Slabo za njega akcije rade, u kontri je spasOtelo je napisao/la:Nadam se da ce ga zatvoriti Bjelorusi pa da se prebace na njega.vendeta1921 je napisao/la:ma ovog Cupica forsiraju, njega pogledali nisuOtelo je napisao/la:Pa imate na Premieru,broji odmah.Barem meni.
Ovaj Skrtel lopte nije dirnuo do sad.
EDIT evo gaaa
Jos 3 gola i win.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- vendeta1921
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- EmirSioux89
- Kontakt:
Da pitam jel zna neko 4-5 vodi Fu protiv Trumpa jel pise bolji u 11 partija? Znaci igra se ukupno 11 partia i ko bude imo bolji skor ona dobija?EmirSioux89 je napisao/la:Ajde Trumppp! Hej ako te masima prvi put igram ovaj snuker
Manchester United!
@vandeta 2 u ovom,2 u drugom dijelu i nama dosta 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- vendeta1921
- Kontakt:
Do 6 se igraEmirSioux89 je napisao/la:Da pitam jel zna neko 4-5 vodi Fu protiv Trumpa jel pise bolji u 11 partija? Znaci igra se ukupno 11 partia i ko bude imo bolji skor ona dobija?EmirSioux89 je napisao/la:Ajde Trumppp! Hej ako te masima prvi put igram ovaj snuker

- stomaklija
- Kontakt:
Jel igra ovaj Rutenka, ne gledam uopste 

-
- Kontakt:
Igra mu brat koliko sam upratio, on ne igrastomaklija je napisao/la:Jel igra ovaj Rutenka, ne gledam uopste

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Szmal će nas ukopati što se tiče Nikčevića 

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- vendeta1921
- Kontakt:
To bi idealno biloOtelo je napisao/la:@vandeta 2 u ovom,2 u drugom dijelu i nama dosta

Dajete neko gdje mogu pratit golove igraca, hrvate gledma ne trebaju mi, al imam ovog Momira manje pa valjda ne utrpa 6 golova ebo mu pas majku
Rutenka ne igra, rekao valjda trener da ga cuva za druge dvije tekme u ovu ce ga ubacit ako bude potrebe

dajte kakav stream za Hrvatsku 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Al nismo mi te srece.
Izgleda da ce me samo on oboriti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ode Vori over hladno 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- masteRofPoker
- Kontakt:
http://cdnx.livetv.sx/webplayer2.php?t= ... =199&si=13" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:dajte kakav stream za Hrvatsku
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- vendeta1921
- Kontakt:
neceeeeeeOtelo je napisao/la:Al nismo mi te srece.

koliko je dao, meni treba da je dao barem 3emir18 je napisao/la:Ode Vori over hladno

hvala gdje čuo i ne čuo

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 13 jan 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
http://www.youtube.com/user/ehfeuro" onclick="window.open(this.href);return false;
Bez stekanja,bez gluposti :ugeek:
Jos 2 ajdeeeeeeeeeeeeeee
Bez stekanja,bez gluposti :ugeek:
Jos 2 ajdeeeeeeeeeeeeeee
Koliko je cupic zabio ? ?
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
1921 <3 !
1921 <3 !
- GazijaKalesija
- Kontakt:
2 kontre mu brani SzmalGazijaKalesija je napisao/la:Szmal će nas ukopati što se tiče Nikčevića

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
Igram Nikcevica vise, i on dvije kontre 'uhelaci'.. da je dao mogo ga lagano zaokruzit...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.