FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 21:18

Franck je najbolji igrač za one koji fudbal ne gledaju isključivo kroz broj golova.Pored mafije iz FIFA-e teško se mogla očekivati nagrada pogotovo nakon famoznog produženja glasanja a da nisu naveli razlog.

Ja mislim da je još veća lakrdija izbor za tim godine, kad vidim Alvesa ili Ramosa a nema jednog Dantea ili Alabe zgadi mi se fudbal.

U veznom redu po običaju opet ugurali Xavia i Iniestu koji su prošle godine bili goli qurac a nigdje Martineza ili Bastiana.

Čudi me da nisu ubacili Valdesa umjesto Neuera, na sve su spremni ublehaši iz FIFA-e.

Don Jupp naravno zaluženo uzeo nagradu. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 13 jan 2014, 21:32

Saurman je napisao/la:kad vidim Alvesa ili Ramosa
Krampa do krampe...

Žao mi je zbog Riberija, zaslužio je, trebao je, da se okiti ovom nagradom, stao pored Platinija i Zidana.
Sve nekakvi bivši fudbaleri, fudbalski funkcioneri, proveli život u fudbalu, i na kraju krajeva bolje mi nijemi posmatrači znamo :| , vše se razumijemo 8-) , daleko više, dovoljno smo pametni da to samuvjereno zaključimo. ;)

Zamislite ekipa koja od Bayerna biva pregažena, uništena, obrukana sa 7:0 uz takvu blamažu :oops: , takvu nemoć :oops: , najveću bruku u polufinalima Lige prvaka... :oops: u timu godine ima jednog fudbalera više. :lol: :lol:

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jan 2014, 21:48

Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Ronaldo zasluzeno. Mesi i Rondaldo su klasa iznad ostalih. Dok igraju na ovom nivou bila bi sramota da neko drugi uzme nagradu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 21:55

slika 8-)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 jan 2014, 22:08

"Zlatna lopta je obicna lakrdija. Dovoljno govori cinjenica da je Raul nikada nije dobio"

Ajd to sto Ribery nije dobio Zlatnu loptu, al sto u timu godine ima vise igraca Barcelone nego igraca Bayerna :lol: :lol: :lol: :lol:
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 13 jan 2014, 22:11

@Valencia Eh jos samo si nam ti falio :roll:
Dezurni moralista i glavni pametnjakovic ovog foruma.
Kako ti ne dosadi,bas se pitam :oops:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 13 jan 2014, 22:14

Valencia je napisao/la:Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Ronaldo zasluzeno. Mesi i Rondaldo su klasa iznad ostalih. Dok igraju na ovom nivou bila bi sramota da neko drugi uzme nagradu.
Oladi malo Valencia.. Nemas potrebe isticati da ti je drago jer svi znamo da jest :D
Ribery je mozda dao nekoliko nepotrebnih izjava ali za njega barem nije radila ni FIFA a ni marketing i mediji kao za neke.
Ribery je igracina i zasluzeno je medju top 3. 8-) svidjalo se to tebi ili ne :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 13 jan 2014, 22:23

Ribery je uzeo one bitnije titule. FIFA definitivno objavila rat Bayernu i bit će zanimljivo vidjeti reakciju Ulija. Uli je već ovog vikenda izjavio da je par ljudi dobro namjestilo ovaj izbor i da ne očekuje da će Ribery pobijediti, jer nekome ne odgovara da Bayern baš sve osvoji (iako je sve osvojio.... :lol: ).
Ja sam već prije spomenuo, da je čak gore za ostale da Ribery ne osvoji, jer svaka politička odluka, nosi za sobom posljedice i neku narednu političku odluku. ;) I negdje se opet ovo nekako Bayernu mora vratiti, jer znamo koliko nam je uprava proždrljiva, da će čak i ovakav izbor kao što je Zlatna lopta, shvatiti kao uvredu, jer Franck nije pobijedio.

Vrlo pozitivno je, što je i Platini opleo po FIFA-i. Omča oko Blatera se steže..... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jan 2014, 22:24

Valencia je napisao/la:Na ovaj izbor do sada niko nije obracao pretjeranu paznju. Par izjava tu i tamo. Ove godine su smorili, posebno Riberi koji je dao par stotina izjava u kojim prosi nagradu. Samo radi toga mi je drago sto je nije dobio. Mesi je gospodin za Riberija i Ronalda.

Jedva smo čekali tvoj komentar...... samo sam čekao da dođeš i nasladiš se.. što te nije bilo kad je Ribery osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe...

PS.
Koja lakrdija od izbora....... Ajde bar je Ribery nešto osvojio za prošlu sezonu ali kad se sjetim nepravde prema Sneijderu.... koja je to tek lakrdija bila.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 13 jan 2014, 22:31

Klare je napisao/la:
Saurman je napisao/la:kad vidim Alvesa ili Ramosa
Krampa do krampe...

Žao mi je zbog Riberija, zaslužio je, trebao je, da se okiti ovom nagradom, stao pored Platinija i Zidana.
Sve nekakvi bivši fudbaleri, fudbalski funkcioneri, proveli život u fudbalu, i na kraju krajeva bolje mi nijemi posmatrači znamo :| , vše se razumijemo 8-) , daleko više, dovoljno smo pametni da to samuvjereno zaključimo. ;)

Zamislite ekipa koja od Bayerna biva pregažena, uništena, obrukana sa 7:0 uz takvu blamažu :oops: , takvu nemoć :oops: , najveću bruku u polufinalima Lige prvaka... :oops: u timu godine ima jednog fudbalera više. :lol: :lol:
Slažem se sa svime a ovo boldano je ono što je baš za :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Da su oni to nama učinili imali bi minimalno 10 igrača u najboljih 11. Stvarno nevjerojatno kakav bezobrazluk... Tragikomedija.......

Stvarno bi morali ovo napraviti da nas se više prizna:
schweinsteiger je napisao/la:Ocigledno cemo morat' odbranit' Ligu Prvaka,da nasih 11 bude i na papiru idealnih 11.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 jan 2014, 22:38

**** nagradu, ionako Ronaldo vise cijeni sebe nego bilo kakav uspjeh kluba, sta je to Rib trebao uraditi da bi osvojio nagradu, da dadne vise golova ili sta ? :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 13 jan 2014, 22:41

Ima li gdje d ase pogledaju golovi od danas ?
VOLIM BAYERN

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 jan 2014, 22:43

isakovich je napisao/la:Ima li gdje d ase pogledaju golovi od danas ?
[youtube][/youtube]

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jan 2014, 22:59

Stefan Effenberg je napisao/la: Jedva smo čekali tvoj komentar...... samo sam čekao da dođeš i nasladiš se.. što te nije bilo kad je Ribery osvojio nagradu za najboljeg igrača Europe...

PS.
Koja lakrdija od izbora....... Ajde bar je Ribery nešto osvojio za prošlu sezonu ali kad se sjetim nepravde prema Sneijderu.... koja je to tek lakrdija bila.
Kakakv bolan Snajder? :shock: :roll:

Ovo je individualna nagrada. To sto je Snajder imao boljeg trenera u datom momentu, bolje saigrace, bolju atmosferu u ekipi, bolje ovo - bolje ono... sve sto vodi do ekipnog uspjeha... ne znaci da je najbolji pojedinac.

Snajder pored zivog Mesija i Ronalda ne moze nikako biti najbolji, sve da su ovi pola sezone propustili radi povrede.

Mene je bilo sramota citati izjave Riberija. Ne znam je li imao iskrenog prijatelja da ga savjetuje. Covjek je prosio i kukao, dao x izjava. Kao da je na silu htio priskrbiti nagradu. Stvarno zalosno.

A evo, upravo citam da nekon ceremonije nije htio dati nikakvu izjavu. Strasno kakvo brukanje. :roll:
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

3nemy_
Kontakt:

Post Postao/la 3nemy_ » 13 jan 2014, 23:05

Sve si doboro rekao Valencia.. Po meni ribery nije trebao da se nadje medju nosiocima, vise je bayernu doprinjeo lahm. Da nije francuz, tu se ne bi nasao .
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 13 jan 2014, 23:11

Ma nek je zavrseno i to, malo je psihicki to vise terorisalo Riberya, bas se vidjelo u pojedinim utakmicama, kak pokusava solirat da sto vise golova dadne kao da se zna sto vise golova, blizi si nagradi .

Ali mi smo zadovoljni Riberyom, sjecam se kad je tek dosao u Bayern, kad je poceo magiju prosipat, jedan naslov me bas ono usrecio, Minhen ponovo ima kralja :) Aludirajuci na to da nam je dosao jedan od vec tad se znalo najboljih igraca svijeta .

Kad gledam koliko je uloga imao Ribery i jos ima hvala Bogu, kroz asistencije i kroz zalaganje u igri, ne bi ga mjenjao ni za Ronalda ni Messija..

To je nas Ribery, cjela ekipa je fasntasticna, treba biti ponosan na njih sve.

Jedva cekam nastavak sezone i tekme lige prvaka te bundeslige, da mi osvajamo titule najbolje ekipe svijeta, a induvidualno neka osvoji ko hoce, ekipno se broji.. a tu smo br.1 8-)
FC Bayern !!!!!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 13 jan 2014, 23:11

3nemy_ je napisao/la:Sve si doboro rekao Valencia.. Po meni ribery nije trebao da se nadje medju nosiocima, vise je bayernu doprinjeo lahm. Da nije francuz, tu se ne bi nasao .
Dobro je igrao Riberi, to mu se mora priznati. Iako je za mene Roben bolji igrac, Riberi je imao bolju sezonu. Po meni, zasluzio je biti treci fudbaler svijeta u ovoj sezoni. Za nesto vise ne posjeduje predispozicije. Ronaldo i Mesi su klasa iznad svih. To je tako.

Riberi mi se smucio nakon ovih izjava. Stvarno mu nije trebalo.

Da se defanzivci cijene kao ofanzivci, Lam bi bio najbolji igrac svijeta u ovom trenutku, bez premca.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 jan 2014, 23:17

Messi je gospodin što nije davao izjave ?
Po kojem kriteriju se on mogao nadati Zlatnoj lopti ?

Manje trofeja od Riberya, slabija statistika od Ronalda.
Na stranu njegov kvalitet, ali čak ni po ovim nejasnim kriterijima nije imao šanse.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 13 jan 2014, 23:19

Kako skače u svoja go*na ... Prvo govori kako je to individualna nagrada, kako ona nema veze sa timom, suigračima, trenerom a onda spominje da bi Lahm trebao dobiti kad bi se defanzivci cijenili kao ofanzivci ... Pa sad gore reče nešto a dole skroz 15tu stvar ...

Neću ni da te citiram. Prvo sredi svoja mišljenja, logički razmišljaj, stavove zauzmi itd... Mani se trollanja i napiši danas jedan post al neka je makar kako treba ...

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 13 jan 2014, 23:22

Valencia je napisao/la:
Da se defanzivci cijene kao ofanzivci, Lam bi bio najbolji igrac svijeta u ovom trenutku, bez premca.
:!:
Meni licno najbolji bek svih vremena.
thulkazal je napisao/la:Kako skače u svoja go*na ... Prvo govori kako je to individualna nagrada, kako ona nema veze sa timom, suigračima, trenerom a onda spominje da bi Lahm trebao dobiti kad bi se defanzivci cijenili kao ofanzivci ... Pa sad gore reče nešto a dole skroz 15tu stvar ...

Neću ni da te citiram. Prvo sredi svoja mišljenja, stavove zauzmi ... Mani se trollanja i napiši danas jedan post al neka je makar kako treba ...
Sta je rekao pogresno? Ne misli da bi je trebao zbog trofeja nego sto je covjek individualno nenadjebiv, ne postoji kompletniji bek ni blizu, bez greske i napred i nazad a cova igra kvalitetno i DMF.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []