Sta nudis uz Jennigsa za Lilarda?dema je napisao/la:ma nista,ne zanima me ni Chalmers ni bilo ko osim Love ili Lilarda
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
*La Roma non si tifa, si AMA!*
nema iz tog razloga sto je gbitnicku ekipu stavio u svoj tim komplet mu tim cleavanand
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
lambaElLoco7 je napisao/la:Sta nudis uz Jennigsa za Lilarda?dema je napisao/la:ma nista,ne zanima me ni Chalmers ni bilo ko osim Love ili Lilarda
Nisam se stisno nego vi svoje igrace precjenjujete a tudje potcjenjujete. Evo dacu ja tebi za top 10 igraca na fantasyu Beala i Grangera. Vase su ponude bile u tom stilu.Rule_hz je napisao/la:dema je napisao/la:ma nista,ne zanima me ni Chalmers ni bilo ko osim Love ili Lilarda
jest se elco stisno ne da lilarda ni lovea hahah:D a mi sve moguce al stare trejdovali:D trejdo wwestbroka pa ga vratio trejdo wadea pa evo gaya pa svasta nesta:D davo mu dva ekstra igraca za lovea od kojeg ima samo poene i donekle skokove:D a ja mu davo 40 poena minimum (zadnjih 10 utakmica 15 skokova st-lova blokada nema sta mu nisam nudio i opet nece)...
Haha. Svasta.dema je napisao/la:lambaElLoco7 je napisao/la:Sta nudis uz Jennigsa za Lilarda?dema je napisao/la:ma nista,ne zanima me ni Chalmers ni bilo ko osim Love ili Lilarda
- adriano_leite
- Kontakt:
Nemam zato sto sam cuvao **** Asika, pa trejdovao Vucevica za Reddicka koji se povrijedio i nije ga dugo bilo, pa je Irving igrao k'o rute, pa je Dudley igrao k'o rute (malo mi fali da ga otpustim). U proslom kolu bukvalno do posljednjeg dana 5-4 i 4-5 i na kraju 1-8. Iz Clevelanda mi igraju 4 igraca koji imaju jako dobru minutazu, od kojih su dva scorera a dva skakaca. Prije bih rekao da je razlog porazima nesreca sa povredama i losom formom igraca, nego zato sto su mi u ekipi 4 igraca iz Clevelanda. Imao sam i prosle godine 4 igraca iz Clevelanda, pa cak i 5, ali sam imao i pobjeda.Rule_hz je napisao/la:nema iz tog razloga sto je gbitnicku ekipu stavio u svoj tim komplet mu tim cleavanand
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Hoćel ko Martina i Gortata u paketu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Sta trazis?Kawhi je napisao/la:Hoćel ko Martina i Gortata u paketu?
Sta trazis za Irvinga?adriano_leite je napisao/la:Nemam zato sto sam cuvao **** Asika, pa trejdovao Vucevica za Reddicka koji se povrijedio i nije ga dugo bilo, pa je Irving igrao k'o rute, pa je Dudley igrao k'o rute (malo mi fali da ga otpustim). U proslom kolu bukvalno do posljednjeg dana 5-4 i 4-5 i na kraju 1-8. Iz Clevelanda mi igraju 4 igraca koji imaju jako dobru minutazu, od kojih su dva scorera a dva skakaca. Prije bih rekao da je razlog porazima nesreca sa povredama i losom formom igraca, nego zato sto su mi u ekipi 4 igraca iz Clevelanda. Imao sam i prosle godine 4 igraca iz Clevelanda, pa cak i 5, ali sam imao i pobjeda.Rule_hz je napisao/la:nema iz tog razloga sto je gbitnicku ekipu stavio u svoj tim komplet mu tim cleavanand
- adriano_leite
- Kontakt:
Zbog cega mislis da bih trejdao Irvinga?ElLoco7 je napisao/la:Sta trazis za Irvinga?adriano_leite je napisao/la:Nemam zato sto sam cuvao **** Asika, pa trejdovao Vucevica za Reddicka koji se povrijedio i nije ga dugo bilo, pa je Irving igrao k'o rute, pa je Dudley igrao k'o rute (malo mi fali da ga otpustim). U proslom kolu bukvalno do posljednjeg dana 5-4 i 4-5 i na kraju 1-8. Iz Clevelanda mi igraju 4 igraca koji imaju jako dobru minutazu, od kojih su dva scorera a dva skakaca. Prije bih rekao da je razlog porazima nesreca sa povredama i losom formom igraca, nego zato sto su mi u ekipi 4 igraca iz Clevelanda. Imao sam i prosle godine 4 igraca iz Clevelanda, pa cak i 5, ali sam imao i pobjeda.Rule_hz je napisao/la:nema iz tog razloga sto je gbitnicku ekipu stavio u svoj tim komplet mu tim cleavanand
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Probao sam nešto s Randolphom iskombinirat,al ništa mi ne bude realno.Ili ti uzmem previše,ili ti dam previše.JHam je napisao/la:Sta trazis?Kawhi je napisao/la:Hoćel ko Martina i Gortata u paketu?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
denvere sta ces za paula???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
[youtube][/youtube]Rule_hz je napisao/la:denvere sta ces za paula???
jbg:D da bude bar malo zanimljivo da se razmijenimo sta fali:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
koji ti je tim?Rule_hz je napisao/la:jbg:D da bude bar malo zanimljivo da se razmijenimo sta fali:D
JHam je napisao/la:koji ti je tim?Rule_hz je napisao/la:jbg:D da bude bar malo zanimljivo da se razmijenimo sta fali:D
pa kod tebe je pola moje ekipe kad smo se trejdali kb gang:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
ma otkud znam xD ne pamtim ekipeRule_hz je napisao/la:JHam je napisao/la:koji ti je tim?Rule_hz je napisao/la:jbg:D da bude bar malo zanimljivo da se razmijenimo sta fali:D
pa kod tebe je pola moje ekipe kad smo se trejdali kb gang:D
Derozan,Griffin,Pekovic za George-a, Scolu i jos nekog?
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 13 jan 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Hinrich
Sanders
Hilario
Amir Johnson
Mirza
na trade listi
Sanders
Hilario
Amir Johnson
Mirza
na trade listi
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Nemam zato sto sam cuvao **** Asika, pa trejdovao Vucevica za Reddicka koji se povrijedio i nije ga dugo bilo, pa je Irving igrao k'o rute, pa je Dudley igrao k'o rute (malo mi fali da ga otpustim). U proslom kolu bukvalno do posljednjeg dana 5-4 i 4-5 i na kraju 1-8. Iz Clevelanda mi igraju 4 igraca koji imaju jako dobru minutazu, od kojih su dva scorera a dva skakaca. Prije bih rekao da je razlog porazima nesreca sa povredama i losom formom igraca, nego zato sto su mi u ekipi 4 igraca iz Clevelanda. Imao sam i prosle godine 4 igraca iz Clevelanda, pa cak i 5, ali sam imao i pobjeda.[/quote]adriano_leite je napisao/la:
Sta trazis za Irvinga?[/quote]
Zbog cega mislis da bih trejdao Irvinga?[/quote]
zato sto moras nesto mjenjat u ekipi jer ti ide lose.
ako ih razmjenis neki bi mogli u free agent prec,posebno je Kirk ove godine tarabajose je napisao/la:Hinrich
Sanders
Hilario
Amir Johnson
Mirza
na trade listi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.