Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Evropsko prvenstvo u rukometu za muškarce
E ja sam odigro danas na srpske topove 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zar ovaj rutenka nije igrao za sloveniju?
Fino je Alilovic poceo,samo neka kroz cijeli turnir ovako nastavi.
Sreca po Poljake da je na golu raspolozeni Smal, inace bi prednost bila ubedljivija.
Deluju bas nepovezano u napadu i jedino prete preko bekova.Zbog njihove neorganizvonasto u napadu, kaznili smo ih preko kontri.Mi za razliku od njih za nijansu bolji u napadu i razliku trenutno prave nasi golovi iz tranzicije.
Deluju bas nepovezano u napadu i jedino prete preko bekova.Zbog njihove neorganizvonasto u napadu, kaznili smo ih preko kontri.Mi za razliku od njih za nijansu bolji u napadu i razliku trenutno prave nasi golovi iz tranzicije.
zasto m jurecki nije nastupio ni sekunde ? 

- Slatinash_7
- Kontakt:
Zeznula ih ona jedna kontra i promaseni sedmerac,inace bi to bilo jako podnosljivih 2 ralzike..ali sto jest jest,trener Srbije odlicno postavio odbranu,ne dozvoljava onima da pucaju vec se visoko izlazi,odma u faul..Ja jos uvijek vjerujem da Poljaci ovo mogu okrenuti,ako daju Bieleckom 4 suta,u prvom poluvremenu nije niti jedan uzeo..DrDule je napisao/la:Sreca po Poljake da je na golu raspolozeni Smal, inace bi prednost bila ubedljivija.
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ubiše Poljaci Srbe u 2.pol.
Serija 5-0
Serija 5-0
- alan_kardec
- Kontakt:
serija 5-0 za 5 minuta i 4 minute isključenja. Kita od ekipe.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Micron je napisao/la:zasto m jurecki nije nastupio ni sekunde ?
udje u 50 min igra 2 sec i dobije iskljucenje
bem ti kladionicu i navlakuse
da i onda u iduci 20min dadnu samo dva gola a ja igrao da ce dati preko golovaalan_kardec je napisao/la:serija 5-0 za 5 minuta i 4 minute isključenja. Kita od ekipe.

- Slatinash_7
- Kontakt:
Glupo su ovo izgubili Poljaci,2 puta nisu iskoristili 2min + sedmerac,3 sedmerca profulana,jos ovaj zadnji napad frajer ne ubacuje Bieleckog..Meni se svidjela utakmica,tvrdo s obje strane,dosta se pucalo,malo kontri,golmani odlicni..Steta za Poljake,Srbiji svaka cast
Slatina Bog i batina
Ja ne verujem da je Smal odbranio onaj sut Vujinu, stvarno nas je luda sreca pogledala prvi put u neizvesnim zavrsnicama.Poljaci su veci luzeri od nas sto se upravo pokazalo.
Imali su sve na tacni, dva minuta i da mozda povedu.S druge strane ovo je bila najlosija partija Nikcevica u dresu repke, najgori igrac na terenu i zamalo da nas ukopa.Prodanovic se video danas nije, krila danas skoro neprimecena.Slabo smo koristili i pivote u drugom poluvremenu, a njihovi golovi su nam najvise falili.Jos jednom Kakva intervencija Stanica, kapa dole za naseg ministra odbrane.
Imali su sve na tacni, dva minuta i da mozda povedu.S druge strane ovo je bila najlosija partija Nikcevica u dresu repke, najgori igrac na terenu i zamalo da nas ukopa.Prodanovic se video danas nije, krila danas skoro neprimecena.Slabo smo koristili i pivote u drugom poluvremenu, a njihovi golovi su nam najvise falili.Jos jednom Kakva intervencija Stanica, kapa dole za naseg ministra odbrane.

Rutinska pobjeda Hvratske. Nebi nikog isticao, odigralo se pametno i dovoljno, ovo definitivno nije bilo sto posto, a i lijepo da je Goluza uveo sve i jednog igraca. Tako je svima dao da osjete atmosferu, a i odmorio je najbolje.
Pred kraj pogledah Srbiju i Poljsku, zanimljiva zavrsnica, bitna pobjeda Srbije koja bi mogla puno znaciti za prolazak drugog kruga.
Pred kraj pogledah Srbiju i Poljsku, zanimljiva zavrsnica, bitna pobjeda Srbije koja bi mogla puno znaciti za prolazak drugog kruga.
Stanić kad obuče reprezentativni dres isto kao kad Supermen navuče onaj svoj plašt. Utakmica je bila baš onakva kako smo i najavljivali, teška, tvrda, golmani odlični, nijanse su odlučivale. Veoma bitna pobjeda, jer će se ovi bodovi najvjerovatnije prenositi u narednu rundu.
Susjede nisam gledao, ali mislim da rezultat sve govori.
Susjede nisam gledao, ali mislim da rezultat sve govori.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hrvati izdominirali.
Nadam se pobjedi Francuza i Svedjana
Nadam se pobjedi Francuza i Svedjana

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo je pitanje koja će razlika biti na kraju, vjerujem da će obje ići u hendikepu.Otelo je napisao/la:Nadam se pobjedi Francuza i Svedjana
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- alan_kardec
- Kontakt:
Protiv Poljske ne može ništa lagano i nije ništa sigurno. Padovi i gluposti u igri Srbije se nastavljaju, na žalost, i na ovom turniru. U drugom poluveremenu čitav festival glupih isključenja i sedmeraca.
Stanić vrhunska partija, fine role Nemanje Ilića, Stojkovića i Zelenovića. Vujin i Ilić loši, Nenadić neprepoznatljiv, ali Nikčević... dva promašena čista zicera u ranoj fazi meča, su dosta uticali na njega.
Dal je moguće da u zvaničnoj statistici nigdje nema omjera isključenja?
Stanić vrhunska partija, fine role Nemanje Ilića, Stojkovića i Zelenovića. Vujin i Ilić loši, Nenadić neprepoznatljiv, ali Nikčević... dva promašena čista zicera u ranoj fazi meča, su dosta uticali na njega.
Dal je moguće da u zvaničnoj statistici nigdje nema omjera isključenja?

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Himna Crne Gore je nenadyebiva.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Himna Crne Gore je nenadyebiva.
tačno,gdje gledaš utakmicu?
Nevjerovatno. Ekberg sto godina izvodi penale za Švedsku i večeras kad sam ga ja odigrao na kladionici penal izvodi Petersen.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: dimitrov199x i 6 gostiju.