Kaunas je napisao/la:Xavi HERNANDEZKorinov je napisao/la:Fernandez who ?
Zlatna lopta 2013
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Zlatna lopta 2013
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
Bilal place,kuka,pravda i moli za nagradu
Plasim se da bi mogao sebi nauditi ako istu ne osvoji i tako pobjeci od kazne za aferu sa mladim mesom,.
Plasim se da bi mogao sebi nauditi ako istu ne osvoji i tako pobjeci od kazne za aferu sa mladim mesom,.
MrMuscle je napisao/la:U cemu je bolji Ribery, trofeje ne broji oni su timske nagrade, onda je i Contento bolji od C. Ronalda, ako cemo trofeje brojati...Saurman je napisao/la:U čemu, možda broju golova.?MrMuscle je napisao/la: Biti bolji od Ronalda, a on to nije bio ni prosle god., a pogotovo ne prije toga... A nesto ne vjerujem ni da ce je dobiti i u buducnosti pored Rone i Argentinca...
Dalje, po cemu je bolji Ribery, po pasovima unazad, po prodorima po strani, i tako dalje, apsolutno ne bitnim parametrima....
Ronaldo ima ne samo bolju statistiku, vec mnogostruko bolju... Dakako igraju obojica krilne pozicije, pa se moze uporedjivati... Ne znam na cemu Ribery moze graditi neki optimizam, on realno po kvaliteti nije ni medju 5-6 igraca, a ne da parira Ronaldu koji je uz midgeta najbolji, i to ubjedljivo...
Shvatite ovo je INDIVIDUALNA NAGRADA i gleda se samo sta je fudbaler uradio, a ne sta je tim uradio, onda dati i Contentu i Rafinhi po jednu Zlatnu loptu i oni su sve osvojili...
U čemu je bolji Ribery :
1.Broj asistencija
2.Veća preciznost
3.Više kreiranih šansi
4.Broj pasova i njihova uspješnost
5.Broj prekinutih akcija protivnika
Sad ćeš reći kako ovo nema veze ali u prošloj sezoni je bilo važno jer Ribery je bio najbolji kad je bilo najteže i zato je Bayern uzeo sve trofeje i zato je Ribery zaslužio ZL.
Bayern bez Riberya i sa njim u timu su dvije sasvim različite ekipe to je mogao vidjeti svako ko iole prati Bayern.
Čim u istu ravan stavljaš Riberya i Contenta vidim koliko je sati, jedan najbolji igrač kluba drugi najgori igrač kluba.Jedina poveznica što oba igraju za isti tim.
Cijeli tim je podređen Ronaldu zato po utakmici ima po 160 šuteva na gol ubjedljivo najviše u svih pet liga dok Ribery radi sasvim suprotno Francuz radi za ekipu.
Ovu ZL će vjerovatno dobiti Ronaldo jer je već odavno namješteno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- francobaresi
- Kontakt:
Onoga trenutka kad je pomjeren datum za glasanje bilo je jasno da se nešto "kuha", tako da je Cristiano vjerovatni pobjednik. Individualno je imao strašnu sezonu, a Blatter se mora iskupiti zbog onih nepromišljenih izjava.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Koji kanal?
Ovo glasanje za tim godine je poglupo. Ako se ne varam to bira sijaset neki fudbalera pa tako dobiješ Alvesa kao najboljeg desnog beka i Ramosa kao stopera i Xavija zbog nešto starijih zasluga.
Što se tiče lopte, čestitke navijačima Reala i drago mi je što je Ronaldo našao vremena da se pojavi iako znamo da mu je ovo nebitno.
Što se tiče lopte, čestitke navijačima Reala i drago mi je što je Ronaldo našao vremena da se pojavi iako znamo da mu je ovo nebitno.
Don't hate what you don't understand.
Jaooo Klopp je glavni. Kako isfura onog jednog. 
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
ESkvalitet je napisao/la:Koji kanal?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
pa Alves najbolji desni bek u samoj Barci, a kamoli na svijetu
i šta onda reci kad vidimo to
....to odmah kompromituje i ostatak tima
iako možda tamo ima igraca koji vjerovatno i zaslužuju biti u prvih 11.
i šta onda reci kad vidimo to
- suicidesquad
- Kontakt:
MrMuscle je napisao/la:U cemu je bolji Ribery, trofeje ne broji oni su timske nagrade, onda je i Contento bolji od C. Ronalda, ako cemo trofeje brojati...
Dalje, po cemu je bolji Ribery, po pasovima unazad, po prodorima po strani, i tako dalje, apsolutno ne bitnim parametrima....
Ronaldo ima ne samo bolju statistiku, vec mnogostruko bolju... Dakako igraju obojica krilne pozicije, pa se moze uporedjivati... Ne znam na cemu Ribery moze graditi neki optimizam, on realno po kvaliteti nije ni medju 5-6 igraca, a ne da parira Ronaldu koji je uz midgeta najbolji, i to ubjedljivo...
Shvatite ovo je INDIVIDUALNA NAGRADA i gleda se samo sta je fudbaler uradio, a ne sta je tim uradio, onda dati i Contentu i Rafinhi po jednu Zlatnu loptu i oni su sve osvojili...

Znaci po tebi su asistencije, igra u odbrani, centarsutevi, pas igra i broj kreiranih sansi nebitni parametri?
Najbolji igrac najbolje ekipe na svijetu i sluzbeno najbolji evropski igrac je sigurno medju 3-4 najbolja igraca na svijetu. Drugacije moze tvrditi samo neko kome su Bayern i Ribery antipaticni i ko ih ne prati dovoljno. Ribery je uvijek dobro igrao u Bayernu - pogotovo zadnje 3 godine i vazda je bio konstantan. Bayern sa Riberyem i bez njega nije isti. Bayern je i bez njega jak, ali sa njim u ekipi su mnogo jaci i ubojitiji. On je igrac koji donosi prevagu. Ribery svoj optimizam gradi na odlicnim igrama, odlicnoj statistici i 5 trofeja (od toga su 3 internacionalna) koji bi po meni trebali biti prevaga u ovakvoj situaciji - ovdje se ne radi o 1 trofeju nego 5! Meni je puno realniji izbor za najboljeg fudbalera Evrope jer tu glasaju ljudi koji su mnogo bolje upuceni u evropski fudbal i igre ova 3 fudbalera. Ribery je tada imao 36 glasa, Messi 14, a Ronaldo samo 3. A vcrs ce biti obratna situacija - Ronaldo bi trebao biti ubjedljivo prvi, Messi drugi i Ribery treci. Gdje je tu logika!?
Ako Ronaldo osvoji Zlatnu loptu nece biti nezasluzeno jer ima sjajnu godinu iza sebe, ali isto tako smatram da Ribery zasluzuje ovu nagradu i da ima dosta elemenata za istu.
Sta je uradio ?Korinov je napisao/la:Jaooo Klopp je glavni. Kako isfura onog jednog.
Nadam se da ovo nije pravih 11 jer bi opet bila komedija...
Reakcija Ronalda i Messija nakon što je Ribery rekao da je za njega Argentinac najbolji na svijetu.

15.10.2013.
Ne vjerujem da je Messi ikakav faavorit za ovu godinu, osim što je pozvan da popuni predviđeni broj kandidata.
Prava procjena je: Ronaldo 45%, Ribery 45%, Messi 10% ( a i to samo radi radi ovih egzoticnih zemalja i otoka).
Prava procjena je: Ronaldo 45%, Ribery 45%, Messi 10% ( a i to samo radi radi ovih egzoticnih zemalja i otoka).
Moze li link da pratim i ja ovo, kod mene nema na Eurosportu
u 18:30 počinjeVGS je napisao/la:Moze li link da pratim i ja ovo, kod mene nema na Eurosportu
15.10.2013.
- RickBlaine
- Kontakt:
Cristiano: "Necu lagati, normalno da zelim osvojiti nagradu", posteno.
Ronaldo ya es nuevo Balon de Oro. Vjerovatno vecina ostalih nisu znali, prva Madridova Zlatna lopta nakon 1959. kada ju je osvojio Di Stefano
Ma ti si u ovoj utrci za Ronalda. Uvijek si bio za spanjolske klubove i igrace :kava:let3 je napisao/la:Ne vjerujem da je Messi ikakav faavorit za ovu godinu, osim što je pozvan da popuni predviđeni broj kandidata.
Ronaldo ya es nuevo Balon de Oro. Vjerovatno vecina ostalih nisu znali, prva Madridova Zlatna lopta nakon 1959. kada ju je osvojio Di Stefano
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Zahvaljujem
Zeznuse me ovi sa sportsport pise u 17:30
Zeznuse me ovi sa sportsport pise u 17:30
Momak ga zagrli da se uslika ovaj pristade i taman kad je klikno Klopp se okrenu i ode, onaj gleda ko kakav levat.adnan24 je napisao/la:Sta je uradio ?Korinov je napisao/la:Jaooo Klopp je glavni. Kako isfura onog jednog.
Nadam se da ovo nije pravih 11 jer bi opet bila komedija...
Za tim godine je potrebno izbaciti Xavija, Alvesa, Ramosa i ubaciti neke druge. Ostalo je u redu.
Kakva poza Ruskinje.
(Ne bi Runaldo sina dovodio , da zna da nece dobit
)

(Ne bi Runaldo sina dovodio , da zna da nece dobit

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa pošteno od njega, nece biti nezasluženo ako uzemu ZL ove godine. Odigrao je odlicnu sezonu, nema šta.RickBlaine je napisao/la:Cristiano: "Necu lagati, normalno da zelim osvojiti nagradu", posteno.Ma ti si u ovoj utrci za Ronalda. Uvijek si bio za spanjolske klubove i igrace :kava:let3 je napisao/la:Ne vjerujem da je Messi ikakav faavorit za ovu godinu, osim što je pozvan da popuni predviđeni broj kandidata.
Samo sacekajmo zvanicnu odluku
Zapravo koji god od njih dvojice ugrabi Ballon, nece biti nezasluženo.
A dogodine zna se - opet po starom
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 1 gost.