FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 13 jan 2014, 15:54

anelbavarac je napisao/la:Danas druga prijateljska utakmica protiv Kuwait SC.
Mec pocinje od 16h.
" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 16:00

gerdmuller je napisao/la:
anelbavarac je napisao/la:Danas druga prijateljska utakmica protiv Kuwait SC.
Mec pocinje od 16h.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Starke - Martínez, Mandžukić, Shaqiri, Rafinha, Pizarro, Boateng (K), Contento, Schöpf, Hojbjerg, Sallahi

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 jan 2014, 16:05

SCENA UTAKMICE ovo dodirivanje nosevima ovih domaćih zvaničnika i domaće ekipe :lol: :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2014, 17:04

Oni koji su gledali prvo poluvrijeme su vjerovatno, odnosno nadam se da su shvatili zbog cega ce Lewa biti upgrade u odnosu na Mandzu. Danas je to Pizzaro a za pola godine ce biti puno mladji, brzi, poletniji Lewandovski.

Javi na stoperu definitivno ne ide, previse je los u zatvaranju i situacijama 1 na 1 protiv malo brzeg igraca.

Inace vodimo golom Pizzara iako je mogo biti jos pogodaka i sa jedne i sa druge strane.

Rogerinho u redovima Kuvajta, zvjerka. :o
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 17:33

Prvo poluvrijeme smo odigrali loše pogotovo zadnja linija, svi su redom ispadali Martinez prespor za stopera nadam se da ga Pep više neće gurati na ovu poziciju.

Evo sad ih cjepamo sa merakom. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2014, 18:04

Nije bilo golova dok nije usla prava ekipa. :mrgreen:

Green se jednostavno mora forsirati, jer bi iz svog omladinskog pogona mogli stvroriti novog Riberya.

Takodjer su Hojbjerg i Weiser pokazali da se na njih treba racunati, pogotovo Danac koji je odigrao svih 90 minuta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 13 jan 2014, 18:14

Sljedeca zrtva Salzburg(subota 16:00) :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 18:18

KLOPP: "Jupp Heynckes won all these titles and he deserves the award. He's my favourite."

HEYNCKES: "There are three fantastic players and they all deserve the award, so let's see who gets it."
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jan 2014, 18:32

Omerbavarac je napisao/la:Oni koji su gledali prvo poluvrijeme su vjerovatno, odnosno nadam se da su shvatili zbog cega ce Lewa biti upgrade u odnosu na Mandzu. Danas je to Pizzaro a za pola godine ce biti puno mladji, brzi, poletniji Lewandovski.

Javi na stoperu definitivno ne ide, previse je los u zatvaranju i situacijama 1 na 1 protiv malo brzeg igraca.

Inace vodimo golom Pizzara iako je mogo biti jos pogodaka i sa jedne i sa druge strane.

Rogerinho u redovima Kuvajta, zvjerka. :o
Slažem se sa svime.... Manđo je odličan ali ipak za malo, malo drugačiji stil nogometa nego ovaj Guardiolin... Ovako je Lewa definitivno poboljšanje u napadu... Iako bih želio da Manđukić ostane jer ima utakmica gdje bi nam bio jako potreban ( vidi finale Lige Prvaka - dakle najveća utakmica sezone ) mišljenja sam da će ipak potražiti drugi klub.

Javi je protiv Kuwaita pokazao da ne može na stoperu a kamoli tek protiv jačih......

Što se tiče tekme, nije mjerilo dakako ali kombinatorika je na prvi pogled još brža i tečnija nego jesenas... Trolist Gotze - Kroos - Thiago je melem za oči.... Kad se takvi majstori skupe na malom prostoru jednostavno je užitak gledati ih kako barataju sa loptom..... Po meni sve posebni igrači kakvih nema baš na svakom uglu.... Stoga mi je samim time još draže da ih imamo u ekipi.

Jbt, mi kupimo Gotzea i svi smo izvan sebe od sreće i to je fenomenalan potez ali ljudi dragi moram reći da je Thiago takva klasetina od igrača da je to strašno... Kakav je to majstor... Strašno ga gotivim... Jednostavno mi se sviđa njegov nogomet i lakoća kojom igra. Ali ono, Gotze pa još i Thiago..... ;) :) :D :D :D :D :D

I da, oni što kažu ne treba nam više pojačanja nisu u pravu.... Pojačanja su uvijek potrebna iz više razloga: zasićenje pojedinih igrača se rješava dolaskom novih igrača, vidjeli smo i širinu kadra najesen koja je nužna ako želiš biti u vrhu na 3 fronta, naravno tu je i kvaliteta novih igrača koji imaju ono što traži Pep za razliku od trenutnih igrača, sam Jupp je rekao da su potrebna svakog ljeta dva nova igrača a stari lisac dobro zna što govori itd........

Stoga igrači kao što su Mata uvijek su dobrodošli... Ne mora biti nužno on dakako ali zna se da Pep traži niske i brze igrače i da će takve i kupovati jer su mu isti potrebni za njegovu filozofiju.

Hojbjerg dobar, Weiser dobar, Green dobar i svi redom imaju potencijala ali za njih bolje da idu na posudbu barem 2 godine jer realno jeste da se neće naigrati u ovoj momčadi. Dakle, krucijalno je za njihov razvoj da skupljaju iskustvo na posudbama.

E to je dobra tekma u subotu, baš me zanima da li Kampl može protiv najjačih...

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jan 2014, 19:14

Neuer najbolji golman, Lahm u najboljoj ekipi bas kao i Ribery, Jupp najbolji trener jos samo RIBERY kao najbolji igrac i da se zaokruzi cijela sezona!!!
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 13 jan 2014, 20:04

Nista za Ribery-aa, Cristi je uzeo nagradu, ja mu od srca cestitam nek nije seljak iz Katalonije samo
Stern des Südens

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 jan 2014, 20:06

Cristina dobi nagradu pu pu.:D Zaslužio je Ronaldo broj golova govori sve

ALi nema veze Bilale Ti i dalje osvajaj važnije trofeje sa najboljim timom na svijetom

Mia San Bilal

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 13 jan 2014, 20:08

Ruku na srce, Ronaldo je bolji igrač i zaslužio je ovu nagradu. Zaslužio ju je i prošle godine, no eto...

Danas visoka pobjeda, prvo poluvrijeme dosta propusta pozadi, nadam se da će se to popraviti i da Martinez neće igrati stopera. Ribery zna i sam koliko vrijedi, nadam se da ga ovo neće malo 'oboriti' psihički, iako mislim da će on iz svega ovoga izaći još jači, još bolji!

PS

Bolje imati najbolji tim na svijetu, nego najboljeg igrača na svijetu! Pozdrav.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 13 jan 2014, 20:41

Mislim da ne treba previše davatu paznje ovoj zlatnoj loptii smio bi se kladiti po svoju godišnju platu da ce i u sljedećem izboru biti Ronaldo i mesi bez obzira osvojili oni nesto ili ne mada mi je zao frenka malo al titule koje su mnogo važnije su u našem vlasnistvu
joj hamo vidi mu glave

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 20:42

Ribery je znao da je izgubio u utrci za zlatnu loptu jos onda kada je produzen rok za glasovanje..
Daleko bilo da ga ovo moze izbaciti iz takta jer ovo je ocekivano ;)
Sve u svemu drago mi je da je konacno bio u top tri, gdje mu je i bilo mjesto 8-) a on vec i ima individualnu nagradu za najboljeg igraca Evrope i treba biti zadovoljan ;)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 jan 2014, 20:47

Bilo je lijepo gledati jendog igraca Bayerna u ovakvom izboru, na ovakvoj ceremoniji. Steta sto Fronck nije uzeo ZL, ali nije ni mogao pored svega sto se desavalo u zadnje vrijeme. Nek pakuje kofere i nazad na trening jer njega uskoro ocekuju vrlo vazne stvari sa Bayernom. :mrgreen:

Malo me je zacudilo to sto su se samo nasa tri igraca nasla u timu sezone, to je bas ocito da se stelilo. :D

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 21:08

Apsolutno ocekivano nagrada ide Ronaldu,to je se znalo.
Samo nek se zavrsila ta lakrdija, idemo dalje.

Sto se tice danasnje utakmice slazem se da Javi na stoperu nema sta traziti,djeluje totalno pogubljeno u vremenu i prostoru.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 13 jan 2014, 21:09

Omerbavarac je napisao/la: Malo me je zacudilo to sto su se samo nasa tri igraca nasla u timu sezone, to je bas ocito da se stelilo. :D
Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.
#miasanmia

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 21:12

schweinsteiger je napisao/la:Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.
Nece ni tada biti vise od 3-4... Ovdje nema precizno odredjenog kriterija i zato je ovo jedno golemo s****
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 13 jan 2014, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 13 jan 2014, 21:12

Oj FIFO majku ti tvoju, cuj Alves i Xavi... :lol:
Pa ne moze covjek vjerovati. :roll:

Ronaldo nek je dobio ZL, nije morao placipi*ka biti, kad fura taj arogantni stil citavu karijeru. :mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []