FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Joj kako sam vam naslutio dolazak Kapica na jednoj od prethodnih stranica. Momak je odlican igrac i ako ne bude imao problema sa povredama bit ce vam odlicno pojacanje.
ja kad sam vidio da je Slobodan prije par dana kroz glavu mi prodje da bi ga mogli "pokusati" dovesti al sve kontam da ce u neki drugi klub iz iz premier lige. al evo predsjednik ga doveosuhakrpa je napisao/la:Joj kako sam vam naslutio dolazak Kapica na jednoj od prethodnih stranica. Momak je odlican igrac i ako ne bude imao problema sa povredama bit ce vam odlicno pojacanje.
Sloboda Tuzla
PREDSJEDNIK AZMIR HUSIC objasnio u intervjuu sve.. price ovih sa strane da uzima pare od ulaznica,sponzora itd. padaju u vodu..
Samo tako AZMIRE nastavi !
Samo tako AZMIRE nastavi !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- moustapha
- Kontakt:
Ovo sam napisao preksinoć uopće ne znajući nikakve detalje već samo pretpostavljajući.zlajci je napisao/la:Ako nekoga zanima zašto je odlučio bit ću slobodan i pretpostaviti.
Kratko i jasno, zato što je upoznao Husića...a vjerujte mi, radi se o je.benom kalibru!
A danas izađe ovo na tz.ba
Lik ima nevjerovatnu energiju i vjeru da stvari mogu funkcionirati!„Nije tačno da Ćiro u Tuzlu dolazi zbog novca, ovdje ga nema. Pristao je zbog moje iskrenosti, kada sam mu sve prezentovao samo je u jednom trenutku ustao i rekao 'Sine moj, računaj da sam ja novi trener Slobode iz Tuzle' – priča nam Husić.
As simple as that!
tuzlanska Sloboda
Nemoj ko iz TZ da se ljuti, al' meni nije jasno, zasto ovog naseg talenta "brzog" ( Huseinbasica ) dovodite !? od je za mene panj, i tesko da ce pomoci Slobodi da se vrati gdje joj je mjesto...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
- nesvrstani
- Kontakt:
harisfcb je napisao/la:Nemoj ko iz TZ da se ljuti, al' meni nije jasno, zasto ovog naseg talenta "brzog" ( Huseinbasica ) dovodite !? od je za mene panj, i tesko da ce pomoci Slobodi da se vrati gdje joj je mjesto...
kakav god da je bolji je od onih manekena sto smo imali do sada... ako nista zaostrit ce konkurenciju, i sigurno ce dat 100% svi do jednoga kad ih ciro nalozi... mogli bi i mi koga poslat na posudbu
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
previse ti jarane pratis tu barcelonu pa ti je Huseinbasic panjharisfcb je napisao/la:Nemoj ko iz TZ da se ljuti, al' meni nije jasno, zasto ovog naseg talenta "brzog" ( Huseinbasica ) dovodite !? od je za mene panj, i tesko da ce pomoci Slobodi da se vrati gdje joj je mjesto...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
hahahahahahastaragarda je napisao/la:.inace Sloboda ti je u 2. ligi a vjeruj da imas ogromnu srecu sto u prosloj sezoni i po nisi pogledao nijednu njenu tekmu![]()
...neznas ti jarane moj sta su panjevi
![]()
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci maznusmo lika Zelji I Jedinstvu ::...hajmo dalje jos jos jos 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Zaboravili smo na Jaranovica koji je isto pojacanje samo u drugom dresu. 
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Miroslav Ćiro Blažević novi je trener Slobode iz Tuzle!
Ćiro će BiH drugoligaša voditi do kraja sezone nakon čega postoji mogućnost produljenja ugovora.
"Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! Sa njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu", rekao je predsjednik Azmir Husić za službenu stranicu kluba.
Ćiro će svoju novu momčad preuzeti 17. siječnja, a dan kasnije početi s pripremama za iduću sezonu.
Trener svih trenera bio je blizu preuzimanja Solina kojega je na kraju odbio zbog loših uvjeta u klubu. I kad se činilo da će se vratiti u Kinu, Ćiro je izveo novi manevar i završio u Tuzli.

Ćiro će BiH drugoligaša voditi do kraja sezone nakon čega postoji mogućnost produljenja ugovora.
"Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! Sa njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu", rekao je predsjednik Azmir Husić za službenu stranicu kluba.
Ćiro će svoju novu momčad preuzeti 17. siječnja, a dan kasnije početi s pripremama za iduću sezonu.
Trener svih trenera bio je blizu preuzimanja Solina kojega je na kraju odbio zbog loših uvjeta u klubu. I kad se činilo da će se vratiti u Kinu, Ćiro je izveo novi manevar i završio u Tuzli.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
brate znam momka taj lik nikog ne moze pojacati! njemu treba dobrih batina dati pa da se opameti! totalni promasaj isto kao i brzi (Huseinbasic) koji ima sokola u glavi pije ko konj! al dobro je sto smo se mi dosad dobro pojacali tako da brzi moze s klupe ulaziti a valjda ce Ciro utjecati na njega da se opametiProbisvjet je napisao/la:Zaboravili smo na Jaranovica koji je isto pojacanje samo u drugom dresu.
Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da u ovom momentu nema konkurenta da orijesi kesu koliko to moze FK Sloboda sa predsjednikom Azmirom-kaze za portal http://www............" onclick="window.open(this.href);return false;.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ocekujemo jos dobrih iznenadjenja od predsjednika Azmira. 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znaci jos Husic I Bosnjak I to bi bilo to..s tim da ostane Mujkic..uhh da smo uzeli onog Savica bilo bi odlicnooo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
wienultras
- Kontakt:
zora rudi,dan se bijeli,mortus pijann istok cijeli sve pijano drogirano,za slobodu navijamo

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Vec sada je Sloboda jaca 700% od one iz prvog dijela. jos ostala pojacanja koja ce doci i to je to!SaltCityAttack je napisao/la:Znaci jos Husic I Bosnjak I to bi bilo to..s tim da ostane Mujkic..uhh da smo uzeli onog Savica bilo bi odlicnooo
Vise nije pitanje ulsaka Slobode u Pl, vec stvaranja evropske Slobode.
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Ima li planova i sanse uopste, da pokusate zadrzati Ciru jos jednu PL sezonu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.