Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima li neko podatak, koliko je Džeko odigrao minuta u PL Engleske (samo PL) i koliko je golova dao? Volio bih da to neko postavi. Molba. Hvala unaprijed.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Romanista10
- Kontakt:
Prije 50-tak dana sam procitao jedan jako zanimljiv clanak u ENG medijima ( ne zutim ). O Pellegriniju i njegovim planovima i sve ispada bas tako. Planovi:
1) Napraviti prepoznatljiv stil igre. Sam Pellegrini je licno potvrdio da mu je cilj napravi brzi/napadacki spanski nacin igre od noge do noge. / UCINJENO /
2) Napraviti KOSTUR EKIPE ( PRVIH 11 ) koji se nece rotirati i koji ce odigrati veliku vecinu svih vaznijih tekmi. Za razliku od Mancinija koji je imao 3,4 nezamjenljiva,ovaj trener ima oko 8,9.Objasnit cu u nastavku /UCINJENO/
3) Popraviti odnos sa bivsom Barceloninom upravom kluba, protiv koje se je Mancini zalio vise puta u medijima. Da mu poslije titule nisu obezbjedili nijedno pojacanje. Pellegrini izjavio da su u odlicnim odnosima. /UCINJENO/
4) Rezultatski ciljevi. Zavrsiti sezonu kao jedna od prve tri ekipe, probiti se u drugi krug lige prvaka i onda sta bude i JAKO BITNO uloziti maksimalan trud da se osvoje kapitalvankup ili efej kup jer City vec duze vremena govori da su mali klub sto se broja trofeja tice. A trofej je trofej. Dok Arsenalu, Chelseau, Unitedu itd. nije toliko bitan kapitalvan kup mozda ef-ej malo vise. / SKORO UCINJENO /
Zasto Pellegrini ne koristi rotaciju. Kod Mancinija su bili "sigurni" samo Hart, Kompany, Yaya, Silva i Aguero.
Za ostalih 6 pozicija se je rotiralo 12-15 igraca. Kolarov/Clichy ( 50%/50%), Zabaleta/Richards ( malo manje zbog velikog broja povreda Richardsa ), Nasri/Milner ( 60%/40%), pozicija DM ( Barry, Milner, Garcia ) , Aguero ( 80 % tekmi ), Tevez/Dzeko/Balotelli ( 40%/30%/30%). Sada je situacija potpuno drugacija. Sigurni igraci:
Hart ( osim ako ne napravi veci kiks ), Zabaleta, Kompany, Kolarov, Nasri, Fernandinho,Yaya, Silva, Aguero i Negredo. PELLEGRINI IMA POTPUNO DRUGI PRISTUP. Prva ekipa za sve vaznije tekme a druga za lakse i kupove.
Sta ja zamjerim Pellegriniju. Zamjerim mu da je Dzeku izbacio poslje prvih losih 45 min iz Prvog tima. Onda je drzao 8,9 tekmi zaredom Negreda ( koji je imao 3,4 lose tekme i nije bio zamjenjen ). I jednostavno neda Dzeki da se probije u prvi tim. Jucerasnja tekma je bila jedna od rijetkih Dzekinih sansi za to. Da ga je pustio do kraja, a Negreda zamjenio. Zasto to radi trener. Igraci koji igraju 80% utakmica razviju KONSTANTNOST. Za razliku od rotacija. Igraju sve vaznije tekme i narodski receno rastu iz utakmice u utakmicu.
Negredo je prozivio jako teske trenutke u Realu pod tim istim Pellegrinijem gdje prakticno nista nije igrao. Ovo mu je zadnja prilika ( 28 godina ) da se probije u tim SPA kao prva spica. Bori se svim silama da ostane u prvom timu i tacno zna da ga Dzeko zeli izbaciti. To da je bukvalno okruzen igracima koji pricaju SPA i suigracima iz repke mu jakoo olaksava posao, a uz sve to jos ga i trener gotivi koji ga je cak i licno doveo.
A vi se ovdje dzabe nadate da ce Dzeko vise igrati i da ko trener vidi Dzekin napredak. On se jednostavno ne uklapa u njihov glavni plan. Niko njega ne mrzi, daleko od toga. Njegova funkcija je slicna Navasovoj, Milnerovoj, Garcijinoj biti koristna zamjena kad ovih glavnih nema. Na zalost Dzeko je daleko najvece ime od ovih gore nabrojanih. Odnosno najtrazenija roba i neznam zasto mu je to potrebno ??
1) Napraviti prepoznatljiv stil igre. Sam Pellegrini je licno potvrdio da mu je cilj napravi brzi/napadacki spanski nacin igre od noge do noge. / UCINJENO /
2) Napraviti KOSTUR EKIPE ( PRVIH 11 ) koji se nece rotirati i koji ce odigrati veliku vecinu svih vaznijih tekmi. Za razliku od Mancinija koji je imao 3,4 nezamjenljiva,ovaj trener ima oko 8,9.Objasnit cu u nastavku /UCINJENO/
3) Popraviti odnos sa bivsom Barceloninom upravom kluba, protiv koje se je Mancini zalio vise puta u medijima. Da mu poslije titule nisu obezbjedili nijedno pojacanje. Pellegrini izjavio da su u odlicnim odnosima. /UCINJENO/
4) Rezultatski ciljevi. Zavrsiti sezonu kao jedna od prve tri ekipe, probiti se u drugi krug lige prvaka i onda sta bude i JAKO BITNO uloziti maksimalan trud da se osvoje kapitalvankup ili efej kup jer City vec duze vremena govori da su mali klub sto se broja trofeja tice. A trofej je trofej. Dok Arsenalu, Chelseau, Unitedu itd. nije toliko bitan kapitalvan kup mozda ef-ej malo vise. / SKORO UCINJENO /
Zasto Pellegrini ne koristi rotaciju. Kod Mancinija su bili "sigurni" samo Hart, Kompany, Yaya, Silva i Aguero.
Za ostalih 6 pozicija se je rotiralo 12-15 igraca. Kolarov/Clichy ( 50%/50%), Zabaleta/Richards ( malo manje zbog velikog broja povreda Richardsa ), Nasri/Milner ( 60%/40%), pozicija DM ( Barry, Milner, Garcia ) , Aguero ( 80 % tekmi ), Tevez/Dzeko/Balotelli ( 40%/30%/30%). Sada je situacija potpuno drugacija. Sigurni igraci:
Hart ( osim ako ne napravi veci kiks ), Zabaleta, Kompany, Kolarov, Nasri, Fernandinho,Yaya, Silva, Aguero i Negredo. PELLEGRINI IMA POTPUNO DRUGI PRISTUP. Prva ekipa za sve vaznije tekme a druga za lakse i kupove.
Sta ja zamjerim Pellegriniju. Zamjerim mu da je Dzeku izbacio poslje prvih losih 45 min iz Prvog tima. Onda je drzao 8,9 tekmi zaredom Negreda ( koji je imao 3,4 lose tekme i nije bio zamjenjen ). I jednostavno neda Dzeki da se probije u prvi tim. Jucerasnja tekma je bila jedna od rijetkih Dzekinih sansi za to. Da ga je pustio do kraja, a Negreda zamjenio. Zasto to radi trener. Igraci koji igraju 80% utakmica razviju KONSTANTNOST. Za razliku od rotacija. Igraju sve vaznije tekme i narodski receno rastu iz utakmice u utakmicu.
Negredo je prozivio jako teske trenutke u Realu pod tim istim Pellegrinijem gdje prakticno nista nije igrao. Ovo mu je zadnja prilika ( 28 godina ) da se probije u tim SPA kao prva spica. Bori se svim silama da ostane u prvom timu i tacno zna da ga Dzeko zeli izbaciti. To da je bukvalno okruzen igracima koji pricaju SPA i suigracima iz repke mu jakoo olaksava posao, a uz sve to jos ga i trener gotivi koji ga je cak i licno doveo.
A vi se ovdje dzabe nadate da ce Dzeko vise igrati i da ko trener vidi Dzekin napredak. On se jednostavno ne uklapa u njihov glavni plan. Niko njega ne mrzi, daleko od toga. Njegova funkcija je slicna Navasovoj, Milnerovoj, Garcijinoj biti koristna zamjena kad ovih glavnih nema. Na zalost Dzeko je daleko najvece ime od ovih gore nabrojanih. Odnosno najtrazenija roba i neznam zasto mu je to potrebno ??
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 13 jan 2014, 10:04, ukupno mijenjano 5 puta.
- Romanista10
- Kontakt:
Dzeko 9 starter 772 min / 5 golova /avlami97 je napisao/la:Ima li neko podatak, koliko je Džeko odigrao minuta u PL Engleske (samo PL) i koliko je golova dao? Volio bih da to neko postavi. Molba. Hvala unaprijed.
Negredo 15 starter 1263 min / 9 golova /
Za ove kupove nemam izvini. Jer to niko ziv ne vodi statistiku.
daj covjece otvori kolumnu i tu pisi koliko te volja o Pelletu, rotacijama i ostalim stvarima
ovu temu si privatizirao i covjek i da hoce ne moze da procita nista o Dzeki od tvojih teorija zavjere
ovu temu si privatizirao i covjek i da hoce ne moze da procita nista o Dzeki od tvojih teorija zavjere
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ti hoces da kazes da Pellegrini pokusava osvojiti sve? Senzacionalno..
- Romanista10
- Kontakt:
Normalno cilj mu je osvojiti cim vise. Stotinu puta je rekao da igra na 4 fronte. Mada te nesretne 4 fronte mu dodju kao melem na ranu da ovi izvan prve ekipe ( da vjerovali ili ne Pellegrini zeli izgraditi jaku prvu ekipu od kojih ce 8,9,10 igraca. Igrati/vec igraju 80 % tekmi zajedno i to mu je GLAVNI CILJ) da Dzeko i kompanija dobiju pokoje minutice. Da vrse manji pritisak zbog neigranja na njega. Proba neku drugu varijantu itd.Honorar je napisao/la:Ti hoces da kazes da Pellegrini pokusava osvojiti sve? Senzacionalno..
PRVI CILJ: biti medju prve tri u prvenstvu, stvoriti uigran prvi tim/kostur, koji ce se ciljano pojacati ( para hvala bogu ne fali ) i proci u drugi krug lige prvaka.
DRUGI CILJ: Osvojit koji od ovih **** nizerazrednih kupova ( posebno ligaski koji skoro nikome nije toliko bitan ) i probati iznenaditi onaj tim u drugom dijelu lige prvaka koji izvuku ( Barcelona ) sa namjerom da se probiju cim dalje. A svako zna da kada se jednom probijes u drugi krug, sve je moguce.
Sve je to OK i legitimno. Problem je da se Dzeko ne uklapa u taj kostur ekipe. I ne da mu se "dovoljno" sansi da se izbori. Te **** kupove koje ce odsada ponovo igrati. ( povratak Aguera ) On bi igrao i da titra muda na treningu. To da Negredo ima ugovor do 30.6.2017 a Dzeko do 30.6.2015 ( i da ce ga vjerovatno prodati sada na ljeto ) je jos jedna otezavajuca okolnost.
Ali eto najlakse je nekoga ( dobronamjernog i realnog ) proglasiti da pravi teorije zavjere i slicna sranja. U stilu ma ta zna on, ja mu kroz nogo probacivo, ma ta zna on o fudbalu,zivotu i slicna SRANJA. E u "tome" ( mahalanju, neka susjedu crkne krava ) smo svijetski prvaci bez greske. Sijemo i Hrvate i Srbe konkretno.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 13 jan 2014, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Te pokoje minutice o kojima pricas ce da budu oko 25-30 tekmi od pocetka do kraja sezone. Sta bi ti, da igra svih 70?
- Romanista10
- Kontakt:
Lijepo sam momku objasnio gore. ( dosad, PL )Honorar je napisao/la:Te pokoje minutice o kojima pricas ce da budu oko 25-30 tekmi od pocetka do kraja sezone. Sta bi ti, da igra svih 70?
Dzeko 9 starter 772 min / 5 golova /
Negredo 15 starter 1263 min / 9 golova /
Moja zelja je da Dzeko igra bar kao sto je kod Mancinija. I sto je Dzeko sam izjavio u intervjuu prije 2 mjeseca. Da igra bar svaku trecu ligasku kao starter. Dzeko je sada odigrao malo vise "ligaskih" samo zbog povrede Aguera. Negredo vec sada ima skoro 500 min vise odigranih. I imati ce ih preko 1000 na kraju sezone. Do kraja sezone sve vaznije utakmice a posebno sve derbije i utakmice protiv Barcelona ce igrati Aguero i Negredo ( koji nije individualno jaci od Dzeke. Cak je jedina vrhunska spica koja igra sa "samo" jednom nogom ) ili samo jedan od njih dvojice. Dzeko ce igrati ove **** nizerazredne kupove i pokoju manje atraktivnu ligasku svaku 4 ili 5. To jedino moze promjeniti povreda jednog od ove dvojice, suspenzija ili da na utakmicama kao juce ( koje ce biti jakooo rijetke ) zasjeni Negreda. A imao je odlicnu sansu. Brzi prvi gol. Trebao je samo igrat kao Negredo na sigurno i vrebati gol, a ne grlom u jagode ulazit u sve duele i pokupit sitnu ozljedu. Da treneru olaksa posao.
Znaci popisam se na tih 20,30 tekmi mahom kupova i protiv ekipa iz dna ljestvice. Zelim da igra prema svojim sposobnostima, kvalitetama i renomeu. A to znaci da se bar rotira kao kod proslog trenera. A ne da bude TIPICNA zamjena. Igrac sa klupe.
@Romanista10, od kad ti je radno vrijeme? Imaš li pauzu za doručak?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Zaista ubi čovjek sa svojim kilometarskim postovima. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Romanistovi tipicni postovi, izvadio Džeku na poluvremenu trece utakmice, od tad Negreda drži, Pelegrini forsira svog ljubimca, planski se ide uništiti Džeko, Navas selektivno dodaje loptu i još mnogo nebuloza kooje ponavavlja u kilometarskim postovima 5-6 puta dnevno.
Ko ono napisa da je pauk izmišljeni lim od strane ss.ba. Mislim da nije taj promašio.
Dakle, kao što je pauk izmišljeni lik tako je i ovaj romanista vjerovatno neko iz redakcije sportsport koji piše ove tekstove, ono kao good cap bad cap
. Nema drugog objašnjenja za njegove postove, ne samo na ovoj temi.
Ono što ja nikako ne mogu da shvatim je zašto bi ovakvi (ili paukovi) postovi trebali da povećaju broj klikova na ss.ba. Ja bih rekao da se tu radi o čistom amaterizmu ljudi iz redakcije. Ako već neko treba biti laŽni lik (a u gotovo svakoj redakciji postoji neko ko piše u ime navodno članova foruma....prije vremena interneta, bili su novinari koji su pisali tekstove u onim rubrikama pisma čitalaca) onda daj da to na nešto liči. Ovako kako je krenulo, ne mili ti se otvoriti ovaj forum
Dakle, kao što je pauk izmišljeni lik tako je i ovaj romanista vjerovatno neko iz redakcije sportsport koji piše ove tekstove, ono kao good cap bad cap
Ono što ja nikako ne mogu da shvatim je zašto bi ovakvi (ili paukovi) postovi trebali da povećaju broj klikova na ss.ba. Ja bih rekao da se tu radi o čistom amaterizmu ljudi iz redakcije. Ako već neko treba biti laŽni lik (a u gotovo svakoj redakciji postoji neko ko piše u ime navodno članova foruma....prije vremena interneta, bili su novinari koji su pisali tekstove u onim rubrikama pisma čitalaca) onda daj da to na nešto liči. Ovako kako je krenulo, ne mili ti se otvoriti ovaj forum
- Romanista10
- Kontakt:
Nije meni raja do dugih postova niti me to cini sretnim. Ja sam samo iznio moja zapazanja koja su malo opsirnija i nemogu se uvijek napisati u par recenica. Nemam namjeru ponavljati duge postove ako je to nekome vazno. Ja da sam na mjestu pojedinaca ovdje radije bi komentarisao sadrzinu a ne duzinu posta. Koji imaju itekako istine u sebi. Te su daleko od izmisljenih ili napuhanih informacije. Sve informacije ( podaci ) su istinite. Naravno nikada se nemoze biti 100% siguran sta je u glavi drugog covjeka, Pellegrinija. Ali djela govore vise od rijeci. A njegova su djela da je dosad dao Negredu mnogoo jacu priliku ( i nije ga mijenjo poslije prve greske kao Dzeku, i igrao mu je cak poslije par losih tekmi u udarnom timu ) da se izbori za standardnog prvotimca nego Dzeki. Kako, zasto nemam namjeru ponavljati.
Niko sretniji od mene da ja grijesim i da je Pellegrini imao neki tajni plan kako ce cijelu polusezonu uigravati Aguera/Negreda a onda ce odjednom u drugom dijelu sezone poceti Dzeku/Aguera kao udarni tandem. Niko tada nebi bio sretniji od mene, vjerujte mi.
Niko sretniji od mene da ja grijesim i da je Pellegrini imao neki tajni plan kako ce cijelu polusezonu uigravati Aguera/Negreda a onda ce odjednom u drugom dijelu sezone poceti Dzeku/Aguera kao udarni tandem. Niko tada nebi bio sretniji od mene, vjerujte mi.
- Romanista10
- Kontakt:
Nemam nista sa redakcijom vjeruj mi. A zasto pisem jer mi je zao gledati kako si nas najbolji napadac sjebava karijeru a moze igrati u 95% timova u udarnom timu. I neznam kada cemo opet imati ovakvog napadace ove kvalitete. Zato mi nije zao odvojiti neko vrijeme i objasniti neke stvari. A i boli me jer znam ako bi Dzeko dobio minutazu kao Negredo dosada nebi bio nista gori ( golovi ) ni rezultati tima. Negredo ne pravi razliku on je samo saraf u timu. Razliku prave Silva, Yaya, Fernandinho, i Nasri - OFANZIVNO NAJJACI VEZNI RED NA PLANETI. I Aguero jedan od TOP 5 napadaca svijeta.gost je napisao/la: Ko ono napisa da je pauk izmišljeni lim od strane ss.ba. Mislim da nije taj promašio. Dakle, kao što je pauk izmišljeni lik tako je i ovaj romanista vjerovatno neko iz redakcije sportsport koji piše ove tekstove, ono kao good cap bad cap. Nema drugog objašnjenja za njegove postove, ne samo na ovoj temi. Ono što ja nikako ne mogu da shvatim je zašto bi ovakvi (ili paukovi) postovi trebali da povećaju broj klikova na ss.ba.
Izvini jarane vjerovatno si mislio Good cop vs Bad cop ( ane good cap - bad cap ).
Covjek (@Romanista) je u 90% stvari u pravu...i ja sam davno pisao kako je negredo startao 6,7 uzastopnih tekmi u PL, a od toga je katastrofalno odigrao makar njih 3, makar...a opet bi narednu poceo u prvoj postavi...jednostavno dupli arsini postoje i to je to...
A oni koji su pisali da je dzeko lijen, ovakav, onakav, evo edin im je odgovorio u ovih par utakmica kakav je...i to se uvijek pisalo, edinu treba samo povjerenje, da ga se pusti da igra, a on ce uvijek uzvratiti na ovakav nacin, kako to cini od bayerna...
Debili ce uvijek pisati negativno o njemu, na osnovu loseg jednog ili dva poluvremena, i onih 10ak minuta koje dobije kada udje s klupe...pa messi tada ne bi napravio razliku...
zato i ne komentarisem cesto...jer debilima je dzaba pisati,..ne vide dalje od nosa...zasto onda trositi rijeci...
a i ti @ROMANISTA...dzaba se mucis...jer oni su i gluhi i slijepi i ne razumiju...
A oni koji su pisali da je dzeko lijen, ovakav, onakav, evo edin im je odgovorio u ovih par utakmica kakav je...i to se uvijek pisalo, edinu treba samo povjerenje, da ga se pusti da igra, a on ce uvijek uzvratiti na ovakav nacin, kako to cini od bayerna...
Debili ce uvijek pisati negativno o njemu, na osnovu loseg jednog ili dva poluvremena, i onih 10ak minuta koje dobije kada udje s klupe...pa messi tada ne bi napravio razliku...
zato i ne komentarisem cesto...jer debilima je dzaba pisati,..ne vide dalje od nosa...zasto onda trositi rijeci...
a i ti @ROMANISTA...dzaba se mucis...jer oni su i gluhi i slijepi i ne razumiju...
e, fala ti đe čuo i ne čuo za ovu ispravkuRomanista10 je napisao/la: Izvini jarane vjerovatno si mislio Good cop vs Bad cop ( ane good cap - bad cap ).
Al ne vjerujem ti da nemaš veze sa redakcijom....
jarane smori ti...i ko si ti da objasnjavas, neki strucnjak nogometni usavrseni, vodio 10 klubova engleske PL, spanske primere, neku reprezentaciju na SP, stucni sportski komentator SKY-a..ko si brate pa da solis pamet i ubijas u pojam, pa ne moze se od tvojih postova nista drugo procitati...nemas ti blage veze osim teorija zavjera u tvojoj nebuloznoj glaviRomanista10 je napisao/la:Nemam nista sa redakcijom vjeruj mi. A zasto pisem jer mi je zao gledati kako si nas najbolji napadac sjebava karijeru a moze igrati u 95% timova u udarnom timu. I neznam kada cemo opet imati ovakvog napadace ove kvalitete. Zato mi nije zao odvojiti neko vrijeme i objasniti neke stvari. A i boli me jer znam ako bi Dzeko dobio minutazu kao Negredo dosada nebi bio nista gori ( golovi ) ni rezultati tima. Negredo ne pravi razliku on je samo saraf u timu. Razliku prave Silva, Yaya, Fernandinho, i Nasri - OFANZIVNO NAJJACI VEZNI RED NA PLANETI. I Aguero jedan od TOP 5 napadaca svijeta.gost je napisao/la: Ko ono napisa da je pauk izmišljeni lim od strane ss.ba. Mislim da nije taj promašio. Dakle, kao što je pauk izmišljeni lik tako je i ovaj romanista vjerovatno neko iz redakcije sportsport koji piše ove tekstove, ono kao good cap bad cap. Nema drugog objašnjenja za njegove postove, ne samo na ovoj temi. Ono što ja nikako ne mogu da shvatim je zašto bi ovakvi (ili paukovi) postovi trebali da povećaju broj klikova na ss.ba.
Izvini jarane vjerovatno si mislio Good cop vs Bad cop ( ane good cap - bad cap ).
- Romanista10
- Kontakt:
Hvala ti jarane. Samo ne mogu da vjerujem da vecina ne/ne zeli da razumije. Nije mu dao 6,7 nego tacno 8 PL utakmica zaredom. Od kojih 3 gostujuce nije postigao ni jedan jedini gol i nije ga zamjenio. Raja ne razumije da ako se Dzeko nebi povrjedio jucer, da bi Pellegrini opet izvadio Dzeku oko 60-65 min a ne Negreda. Mada je Dzeko tu tekmu bio bolji. Neka se samo zapitaju zasto ?? Odgovor je ne ne mrzi trener Dzeku. Nego zeli da izgradi udarni tim, koji ce se uigravati i igrati SVE jace utakmice. Sta je tu tesko za razumjeti ?? Dzeko ako bi dao 2,3 gola juce poceo bi da grize imao bi jedan gol manje od Negreda i stvarao bi nemir u ekipi. Moguce posljedice nemir u ekipi i losija forma Negreda zbog pritiska. Tako razmisljaju treneri ljudi dragi. A posebno ako jednoga ( Dzeku ) namjeravaju vjerovatno prodati za 6 mjeseci a drugi ce biti tu jos 3 godine minimalno.hurem je napisao/la:Covjek (@Romanista) je u 90% stvari u pravu...i ja sam davno pisao kako je negredo startao 6,7 uzastopnih tekmi u PL, a od toga je katastrofalno odigrao makar njih 3, makar...a opet bi narednu poceo u prvoj postavi...jednostavno dupli arsini postoje i to je to...
Udarni tim se zna:
HART; ZABALETA, KOMPANY, NASTASIC/DEMICHELIS, KOLAROV; SILVA, YAYA, FERNANDINHO, NASRI, AGUERO i NEGREDO. / to je Pellegrinijev DREAM TEAM /.
Dzeko, Navas, Milner i ostali su samo da zamjene glavne zvjezde. A jedan Mancini je znao Balonju kao 4 napadaca ubaciti da igra derbi utakmice. E vidite TO je vec bila rotacija.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 13 jan 2014, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Romanista10
- Kontakt:
Lakse momak sa uvredama. Mislim da se poslije 20 tekmi moze donijeti neki zakljucak. A koliko ja poznajem ili nepoznajem fudbal i te lige to je moja licna stvar niti se hvalim sa tim.Sluzbenik je napisao/la:
jarane
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.