Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Roni je masina, ali kada ga je Scholsi pitao dijagonalama, a ovaj u prijemu izbacivao po dvojicu, nije za zaborava.. To su te neke predasist...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ne vrijedi ljudima objasnjavati da Real nema zadnji pas kako je Ozil otisao u Arsenal i ima jednu uspjesnu kontru u 30 utakmica,nema 3 akcije odigrane fine za oko od pocetka sezone,a ti isti tvrde da je dovodjenje Isca i prodaja Ozila bolja opcija za Real. To zasluzuju samo javno vjesanje.trxel je napisao/la:Roni je masina, ali kada ga je Scholsi pitao dijagonalama, a ovaj u prijemu izbacivao po dvojicu, nije za zaborava.. To su te neke predasist...
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Dobro druze shvatili smo.Uredu je.suhi je napisao/la:
Ne vrijedi ljudima objasnjavati da Real nema zadnji pas kako je Ozil otisao u Arsenal i ima jednu uspjesnu kontru u 30 utakmica,nema 3 akcije odigrane fine za oko od pocetka sezone,a ti isti tvrde da je dovodjenje Isca i prodaja Ozila bolja opcija za Real. To zasluzuju samo javno vjesanje.
Kakvu ovaj ramos ima stelu da ga izaberu u ovaj tim godine ,Boze sacuvaj.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Haha smiješan tim.
Los otros son tres del Bayern y hay dos del PSG. El equipo es Neuer; Alves, Ramos, Thiago Silva, Lahm; Xavi, Iniesta, Ribery; Messi, Ibra y Cristiano.
Los otros son tres del Bayern y hay dos del PSG. El equipo es Neuer; Alves, Ramos, Thiago Silva, Lahm; Xavi, Iniesta, Ribery; Messi, Ibra y Cristiano.
Ajd , sad ce poceti igrat fudbal nakon mjesec dana pauze 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A jes mu drago xD

Zasluzeno, ali ne treba ovoliko plakati, pa Roni majka mu stara... 
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna
Uglavnom cestitke
Uglavnom cestitke
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma ajd , fino vidjet da coeku toliko znacitrxel je napisao/la:Zasluzeno, ali ne treba ovoliko plakati, pa Roni majka mu stara...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ocito mu je bitnija nego tebi pismenost, razguliDesimaL je napisao/la:A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna![]()
![]()
Uglavnom cestitke
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
aaa jadan
treba mu svake godine davat kad je ovakav
treba mu svake godine davat kad je ovakav
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- tyler durden
- Kontakt:
hahahahahaLenBias je napisao/la:ocito mu je bitnija nego tebi pismenost, razguliDesimaL je napisao/la:A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna![]()
![]()
Uglavnom cestitke
Da li je sad namješteno? Uglavnom zasluzio je.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
LenBias je napisao/la:ocito mu je bitnija nego tebi pismenost, razguliDesimaL je napisao/la:A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna![]()
![]()
Uglavnom cestitke
Kad bude tvoj forum,vrlo rado cu razguliti.Do tada trpi i sutiLenBias je napisao/la:ocito mu je bitnija nego tebi pismenost, razguliDesimaL je napisao/la:A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna![]()
![]()
Uglavnom cestitke
Visca el Barça ! Mes que un club !
- RickBlaine
- Kontakt:
Ko su ti neki? I koga boli kurrac za te neke. Pogledaj njegove rijeci: "Necu lagati, naravno da bih volio da osvojim nagradu". Normalno da mu znaci, a one emocije su samo dokaz toga. Ta napokon, kome ne bi znacilo...DesimaL je napisao/la:A neki su govorili kako je njemu ova nagrada ne bitna![]()
![]()
Uglavnom cestitke
PRVA MADRIDOVA ZLATNA LOPTA NAKON 1959.!
Zadnja izmjena: RickBlaine, dana/u 13 jan 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
zasluzeno! bravo majstore
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
A boli njega 'rac za Balunom, kako da ne. 
Ajd bar sad necete dovoditi u pitanje onaj Messijev Balun iz 2010.
Ajd bar sad necete dovoditi u pitanje onaj Messijev Balun iz 2010.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.