FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

budimo_realni
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la budimo_realni » 14 jan 2014, 09:22

zumba je napisao/la:AshraK,jesam li ja dobro procitao il mislis da samo tatini sinovi idu na svaku tekmu? Izvini ako grijesim,al izgleda strasno glupo,nije bas ko da si pitar al blizu si
Covjek hoce da kaze da nemaju svi 10 km svake ili svake druge subote kako bi dosli na utakmicu. To ne znaci da ti volis Zelju vise od njega. Ja imam dosta prijatelja koji vole Zelju i navijaju za Zelju ali jedva da imaju za kafu a kamoli da dodju u Sarajevo na Zeljinu utakmicu. Zato svaku prate (rezultat) na internetu ili teletekstu i grizu nokte kao da gledaju uzivo. A tek njihove radosti kad BHT prenosi Zeljinu utakmicu. I ti sigurno navijas jos za neki svjetski klub kao za Zelju sto navijas ali nikad nisi bio na utakmici tog kluba. Samo malo razmisli sta pises i stavi se u poziciju nekih navijaca. Ne navijaju za Zelju samo ljudi koji su iz Sarajeva i ti ih svojim izjava vjerovatno vrijedjas.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 14 jan 2014, 09:53

hehe ode nam Đelo strucnjak :D :D
Volim te Zeljo!!!

SarajlijaTM

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2014, 10:03

zlatandr je napisao/la:hehe ode nam Đelo strucnjak :D :D
Svaka čast gredi i amaru, pa su to ovako kulturno uradili bez pompe i iznosenja prljavog vesa. Zasluzio je da ga raja popljuju, ali ipak je legenda kluba u nekom smislu, pa se taj dio preskočio ;-)
Kraj ere spletkarenja i lafo slučajnih greski...

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 jan 2014, 10:06

Eh danas slatka :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 jan 2014, 10:06

Konacno :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 14 jan 2014, 10:31

Nisam od onih koji de baš raduju što Dzelo ide.
Zašto? Prvo, moze on bitk nekom antipatičan, ali, glavno mjerilo necijeg rada su rezultati, a Dzelo ih je imao, odnosno klub ih je za njegova mandata imao.On je svoj dio posla radio korektno. Da je moglo bolje i više, to svakako da.
Drugo, nemojte misliti da su pune ulice sposobnih direktora i treba samo izabrati.Dobri i sposobni su sigurno prepoznati i angažirani, i pitanje je kakvo ce novo rijesenje biti.
Kako god, nemojte ruzno o covjeku koji je dvadesetak godina svog života proveo u Želji. To bi bilo baš mahalski i nedostojno FK Željezničara.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 14 jan 2014, 10:32

Svaka mu cast za sve kao igracu. Nista vise.

Dobar, kvalitetan potez sefova. Jos jedan plus. ;)
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 14 jan 2014, 10:33

Najljepsa vijest odavno se nije desila... Rijesili smo se ljudi (nasih ''legendi'') koji su opstruirali sve moguce akcije Amara Osima i Gredica od njegovog izbora na mjestu predsjednika kluba, a sve zbog razlicitih politickih struja... Prodali se za sacicu para i politiku stavili ispred kluba koji im je dao sve.... Istina i oni su Zelji dali, al' su sa ovim pokazali koliko im Zeljo znaci... Znaci vazniji im je bio progres SDP-a u opcini Novo Sarajevo, nego progres kluba, e pa takve ljude ja ne mogu smatrati legendama... Vec rusiocoma..
Sada ce se napokon moci ''skromno i ne pompezno'' pricati i o gradnji stadiona jer koliko god i Koldzo bio debil, a jest, nije htio nista raditi u vezi Zelje dok se rusilacke struje ne uniste.. E pa Greda je to uz pomoc Amara sam i uradio...

Svaka cast predsjednice, naklon do poda, a cuo sam i mahalsku da ce nam i guverner Kozaric ponovno uci u upravu kluba, i to je jedna fina vijest, jer znamo ko je i sta je Kemo Kozaric u ovom gradu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 14 jan 2014, 10:55

FKZ1921 je napisao/la:Nisam od onih koji de baš raduju što Dzelo ide.
Zašto? Prvo, moze on bitk nekom antipatičan, ali, glavno mjerilo necijeg rada su rezultati, a Dzelo ih je imao, odnosno klub ih je za njegova mandata imao.On je svoj dio posla radio korektno. Da je moglo bolje i više, to svakako da.
Drugo, nemojte misliti da su pune ulice sposobnih direktora i treba samo izabrati.Dobri i sposobni su sigurno prepoznati i angažirani, i pitanje je kakvo ce novo rijesenje biti.
Kako god, nemojte ruzno o covjeku koji je dvadesetak godina svog života proveo u Želji. To bi bilo baš mahalski i nedostojno FK Željezničara.
Jarane jel "RAD" kad ti neko poklanja 30000km, a ti zaboravis uzeti i popusis foru.
Lik je korov koji nas je uvlacio u dubiozu. Vrijeme će pokazati svoje

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 jan 2014, 11:11

Hvala mu za onih 100 golova u svetom dresu,ali se svojim ponasanjem u administraciji skoro pa posrao na sve to
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 jan 2014, 11:13

SarajlijaTM je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Nisam od onih koji de baš raduju što Dzelo ide.
Jarane jel "RAD" kad ti neko poklanja 30000km, a ti zaboravis uzeti i popusis foru.
Lik je korov koji nas je uvlacio u dubiozu. Vrijeme će pokazati svoje

Prvo slažem se da ne treba pljuvati po Dželi. Sad nakon Gredinog istupa mi je jasno šta je on ustvari radio a to je administracija što uopšte nije direktorski posao nego posao generalnog sekretara. To je sigurno radio kako treba i svaka čast. No, mi smo očekivali da radi i posao direktora što je DŽelo slabo ili nikako odrađivao. Greška kluba što mu je dao tu titulu i ponovit ću da je sistematizacija radnih mjesta nešto što odavno treba Želji i tu Gredu u potpunosti podržavam. Sa druge strane ne slažem se da su riejtki sposobni ljudi kod nas. Ima ih vjerujete samo ih treba dovesti a imamo li lovu je druga stvar. I za generalnog sekretara isto. TU se nesmije pogriješiti i moramo naći lovu. Ove mahalske da je stopirao izgranjdu Grbe ili nešto namjerno radio protiv Želje neću komentarisati a ako je tačno bez obzira na kvalitet rada drago mi je da je otišao.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 jan 2014, 11:27

Čestitamo rođendan Hadisu Zubanoviću!

http://fkzeljeznicar.ba/cestitamo-roden ... vicu/7762/" onclick="window.open(this.href);return false;

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 14 jan 2014, 11:35

bistrikboy je napisao/la:Hvala mu za onih 100 golova u svetom dresu,ali se svojim ponasanjem u administraciji skoro pa posrao na sve to
:!:
Ja te volim, volim Željo..

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 14 jan 2014, 11:45

Necu da prićam o transferima i pojačanjima. Gledam malo ovaj raspored. Prva je u Bijeljini protiv Radnika pa nam dolazi Zrinjski. Razmišljam koliko su nam te dvije bitne utakmice. Ako bi dobili obje pobjegli bi svima i mislim da bi lagano i rutinski prvieli prvensto kao šampioni. Te dvije utakmice su najbitnije. Tu se prevladati fizička sprema i mislim da na tom planu se treba ozbiljno i profesionalno poradit da ne dodje do iznenadjenja...
"Truth begins in lies."

bangara
Kontakt:

Post Postao/la bangara » 14 jan 2014, 12:44

Hm vrijeme je iznenadjujuce ugodno za janura, ako se ovako nastavi i u febraru zasto ne odigrati jednu pripremnu u Sarajevu na Grbavici, kao generalku ili tako nesto. Samo ne znam u kakvom je stanju teren...

Tarapana1
Kontakt:

Post Postao/la Tarapana1 » 14 jan 2014, 12:46

Dobar posao je odradjen sa ovim,bez puno galame i price se uslo u novu godinu,bez najavljivanja pojacanja,titula, budzet usvojen,Dzelo smjenjen,sad je najbitnije da neko na tu poziciju dodje ko ZNA taj pos'o radit,kako se to zahtjeva..I svim ostalim koji preko Kluba grade ime i ne rade svoj pos'o treba zahvaliti i naci nove,sposobne ljude :D
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 14 jan 2014, 13:11

Uskoro novi direktor FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/uskoro-novi-dir ... icar/7770/" onclick="window.open(this.href);return false;

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jan 2014, 13:13

zumba je napisao/la:AshraK,jesam li ja dobro procitao il mislis da samo tatini sinovi idu na svaku tekmu? Izvini ako grijesim,al izgleda strasno glupo,nije bas ko da si pitar al blizu si
Ma ne brate, već nismo iz Sarajeva, daleko smo, nismo tatini sinovi da idemo na svaku utakmicu, ne možemo si priuštit to... Je li jasnije brate?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 14 jan 2014, 13:41

Prvo veliko pojačanje ove godine.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 jan 2014, 13:59

Avaz Sport 14.01.2014

slika

slika

slika

slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.