Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Miralem Pjanic: A selekcija ili u-21
Ne vjerujem ja u ovo.. Ja cekam potvrdu na ovoj stranici o tome... Ipak je to blogger neciji...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Pa otovri stranicu i malo udji u njenu srz pa ces vidjeti prijatelju je li istina ili ne.
POZDRAV SVIM NAVIJACIMA BOSANSKIH REPREZENTACIJA
BosnaE
Gledao sam jarane, ali mi nigdje veze to... Ne vjerujem opet ti kazem dok na nekoj stranici, sportskoj ne bude, a miralem to potvrdi...newton_health_lyr je napisao/la:Pa otovri stranicu i malo udji u njenu srz pa ces vidjeti prijatelju je li istina ili ne.
Kralju pa vidiš li da je zajebancija!Šta će Miralem Pjanić u zadnjoj ligi BiH!GunnerS je napisao/la:Gledao sam jarane, ali mi nigdje veze to... Ne vjerujem opet ti kazem dok na nekoj stranici, sportskoj ne bude, a miralem to potvrdi...newton_health_lyr je napisao/la:Pa otovri stranicu i malo udji u njenu srz pa ces vidjeti prijatelju je li istina ili ne.
hehe... pa evo skontao i ja napokonra1981 je napisao/la:Kralju pa vidiš li da je zajebancija!Šta će Miralem Pjanić u zadnjoj ligi BiH!GunnerS je napisao/la:Gledao sam jarane, ali mi nigdje veze to... Ne vjerujem opet ti kazem dok na nekoj stranici, sportskoj ne bude, a miralem to potvrdi...newton_health_lyr je napisao/la:Pa otovri stranicu i malo udji u njenu srz pa ces vidjeti prijatelju je li istina ili ne.

jasmin93 je napisao/la:cega ba premalo, kad si vidio da neki klub za 18-godisnjaka da 2 miliona, a kamoli 7. Ogroman rizik je toliko ulozit u igraca koji ima samo 18 godina...emiros je napisao/la:ev ljudovi moji danas čitam naš miralem ode u lyon za 7 miliončića što je relativno malo sa obzirom bna njegov kcvalitet koji je za čitavu a repku zajedno
Davali su mnogi i vece pare za mladje igrace, al to ne umanjuje njegov kvalitet
CRVENO CRNA JE BOJA MOJE KRVI!!! SLOBODA DO GROBA
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Znaci dobar je fazon bio.Drago mi je da je bar neko povjerovao.
Pozdrav svim ljudima dobre volje
BosnaE
ja nisam umanjio njegov kvalitet, naprotiv, on je neosporan, ali samo kazem da je riziik dat velike pare u mladog igraca, jer je pitanje hoce li se on razvit u veliku klasuFukare tz je napisao/la:jasmin93 je napisao/la:cega ba premalo, kad si vidio da neki klub za 18-godisnjaka da 2 miliona, a kamoli 7. Ogroman rizik je toliko ulozit u igraca koji ima samo 18 godina...emiros je napisao/la:ev ljudovi moji danas čitam naš miralem ode u lyon za 7 miliončića što je relativno malo sa obzirom bna njegov kcvalitet koji je za čitavu a repku zajedno
Davali su mnogi i vece pare za mladje igrace, al to ne umanjuje njegov kvalitet
procitao sam sve, ali i dalje ne mogu da zamislim da neko vjeruje u tvoju pricu, blog je extra i jako smijesan, ali... ipak povjerovati da Mire dolazi u tamo neko selo i drugi...newton_health_lyr je napisao/la:Znaci dobar je fazon bio.Drago mi je da je bar neko povjerovao.
Zanimljiva stranica u svakom slucaju ali ako je neko povjerovao to je u najmanju ruku 'zanimljivo'newton_health_lyr je napisao/la:Znaci dobar je fazon bio.Drago mi je da je bar neko povjerovao.
Ja se samo bojim da ti silni milioni ne udare mu u glavu jer sjetimo se Mirze Mesica koji je iz Slobode otisao u Nantes, tad je transfer kostao 1,2 miliona KM on je cini mi se dobio 800.000 KM i to je bilo prije 8-9 godina i imao je 18-19 god i sjecam se da je dolazio na stadion Tusanj kad je bila pauza u FRA ligi sa BMW-om Z3 koji je tek tada izasao i da smo mi iz kadeta i juniora Slobode mastali da budemo kao on a poslije toga je zavrsio u 3 ligi FRA pa u Sarajevu pa u Zepcu i sve to zbog tih **** para koje su mu udarile u glavu, on se sepurio umjesto da tada najvise radi, slicno se desilo i sa Skorom koji je otisao u Marseille i jos puno je takvih bilo, Zilic recimo (Fiorentina, Hertha BSC, pa sad u nekom klubu u Sloveniji), sve sto mogu reci je PAMET U GLAVU MIRALEME i tek sad treba da jos vise radi i da na kraju ubire plodove svog rada
CRVENO CRNA JE BOJA MOJE KRVI!!! SLOBODA DO GROBA
AULAS: PJANIĆ JE NOVI IGRAČ LYONA
Kao što je „SportSport.ba“, najavio prije 11 dana, francuski mediji, ali i čelnici aktuelnog prvaka Franacuske su potvrdili. Miralem Pjanić dogovorio je sve detalje oko prelaska u Lyon, što je ozvaničio i Jean – Michel Aulas, predsjednik Lavova.
„Dogovorili smo sve s Pjanićem oko njegovog dolaska. Trebao još samo srediti neke sitne detalje“, poručio je Aulas.
Iako je proteklih mjeseca nagađalo da će Pjanić karijeru nastaviti u Barceloni ili Arsenalu, Aulis je francuskim medijima obznanio da je utrka za našim internacionalcem okončana i da će „bosanski vundekind“ u narednih pet godina nositi majicu ovogodišnjeg osvajača duple krune i sedmostrukog prvaka Francuske.
Iako nije potvrđeno, visina transfera se procjenjuje na 7 miliona eura, te će tako Pjanić postati drugi najskuplji bh. igrač. Rekord drži Elvir Baljić, koji je 1999. godine prešao u Real Madrid za oko 26 miliona KM.
Samo još da debitira za BiH i to je to
Kao što je „SportSport.ba“, najavio prije 11 dana, francuski mediji, ali i čelnici aktuelnog prvaka Franacuske su potvrdili. Miralem Pjanić dogovorio je sve detalje oko prelaska u Lyon, što je ozvaničio i Jean – Michel Aulas, predsjednik Lavova.
„Dogovorili smo sve s Pjanićem oko njegovog dolaska. Trebao još samo srediti neke sitne detalje“, poručio je Aulas.
Iako je proteklih mjeseca nagađalo da će Pjanić karijeru nastaviti u Barceloni ili Arsenalu, Aulis je francuskim medijima obznanio da je utrka za našim internacionalcem okončana i da će „bosanski vundekind“ u narednih pet godina nositi majicu ovogodišnjeg osvajača duple krune i sedmostrukog prvaka Francuske.
Iako nije potvrđeno, visina transfera se procjenjuje na 7 miliona eura, te će tako Pjanić postati drugi najskuplji bh. igrač. Rekord drži Elvir Baljić, koji je 1999. godine prešao u Real Madrid za oko 26 miliona KM.
Samo još da debitira za BiH i to je to

Ma neće sigurno. Prema izjavama se vidi da je momak pametan.
MIRALEME SAMO NAPRIJED!!!
Maglaj-TM87
Ako nebude branio boje naše države zanimaće me isto koliko i Ibrahimović a to je 0%harun_18 je napisao/la:Ma neće sigurno. Prema izjavama se vidi da je momak pametan.

Otići će Iljo,Munib i co. kad-tad

Evo ga sad bila press konferencija. Pjanic ce nositi broj 12.
Gdje si to vidio!?Ima li igdje snimak!?Inače transfer će iznositi oko 10 miliona eura!
Nasao sam negdje link za pressicu, malo je stekalo ali vidio sam kad je bio predstavljen sa dresom u ruci, i PJANIC broj 12 na dresu....ra1981 je napisao/la:Gdje si to vidio!?Ima li igdje snimak!?Inače transfer će iznositi oko 10 miliona eura!
Ne znam ima li snimak
- senco_panza
- Kontakt:
Zaigrace on za A-reprezentaciju, ali Francuske ne BiH,,, nazalost

<<<Željezničar za život cijeli>>>
<<<<FC Leeds United>>>>
<<<<FC Leeds United>>>>