Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 19 jan 2010, 00:30

szlaja je napisao/la:
calcio je napisao/la:Capellov i Papetov posao se ne razlikuje ni po cemu, jedina razlika je sto Capello ima veci fond igraca i vecu platu. Sve drugo je isto.
Cuj sve mu servirano i zna se ko ce igrati... pa zasta ce im Capello onda, mogli su nekog levata pokupiti sa ulice
Capelo sve igrace ima u jednoj ligi. I njegovo je samo da prati tu ligu i odabere najboljih 20. On je na SLATKIM mukama, za razliku od selektora BiH, koji m "izmislli" neke igrace za neke pozicije
I mi smo na gorkim mukama s tobom. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jan 2010, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 00:38

Svaka cast Papetu za njegove pametne izjave o nasim igracima! Vidi se da covjek voli svoj posao puno vise nego prijasnji selektori koji su, manje vise, radili radi licnog interesa a ne radi uspjeha reprezentacije.

PAPE SAMO NAPRIJED! 8-)

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 19 jan 2010, 00:47

Tarik14 je napisao/la:Svaka cast Papetu za njegove pametne izjave o nasim igracima! Vidi se da covjek voli svoj posao puno vise nego prijasnji selektori koji su, manje vise, radili radi licnog interesa a ne radi uspjeha reprezentacije.

PAPE SAMO NAPRIJED! 8-)
Masallah! Nemoze ti niko nista, jaci si od sudbine :D
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 19 jan 2010, 00:49

Ja se iskreno nadam, i molim Boga da ste vi upravu i da mi odemo na EURO. Nek neko porekne da nemamo igrace koji to mogu... Ako ne odemo zna se ko je krivac, savez i selektor. Imate mahanje. STOJIM IZA SVEGA RECENOG
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 00:50

bosanac723 je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Svaka cast Papetu za njegove pametne izjave o nasim igracima! Vidi se da covjek voli svoj posao puno vise nego prijasnji selektori koji su, manje vise, radili radi licnog interesa a ne radi uspjeha reprezentacije.

PAPE SAMO NAPRIJED! 8-)
Ako si dobro procitao, ovaj moj post nema nikakve veze sa mnom.

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 19 jan 2010, 00:54

Tarik14 je napisao/la:
bosanac723 je napisao/la:

PAPE SAMO NAPRIJED! 8-)
Ako si dobro procitao, ovaj moj post nema nikakve veze sa mnom.
Lazi me, lazi vjerovat cu sve.... :lol:
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

sahbaz2509
Kontakt:

Post Postao/la sahbaz2509 » 19 jan 2010, 03:20

szlaja je napisao/la:Ja se iskreno nadam, i molim Boga da ste vi upravu i da mi odemo na EURO. Nek neko porekne da nemamo igrace koji to mogu... Ako ne odemo zna se ko je krivac, savez i selektor. Imate mahanje. STOJIM IZA SVEGA RECENOG
Pa nniko nije rekao od nas a ni trener nije obecao kao neki prije njega da cemo otici na EP.Nego kao sto tarik jednostavno rece vidi se da susic otpocetka ovaj posao obavlja iz ljubavi, iskreno a ne radi nekih drugih interesa i sve sto cini , cini ono sto svaki normalan selektor cini u svijetu, obilazi svoje igrace, prati njihove igre zamislja u kakvoj formaciji cemo igrati, gdje ce kojeg igraca upotrjebiti i gdje moze jednog igraca i kojeg igraca na vise mjesta upotrjebiti.Samo evo malo poredjenje, kad si ciru vidio da radi ovo sto susic radi, jesi li vidio da je ciro bar jednog reprezentativca uzivo pogledao za vrijeme cijelog mandata?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 19 jan 2010, 03:45

sahbaz2509 je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Ja se iskreno nadam, i molim Boga da ste vi upravu i da mi odemo na EURO. Nek neko porekne da nemamo igrace koji to mogu... Ako ne odemo zna se ko je krivac, savez i selektor. Imate mahanje. STOJIM IZA SVEGA RECENOG
Pa nniko nije rekao od nas a ni trener nije obecao kao neki prije njega da cemo otici na EP.Nego kao sto tarik jednostavno rece vidi se da susic otpocetka ovaj posao obavlja iz ljubavi, iskreno a ne radi nekih drugih interesa i sve sto cini , cini ono sto svaki normalan selektor cini u svijetu, obilazi svoje igrace, prati njihove igre zamislja u kakvoj formaciji cemo igrati, gdje ce kojeg igraca upotrjebiti i gdje moze jednog igraca i kojeg igraca na vise mjesta upotrjebiti.Samo evo malo poredjenje, kad si ciru vidio da radi ovo sto susic radi, jesi li vidio da je ciro bar jednog reprezentativca uzivo pogledao za vrijeme cijelog mandata?
Ma nije se Ciro NIKAD ozbiljno zalagao oko reprezentacije tokom svog mendata. Bolje receno, nije radio svoj posao kako treba i nije nikad radio "ono sto svaki normalan selektor cini u svijetu". Lagao je novinarima, pricao je nebuloze, zvao je brojne anonimuse u reprezentaciji, konstantno je mazao oci fudbalske javnost u BIH. Oko njega se dizala previse velika euforija koja je negativno uticala na igrace. Novinari su mu birali sastav i drzali za njega izvjestaj o igracima. Naravno, posto je reprezentacija igrala sjajno, svi su sutili o tome dok se nismo oprostili od SP. Iskreno receno, nece biti vrlo tesko popraviti sve pogreske prijasnjeg selektora. Otom po tom, proslost je iza nas! Moramo gledati prema buducnost koja, kako stvari stoje, izgleda vise nego odlicna!

U svakom slucaju, Susicu treba dati maximalnu podrsku jel on to zasluzuje! 8-)

Lara
Kontakt:

Post Postao/la Lara » 19 jan 2010, 13:40

Ne trebamo sad pljuvati Ciru. Budimo malo realni, Ciro nam je bio odlican dok smo imali kakvog-takvog uspjeha. Nismo obracali paznju ili jednostavno nismo htjeli da vjerujemo u neke stvari koje je Ciro radio (snimanje filma i slicno). A onda, kada smo izgubili i zadnju nadu u barazu, ne valja nam Ciro ... ali eto davno je receno da smo mi takav narod.
A sada, kada smo dobili Susica za selektora, ne preostaje nam nista drugo nego da mu pozelimo srecu :) A ne da ga odmah osudjujemo zbog toga sto je otisao u Njemacku da gleda nase momke ... kako god, cini se da on ipak svoj posao radi s ljubavlju :)
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 19 jan 2010, 16:11

sahbaz2509 je napisao/la:
Ja nisam ni spomenuo nista lijepo o Ciri. Naprotiv, imam veoma ruzno misljenje o njemu. Cirkusant svoje vrste.

Sve u svemu, imamo zlatnu generaciju, i velika je steta da je ne iskoristimo. Bice mi veoma zao. Al u ovoj drzavi nista ne moze funkcionisat kako treba.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2010, 16:25

Kao prvo izmisljanje tople vode.
Kao drugo pametovanje i rasprdjavanje o sadasnjem selektoru.
Eto uzmi sataru i pravac djungla da dovedes Vahu iz zemlje Safari.Ali Vaha bi ti strugnuo u zemlju Tanzaniju i Tarzan a i Cita bi te naravno sprijecili u svom naumu.
Kao stosezdeset i deveto ako nemate kakvu normalnu vijest ili bas pametno o Papetu pisati.
Onda ipak probajte jos jednom za Tanzaniju .....stopat.Naravno bez satare.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 19 jan 2010, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 19 jan 2010, 16:35

Pape je najbolji

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2010, 16:10

Safet nastavio svoj posao i sinoc odgledao Spahica protiv Lensa,naravno sa tribina.
Spaha je odigrao odlicno iako im nije igrao Dzodic koji je Spahi u ekipi nesto kao Nadar u repci.
U subotu ce gledati Pjanica protiv njegovog bivseg kluba PSG.
Idemo dalje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2010, 16:16

harishp je napisao/la:Safet nastavio svoj posao i sinoc odgledao Spahica protiv Lensa,naravno sa tribina.
Spaha je odigrao odlicno iako im nije igrao Dzodic koji je Spahi u ekipi nesto kao Nadar u repci.
Idemo dalje.

bravo za papeta....ide od države do države, ide od grada do grada i ide od stadiona do stadiona da bi pogledao naše reprezentativce 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2010, 16:25

harishp je napisao/la:Safet nastavio svoj posao i sinoc odgledao Spahica protiv Lensa,naravno sa tribina.
Idemo dalje.
Mislim da je vec pogledao vise utakmica nasih igraca nego Ciro.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

99zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la 99zenicanin » 21 jan 2010, 16:25

po Ciri treba pljuvati zato sto je manipulator, lazov i dvolicnjak!!!

Drago mi je da je Susic poceo turenju po Evropi gledajuci nase reprezentativce, a ne ko neki snimao reklame za samopromidzbu!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jan 2010, 16:36

99zenicanin je napisao/la:po Ciri treba pljuvati zato sto je manipulator, lazov i dvolicnjak!!!

Drago mi je da je Susic poceo turenju po Evropi gledajuci nase reprezentativce, a ne ko neki snimao reklame za samopromidzbu!
Tako je. Samo se nadam da ce posjetit i ostale igrace, i ne samo ove najvece zvijezde. Pogotovo ove potencijalne nove igrace.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2010, 16:41

Cartman je napisao/la:
Idemo dalje.
Mislim da je vec pogledao vise utakmica nasih igraca nego Ciro.
Pa kako mi se cini Cirkan je pogledao brojkom i slovom 0 utakmica uzivo sto se tice nasih igraca.
Jedina sreca u nesreci je bila sto je imao ''vrlo dobrih saptaca'' koji su mu relativno natuknuli vecinom one igrace koji su u stvari i zasluzili biti uz repku.
Bilo je i izuzetaka ali nista strasno kad se sjetimo Bake i njegovih bisera i to u najbitnijim tekmama.
P.S Dobro je da Pape nije gledao sinoc Pjanica jer ovaj je odigrao ''za iza usiju'' :mrgreen:
Verujem da ce popraviti dojam protiv PSG.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 21 jan 2010, 17:42

U kojoj ce tekmi onda gledat Pjanica ? Ja mislio da ga je sinoc gledo :S
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 jan 2010, 17:45

seha je napisao/la:U kojoj ce tekmi onda gledat Pjanica ? Ja mislio da ga je sinoc gledo :S
Protiv PSG
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.