice poslozile pa se i Vasi probudili da uloze neke pare, ako ne bude sve "predizborna kampanja" jer ove godine opci izbori pa se i na taj nacin privlace biraci
.
Postovanje svima, al' SLoboda skracenje PL treba docekati u PL. To je misljenje i nekih ljudi iz saveza.
2014 -? Šta vi mislite? Pobjednici Prve Federalne lige BiHProbisvjet je napisao/la:Godine uspjeha i neuspjeha FK Sloboda
2014 -? Šta vi mislite?
1981 - Četvrto mjesto u Prvoj Saveznoj ligi
1977 - Treče mjesto u Prvoj Saveznoj ligi, Plasman u Kup UEFA
1968 - Pobjednici Drugoplasirani Jugoslavenske druge Lige Druge Savezne lige 1968. godine. te kroz doigravanje izborili nastup u Prvoj Saveznoj ligi
1959 - Pobjednici Jugoslavenske druge Lige Druge Savezne lige 1959. godine.
1958 - Drugoplasirani Druge Zonske A lige
1955 - Pobjednici Prve lige BiH
tuzlanska Sloboda
Sloboda je svoje najbolje rezultate napravila sa trenerima koji nisu iz Tuzle....Josip Mico Duvancic (1971. pobjednik Kupa prvoligaša Jugoslavije i finalisti Kupa Maršala Tita iste godine) i Djordje Gerum ( trece mjesto u prvenstvu Jugoslavije 1977 g.)
Ciro ce se zaljubiti u nasu malu carsiju kao i mnogi drugi.
Svaka cast Azmiru, covjek je zaista pokazao dosljednost i volju, nesto na sto od njegovih prethodnika nismo bili navikli.
Svaka cast Azmiru, covjek je zaista pokazao dosljednost i volju, nesto na sto od njegovih prethodnika nismo bili navikli.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- Probisvjet
- Kontakt:
Blažević je najavio da će na pripreme koje startaju 17. januara vjerovatno otići u Poreč.
Kao i druge velike ekipe.
Zelena laguna je najčešće odredište nogometaša. U tom se turističkom naselju nalaze četiri travnata nogometna igrališta, od kojih jedno s umjetnom travom, poligon za trening vratara, svlačionice i sanitarije za igrače. Dva igrališta imaju rasvjetu, a nalaze se tristotinjak metara od grijane sportske dvorane Intersport centar, u kojem je igralište s parketnom podlogom te ima i tribine s 850 mjesta. U okolnim se mjestima nalazi još nekoliko travnatih nogometnih igrališta. Osim domaćih i europskih prvoligaških klubova, hrvatska reprezentacija redovito je na pripremama u Poreču prije velikih natjecanja, a nedavno je grad ugostio i tim južnokorejskog prvoligaša.

Restoran nudi posjetiteljima švedski stol za sva tri obroka. No posjetitelji hotela mogu jesti i piti koliko žele tijekom cijelog dana od 11,00 h - 23.30 h uz bazen.
Struktura soba: jednokrevetne, dvokrevetne.
Uvjeti za treniranje: Intersport dvorana i teretana nalaze se 50 metara od hotela. Nogometni tereni nalaze se 100 metara od hotela.
Dodatni sadržaji: vanjski bazeni, mini golf, tenis, squash, ronjenje, jedrenje.
Kao i druge velike ekipe.
Zelena laguna je najčešće odredište nogometaša. U tom se turističkom naselju nalaze četiri travnata nogometna igrališta, od kojih jedno s umjetnom travom, poligon za trening vratara, svlačionice i sanitarije za igrače. Dva igrališta imaju rasvjetu, a nalaze se tristotinjak metara od grijane sportske dvorane Intersport centar, u kojem je igralište s parketnom podlogom te ima i tribine s 850 mjesta. U okolnim se mjestima nalazi još nekoliko travnatih nogometnih igrališta. Osim domaćih i europskih prvoligaških klubova, hrvatska reprezentacija redovito je na pripremama u Poreču prije velikih natjecanja, a nedavno je grad ugostio i tim južnokorejskog prvoligaša.

Restoran nudi posjetiteljima švedski stol za sva tri obroka. No posjetitelji hotela mogu jesti i piti koliko žele tijekom cijelog dana od 11,00 h - 23.30 h uz bazen.
Struktura soba: jednokrevetne, dvokrevetne.
Uvjeti za treniranje: Intersport dvorana i teretana nalaze se 50 metara od hotela. Nogometni tereni nalaze se 100 metara od hotela.
Dodatni sadržaji: vanjski bazeni, mini golf, tenis, squash, ronjenje, jedrenje.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dok ne dodju nova pojacanja malo o onima koji su dosli.
[youtube][/youtube]
Ciro o seksu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ciro o seksu.
[youtube][/youtube]
Btw, za one koji ne znaju mi u Poreću i njegovom "susjedstvu"Probisvjet je napisao/la:Blažević je najavio da će na pripreme koje startaju 17. januara vjerovatno otići u Poreč.![]()
tuzlanska Sloboda
Lijepo je ovo čitati za desavanja u Slobodi.Treba uložiti sve i vratiti Slobodu gdje joj i jeste mjesto.Bihaćko Jedinstvo i nije neki problem koliko Vam mogu biti problem komšije,a ima ih dosta u Prvoj ligi.Takav je to mentalitet,zapet će sa Slobodom,a pustit će Jedinstvu,žalosno al istinito.Sjećam se sezone kada je Gradina odigrala jednu od najboljih utakmica u Prvoj ligi protiv Zvijezde i uveliko doprinijela da tada ne uđemo u PL.Šta reći,sretno 
evo uskoro bi trebao i Edin Husic da potpise! on bi nam sjeo ko budali samar 
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.