http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... =HBM400C01" onclick="window.open(this.href);return false;madridista4ever je napisao/la:zna li neko gdje se uživo mogu pratiti utakmice i golovi igrača sa eura??
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ajd panatinaikos odvoj ga ebemu majku, morate dobit 28 razlike
majestic24 je napisao/la:Abalo granica 3,5
vase misljenje??
ja sam ga opalio over.. Svako prvenstvo me momak iznenađuje, i to traje već godinama. Životinja je tip, ima odraz kakvog se ne bi Jordan i ekipa posramili, kad se baci onako u prostor sa 7 m, nekad mi izgleda kao da ne može promašiti. Podsjeća me malo na Džombu iz najboljih dana, a svi znamo da je Mirzi prosjek bio 7-8 golova po utakmici.
Ne mora značit da je išta bitno od gore napisanog, al granica od 3,5 mi izgleda kao nešto što bi se trebalo uzeti. Rizik je prisutan, kao i kod svakog para, budimo realni. Nadam se da sam pomogao.
U desetom selu živi Antuntun!
bevanda4 je napisao/la:
ma kakav cupic i duvnjak. od njih se ocekuje da povuku, zna to i bjelorusija.. S druge strane svi će zaboraviti malog štrleka na lijevom krilu.. A granica smiješnih 3,5..
Računam na njegovih 5+ golova. Čak mi se sviđa i kvota 10,00 da će biti najbolji strijelac hrvatske. Možda uzmem na 10-ak KM
EDIT: obratite pažnju i na bicanicevih 2,5.. To bi mogao biti over. Očekuje se da ubijemo bjeloruse, tako da će tipovi poput njega dobivati više vremena na parketu.. A što je zabit 3 gola.. I mi bi mogli da odigramo 10 min više nego inače
U desetom selu živi Antuntun!
Posto ovo kljuse Vujin nece prebaciti 5,5...gledam dalje ponudu i zakljucak:
Oprezno sa Ekbergom veceras, u pripremnim tekmama nije abs bio previse raspucan ,a penale je pucao i lijevo krilo Fredrik Petersen.
Ekdahl du Rietz je jos uviejk na 3,5@1,85 (Supesport i WWin),a prema rosteru on im je jedini lijevi valnjski u ekipi, imat ce valjda dobru minutazu,a top u ruci ima...
Oprezno sa Ekbergom veceras, u pripremnim tekmama nije abs bio previse raspucan ,a penale je pucao i lijevo krilo Fredrik Petersen.
Ekdahl du Rietz je jos uviejk na 3,5@1,85 (Supesport i WWin),a prema rosteru on im je jedini lijevi valnjski u ekipi, imat ce valjda dobru minutazu,a top u ruci ima...
Dobro je imati PlanB !
Francuska:LNB
Pau-Orthez - Chalon/Saone 2 @1.95
gosti ih tuku redovno
67:81 
Pau-Orthez - Chalon/Saone 2 @1.95
gosti ih tuku redovno

Zadnja izmjena: reus3, dana/u 13 jan 2014, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
- stomaklija
- Kontakt:
35 minut već 5 komada, ako ima ko live ide ovdje i crveni. Ajmo sudijaaaaastomaklija je napisao/la:Sad u 19.00 Sampa - Udine, sudi Mazzoleni. Čovjek baš voli mahati kartonima. Zadnjih 6,7 utakmica ima 3,4 po 8 8 zutih onda piči 5,6.... Večeras granica 4,5 kvota je 1,65. Ulazi laganini.

Edit: Pa nisam ni napisao crveni za Udine

Taman uđo da ispratim crveni kad tutkuni već dobili
.

- stomaklija
- Kontakt:
Nisi džabe ušao, opali još 1 crveni. Gledam utakmicu, ako Udine ne zarade još 1, Sampa dobija sigurno. Gledam mečZodiac je napisao/la:Taman uđo da ispratim crveni kad tutkuni već dobili.

svaka cast ispratio sam ovo na popravnom sad ostale pratitistomaklija je napisao/la:35 minut već 5 komada, ako ima ko live ide ovdje i crveni. Ajmo sudijaaaaastomaklija je napisao/la:Sad u 19.00 Sampa - Udine, sudi Mazzoleni. Čovjek baš voli mahati kartonima. Zadnjih 6,7 utakmica ima 3,4 po 8 8 zutih onda piči 5,6.... Večeras granica 4,5 kvota je 1,65. Ulazi laganini.![]()
Edit: Pa nisam ni napisao crveni za Udine![]()
Nikad lakše.COYG je napisao/la:18:00 Srbija-Poljska
1X @1,55
(51,5) Under @1,85
Srbija otvara prvenstvo protiv uigranih Poljaka koji puno ulažu u rukomet većina igrača dolazi iz domaće lige (dva kluba) te su doveli novog trenera iz Njemačke. Ova prva utakmica je od velikog značaja i niko neće prosuti bodove samo tako, jer pobjednik ovog meča bi praktično osigurao prenos bodova u narednu fazu, jer je za očekivati da se niko neće vaditi protiv snažnih Francuza, dok je Rusija autsajder u grupi. Srbija prvenstvo dočekala u kompletnom timu nema povreda te je velika želja da se dobro otvori prvenstvo i sve karte se bacaju u ovaj meč. U prvih 10-15 minuta se očekuje odmjeravanje snaga i ne bi trebalo biti lakih i brzih golova, i trener Matić akcenat stavlja na odbranu i to će biti ključ ove utakmice. Očekujem igru gol za gol, biće teško odlučiće jedna lopta, jedan go, jedna odbrana. Ovaj dule sa Poljacima biće 100. jubilarni put da na golu reprezentacije stoji fantastični Darko Stanić još jedan veliki motiv našeg golmana koji uvijek oduševljava svojim partijama.
Toliko od mene ukratko, ja danas stavljam akcenat na ovu utakmicu nadam se da sam u vama pomogao.
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Dajte neki prijedlog za Svedska-Crna Gora i Francuska-Rusija ?

Svaka caststomaklija je napisao/la:Sad u 19.00 Sampa - Udine, sudi Mazzoleni. Čovjek baš voli mahati kartonima. Zadnjih 6,7 utakmica ima 3,4 po 8 8 zutih onda piči 5,6.... Večeras granica 4,5 kvota je 1,65. Ulazi laganini.

SAMO ČELIK !
- stomaklija
- Kontakt:
Svedska hendikep od 4,5. Ubiće djetinjstvo u Crnogorcima. 1,80. Sretno.Samke66 je napisao/la:Dajte neki prijedlog za Svedska-Crna Gora i Francuska-Rusija ?![]()
-
- Kontakt:
sta mislite moze li sociedad veceras ostat neporazen?? x2 kvota 1,7??
Brest-Lens X/2
@stomaklija
Posto si prosli ponedjeljak skoro sve pogodio na utakmici Rayo-Villareal, sta mislis veceras Villareal-Sociedad ?
Posto si prosli ponedjeljak skoro sve pogodio na utakmici Rayo-Villareal, sta mislis veceras Villareal-Sociedad ?

Znači Kopljar je rođen za undere do kraja prvenstva, ima da ga trpam u under samo tako,..pa ne usudi se levat opucati po golu niti u ovakvoj tekmi gdje ljudi cijelo vrijeme vode +8fixator je napisao/la:sto se tice hrvata ja bi samo ovu trojicu igrao i to ne ne svu trojicu nego odluciti:samson je napisao/la:Jel Duvnjak tako slab, da granica od 4.5 golova nije sigurna preko? Vidim, niko ga ne stavlja ..
18:00 Kopljar M.(-2,5+)-Hrv-Bje više DA @ 1.75
18:00 M. Štrlek (-3,5+) VIŠE 2 @ 1.75
18:00 I.Ćupić(-5,5+) više 2 @ 1.75
e sad ne mogu vala pisat za svu trojicu ali svaki ima objasnjenje zasto, al evo ukratko:
Kopljar igra odlicno u PSG i u LP daje 3-4 gola nije veliika margina a neke klad. su vec digle na 3,5
Strlek ima ogroman motiv nije igro proslo prvenstvo a isto odgovara mu igra preko krila.
Cupic puca sedmerce i odgovaraju mu kontre preko krila
ozbiljnih psihičkih problema dečko ima.
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Svaka cast za ekdahla 3 od 3 cojk ima u 10 minuta.PlanB je napisao/la:Posto ovo kljuse Vujin nece prebaciti 5,5...gledam dalje ponudu i zakljucak:
proslo, vec zabio 4faketowsky je napisao/la:Svaka cast za ekdahla 3 od 3 cojk ima u 10 minuta.PlanB je napisao/la:Posto ovo kljuse Vujin nece prebaciti 5,5...gledam dalje ponudu i zakljucak:

Dobro je imati PlanB !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.