Tweeds_10 je napisao/la:Stao sam na djelu kad kaze da Bayern jednako dobro igra sa Saqirijem kao i sa Riberyjem. Nemos to izjavit
Mogu. I izjavih to. Ribery je mnogo bolji igrač od Shaqirija, ali je Bayern toliko moćna mašinerija da ne melje sve zbog Riberyja. Usuđujem se reći da su dva igrača bitnija za ovaj Bayern od njega - Lahm + Schweinsteiger.
Saurman je napisao/la:Znači jedini paramter koji se gleda su broj golova, ok.Šta ćemo sa prijašnjim dobitnicima i kandidatima za ZL koji nisu zabijali po 50-60 po sezoni.
Ništa. Šta ćemo? Vidiš li koliko je ovaj dvojac podigao letvicu? Čovječe, o ovim vremenima će se baš pisati i pričati, ljudi će zaboraviti Pelea. Zašto? Zato što ovakva dva dominatora nisu postojala u istom vremenskom periodu.
Saurman je napisao/la:Zidane,Kaka,Cannavaro,Nedved,ili ako odemo dalje Sammer,Matthäus,Beckenbauer.
Cannavarov izbor mi je i dalje jako diskutabilan. To sam vazda govorio.

Na stranu što je kao defanzivac odigrao možda i najbolje SP još od prvog SP-a u Urugvaju.
Kaka i Zidane nisu imali ovako dominantne protivnike + su i oni sami tada na terenu činili razliku i donosili titule (dakle, kombinacija četiriju ili više faktora). Što se tiče Sammera, Matthausa i Backenbauera, pa tada je to bila drugačija nagrada, pobogu. Sa drugačijim pravilima. Jbt, pa prvo (do 1995. da budem precizniji) je nisu mogli dobiti igrači koji ne dolaze iz Evrope.

Da ne govorim dalje.
Saurman je napisao/la:Sneijder je zaslužio nagradu 2010, ključni igrač Intera i pored toga odveo Holandiju do finala
S obzirom da se gleda kalendarska godina, de mi reci šta se zbilo sa Sneijderom nakon SP-a. Osim vjenčanja, naravno.

Šta je uradio od jula do decembra 2010. godine.

Služi se googleom, transfermarktom, espn-om, uefaom ili nekom petom stranicom.

Usput, Sneijder je u istoj ravni kao Ribery - s tim da je Ribery ove godine pokazao više negoli je Sneijder te. Ali, obojica su kotačići u dobro naštimanim mašinerijama.
Saurman je napisao/la:Ronaldo je uzeo ove godine nezasluženo i to je činjenica.
Jeste. Ako ćemo gledati sa Riberyjeve strane.

Više se Messi može ljutiti negoli Ribery.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”