isto meni Ilić danas jbm mu majkuVirtu4l je napisao/la:Nevjerovatno. Ekberg sto godina izvodi penale za Švedsku i večeras kad sam ga ja odigrao na kladionici penal izvodi Petersen.

i daj link, ovo na youtube kasni bar minutu

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
isto meni Ilić danas jbm mu majkuVirtu4l je napisao/la:Nevjerovatno. Ekberg sto godina izvodi penale za Švedsku i večeras kad sam ga ja odigrao na kladionici penal izvodi Petersen.
http://den2014.ehf-euro.com/schedule-re ... d/group-c/" onclick="window.open(this.href);return false;alan_kardec je napisao/la:Dal je moguće da u zvaničnoj statistici nigdje nema omjera isključenja?
BET365filip13 je napisao/la:tačno,gdje gledaš utakmicu?Virtu4l je napisao/la:Himna Crne Gore je nenadyebiva.
Komedija, Ekberg ulazi da izvede drugi penal i fula, a ovaj čupavi magarac već zabio tri gola.legenda reala je napisao/la:isto meni Ilić danas jbm mu majku![]()
i daj link, ovo na youtube kasni bar minutu
Luduje li Šofranac?legenda reala je napisao/la:Našo sam link od RTCG http://www.olwebtv.com/rtv-crna-gora" onclick="window.open(this.href);return false;
Slobodno reci ono što si mislio da kažešLillard0 je napisao/la:Svađani izgeldaju mocni, ali to je oslabljena Crna Gora. Vidjet cemo ih kontra Bjelorusa
Zato je ova repka vazda bila leglo luzerstine.DrDule je napisao/la:Ja ne verujem da je Smal odbranio onaj sut Vujinu, stvarno nas je luda sreca pogledala prvi put u neizvesnim zavrsnicama.Poljaci su veci luzeri od nas sto se upravo pokazalo.
Imali su sve na tacni, dva minuta i da mozda povedu.S druge strane ovo je bila najlosija partija Nikcevica u dresu repke, najgori igrac na terenu i zamalo da nas ukopa.Prodanovic se video danas nije, krila danas skoro neprimecena.Slabo smo koristili i pivote u drugom poluvremenu, a njihovi golovi su nam najvise falili.Jos jednom Kakva intervencija Stanica, kapa dole za naseg ministra odbrane.
Ukratko, svi. Skoro kompletna bekovska linija, Melić kao jedan od najboljih igrača, Mrvaljević, Lasica, Roganović, Kapisoda, neki su se oprostili, pola ih je povrijeđeno, itd....alan_kardec je napisao/la:Šteta, dvije totalno nezanimljive utakmice u ovom večernjem terminu.
Crnogorci za 20 minuta 3 gola.Ko fali njima na ovom prvenstvu?
Međutim kad pogledaš rezultate ove reprezentacije, da se primjetiti da se izvlači maksimum iz poprilično limitirane ekipe. To je za svaku pohvalu. Na papiru, Srbija možda nije ni u top 10 reprezentacija na ovom prvenstvu. Zato ih treba poštovati.MaGiCa je napisao/la:Na kraju, opet zivimo i umiremo od suteva van 9m preko bloka.
Virtu4l je napisao/la: Na papiru, Srbija možda nije ni u top 10 reprezentacija na ovom prvenstvu. Zato ih treba poštovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.