FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 13 jan 2014, 23:35

SaltCityAttack je napisao/la:Znaci jos Husic I Bosnjak I to bi bilo to..s tim da ostane Mujkic..uhh da smo uzeli onog Savica bilo bi odlicnooo
Vec sada je Sloboda jaca 700% od one iz prvog dijela. jos ostala pojacanja koja ce doci i to je to!
Vise nije pitanje ulsaka Slobode u Pl, vec stvaranja evropske Slobode.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 13 jan 2014, 23:39

Ima li planova i sanse uopste, da pokusate zadrzati Ciru jos jednu PL sezonu?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 13 jan 2014, 23:44

AdiRajvosa je napisao/la:Ima li planova i sanse uopste, da pokusate zadrzati Ciru jos jednu PL sezonu?
tesko...on odavde sigurno zeli da ode kao pobjednik..sigurno ce dobit i par izuzetno unosnih ponuda ako Slobodu vrati u miki maus ligu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 13 jan 2014, 23:46

AdiRajvosa je napisao/la:Ima li planova i sanse uopste, da pokusate zadrzati Ciru jos jednu PL sezonu?
- Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! S njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u klubu - rekao je predsjednik Azmir Husić za službenu stranicu kluba.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 13 jan 2014, 23:49

Vama ciro mahniti treba da vam digne raspolozenje oko kluba, i odmah ima i para i pojacanja. Svasta u bozijoj basti

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 jan 2014, 23:51

lafomamone je napisao/la:Vama ciro mahniti treba da vam digne raspolozenje oko kluba, i odmah ima i para i pojacanja. Svasta u bozijoj basti

Para je u jek bilo samo sad ima vise :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 14 jan 2014, 00:01

Sta nam Ciro samo sad uradi, pa gdje god u gradu stanem tema je Ciro i Sloboda. Pogledam malo ove novine, pa nije ovoliko clanaka napisano o Slobodi zadnje 3 god. kolko je za ovi 2 dana. Hvala Azmire Gospodine veliki.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 00:02

lafomamone je napisao/la:Vama ciro mahniti treba da vam digne raspolozenje oko kluba, i odmah ima i para i pojacanja. Svasta u bozijoj basti
pa de nam ti strucnjak predlozi sta i kako :roll: ...e to su ti flopovi sto se nikad nisu javili i sad ono doslo da nesto prokomentarise :roll: :lol: :lol:

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 14 jan 2014, 00:34

Tačno su vam glupi ovo prozivanje Gračanlija i ostalih s kantona.u trenutku u kojem trebamo da privlačimo ljude s kantona na Tuzlu i SD Sloboda uopšte jer se stvara pravo dobra podloga za to vi prozivate sve i svakog.Čim neko dođe i kaže kako postavljanje Ćire za trenera nije dobar potez vi ga prozivate kako je seljak i slično :S
Opusti se wiena bar tebe znam da si stariji i ozbiljniji lik, ne treba ti ovo u životu brate ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jan 2014, 00:40

neprozivam,odgovaram covjeku.tribine sigurno nece biti ni praznije ni punije,zbog nas aktivnih na forumu.
ako uopste pratis,odavno sam protiv toga i pisem kontra svoje grupe,svojih nekadasnjih kolega sa tribine zbog mnogih stvari vezanih za tu temu.onaj koji zeli pogledati slobodu on ce doci,koga nema,bez njega se moze
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 jan 2014, 02:03

suhakrpa je napisao/la:Joj kako sam vam naslutio dolazak Kapica na jednoj od prethodnih stranica. Momak je odlican igrac i ako ne bude imao problema sa povredama bit ce vam odlicno pojacanje.
Nemoj se prijatelju kitit tudjim perjem :mrgreen:

Prvo sam ja pogrijesio, mislio na Krpica, a napiso Kapic, pa si ti ako se ne varam reagovo :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 14 jan 2014, 02:48

prije svega, ne mogu da vjerujem da smo doveli Ćiru, ipak je to baš bum, ko to još u BiH može sebi priuštiti da ih vodi jedan takav trener? kao što reče Azmir, zar vi mislite da mi možemo platiti Ćiru?!

Azmir nije doveo Ćiru da nas uvede u PL, Azmir je doveo Ćiru jer će to poboljšati srozani imidž kluba, mediji će pisati o Slobodi u pozitivnom smislu, kao što to već i rade, itd

grad priča o Slobodi i o Ćiri, ljudima se vraća vjera samim dolaskom jednog trenerskog maga, kakav je Ćiro .. odličan trener, još bolji prodavač magle, al' to prolazi, uvijek jeste i uvijek će

kad jedan Ćiro pristane doći u Slobodu, to znači da klub ide prema naprijed, da je to jedna pozitivna priča, samim tim će i fudbaleri iz regiona, ne samo iz BiH pristati doći u Slobodu, a ne kao prije, tuži nas ovaj, tuži nas onaj, niko neće u Slobodu jer nije sigurno da će dobiti pare (čak ni poslije dobivene tužbe), pa je bolje otići u manji klub, a pare ajmo reći sigurne

Ćiro je isključivo marketinški potez, privući će publiku, sponzore vjerovatno, igrače (ko ne bi volio da ga trenira Ćiro?!), itd .. jednostavno, vraćanje vjere ljudima u Slobodu

ako napravimo ekipu koja će izboriti plasman u PL, a na najboljem smo putu da napravimo jaaako dobru ekipu, u PL bi nas mogli uvesti i Zukanović, Jagodić, Sadiković, itd, itd .. možda čak i ovaj naš panj :D

tako da je dovođenje Ćire izazvalo pompu kao što reče onaj momak na videu, da Capello dođe, ne bi bilo isto, baš jer je ovaj showman, prodavač magle, itd .. ljudi se pecaju na to

znamo mi svi da Ćiro nije ozbiljan kao nekad, kad je vodio Hrvatsku repku ili Dinamo, ili našu repku, itd .. međutim, zaboravljate jednu stvar .. ovo je 2 bosanska liga, a ne Premiership, Primera ili Serie A :D tako da, Ćiro sa 50 % ozbiljnošću je bolji trener od svih ostalih u BiH

našem predsjedniku veliko hvala za sve što radi, a što se tiče ekipe, fali još par igrača, prvenstveno u veznom redu :D jedva čekam da krene proljetni dio sezone, jednostavno, sve ovo je jedna lijepa pozitivna priča koja dugo nije bilo u i oko Slobode
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 14 jan 2014, 09:01

Pa Ciro hoce par stotina hiljada ako Vas uvede u PL, a pored toga hoce i najbolje fudbalere. Pa bit cu Vam ja trener besplatno samo mi za pomocnika imenujte nekog dobrog trenera i pored ovih sedam provjerenih igraca dovedite mi jos 5-6 isto tako kvalitetnih igraca iz PL, a po mogucnosti i iz inostranstva. Ma sve je ovo ispalo tako smijesno. Sa ovim igracima ako Vas ne uvede u PL on Vama treba dati 500 000 km.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 14 jan 2014, 09:21

Ciro je senilni hostapler i varalica. Slobodi treba neki kaun koji ce im donijeti publicitet, a veceg od ove lopine tesko da ima

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 09:26

Eo sad je objavljeno....ćiro će iinkasirat 2 miliona ako nas uvede u miki maus ligu...hvala ti predsjednice

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jan 2014, 09:28

staragarda je napisao/la:Eo sad je objavljeno....ćiro će iinkasirat 2 miliona ako nas uvede u miki maus ligu...hvala ti predsjednice
:shock: jel to jutarnja brate,nemoj da zezas kakva ba 2 mil

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 09:42

wienultras je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Eo sad je objavljeno....ćiro će iinkasirat 2 miliona ako nas uvede u miki maus ligu...hvala ti predsjednice
:shock: jel to jutarnja brate,nemoj da zezas kakva ba 2 mil
Azmir sto je namjerio u zivotu, to je i uradio. Kako on hoce, tako ce i biti. Zivio predsjednice!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 jan 2014, 09:49

to vidim i sam,covjek je od rijeci,i voli ovaj klub vidi se...hvala mu..
al 2 mil...

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 jan 2014, 09:51

budimo_realni je napisao/la:Pa Ciro hoce par stotina hiljada ako Vas uvede u PL, a pored toga hoce i najbolje fudbalere. Pa bit cu Vam ja trener besplatno samo mi za pomocnika imenujte nekog dobrog trenera i pored ovih sedam provjerenih igraca dovedite mi jos 5-6 isto tako kvalitetnih igraca iz PL, a po mogucnosti i iz inostranstva. Ma sve je ovo ispalo tako smijesno. Sa ovim igracima ako Vas ne uvede u PL on Vama treba dati 500 000 km.
Jarane kad sam neki dan vidio na temi Bratstva da si se iznervirao i povjerovao što je neko napisao post kako je čuo da će sve ekipe sa TK igrat za Slobodu sve mi je bilo jasno... Čuj 500.000, razmisli malo prije nego nešto pročitaš :roll:
075

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 14 jan 2014, 09:52

Kapic nase pojacanje.
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.